רינדור וידיאו ב3DS MAX וטקסטור

nickname4

New member
רינדור וידיאו ב3DS MAX וטקסטור

היי, אני שאלתי את זה כבר אבל אף אחד לא ענה קודם כל - אני יודע שהתשובה לזה נמצאת בHELP של המקס - כבר אמרו לי את זה,והHELP לא פועל לי! אני לוחץ וכלום לא קורה!אין לי מושג למה... אז עכשיו, אחרי שאני עושה אנימציה - איך אני מוציא אותה לקובץ וידיאו כמו AVI,MPEG וכאלה? וגם,אני רוצה לטקסטר אובייקטים - למישהו יש מדריך טוב שמסביר על זה? תודה!

nickname4

New member
ועוד שאלה קטנטנה...לגבי הTEAPOT

מה הקטע של הTEAPOT בSTANDART PRIMITIVES? למה עשו דווקא קנקן תה במקום נגיד מטוס?

linzer

New member
אוקיי

ב RENERING >RENDER תסמן שאתה רוצה לרנדר את כל הפריימים של האנימציה. למטה תסמן שאתה רוצה לשמור את הקובץ. ואז תתן שם לקובץ , תרשום את השם וסיומת AVI אם היו עושים מטוס היית שואל למה לא עשו מכונית. אני חושב שעשו דווקא קנקן כדי לעשות ניסיונות על אובייקט מיוחד ולא מסובך.

nickname4

New member
אוקיי תודה,אבל למה זה באיכות גרועה?

למה זה מוציא את הוידיאו באיכות כזאתי מזוויעה? ועוד שאלה: איך אני מרנדר שכאילו יראו את הFACEים שיש לאובייקטים בצבע אפור כמו כאן: http://www.duber.cz/training/nokia_6670/nokia_wire.jpg ועוד משהו (כמה שאלות יש לי חח): עשיתי אתמול מדריך ובמדריך שינו לי את הUNIT TYPE לסנטימטרים,איך אני מחזיר את זה לUNIT TYPE שמקבלים מיד אחרי שמתקינים את התוכנה? (שזה לא CC או MM או INCE) אני ניסיתי להחזיר להגדרות DEFAULT וזה לא החזיר לי את הUNIT TYPE אז מה אני צריך לעשות? תודה!

מיכאל ג

New member
אני אגיד לך למה

כי הורדת תוכנה מביטורנט בלי העזרה. תחפש, אני בטוח שתמצא את קבצי העזרה.

nickname4

New member
זה הHELP המלא?

או רק חלק ממנו והשאר כאילו בתשלום? וליתר דיוק - אני הורדתי את זה מאימיול ^^ אני יודע שזה לא חוקי - אבל אני לא חושב שמתחיל כמוני צריך לקנות את התוכנה ב3000$ או ה' יודע בכמה...

nickname4

New member
שאלה - איך מחזירים להגדרות מקוריות?

פתאום,כשאני לוחץ על MOVE לאובייקט מסויים אז זה לא מראה לי את החצים האלה! כנ"ל גם בROTATE וSCALE! איך אני מחזיר להגדרות מקוריות? (כאילו ההגדרות שהיו לי בדיוק אחרי שהתקנתי את התוכנה) תודה...

MedArt

New member
ובנוגע להגדרות שלך במקס...אז

יש 2 אפשרויות תנסה את זו.... לגשת ל customize ולבחור load custom ui scheme ןמתוך הספריה ui לבחור את הקובץ defaultui.ui והופ הכל חוזר לקדמותו

nickname4

New member
תתפלא שום דבר לא השתנה

אני עשיתי את זה (בדיוק כמו שאתה אמרת) והUNIT TYPES שלי לא חזרו, הדברים האלה שמופיעים כשלוחצים על MOVE ROATATE וSCALE לא חזרו... איך אני מחזיר לעזעזל את הדברים האלה? (אני לא רוצה להשתמש בחזרה לעבר של הווינדוס! אני מתכוון לסיסטם ריסטור איזה שם נתתי לזה חח) תודה

nickname4

New member
יש!זה חזר!ומה לגבי הUNIT TYPE?

עכשיו אצלי זה במילימטרים - מה זה אמור להיות ברגיל? (כאילו בDEFAULT)

במילימטרים. זה גם לא מי יודע מה

חשוב המידות במקס הם יחסיות. ואתב יכול לשנות את זה בקלות.

nickname4

New member
זה גם היה במילימטרים?

אם כך למה בהתחלה לפני ששיניתי את זה למילימטרים (בגלל מדריך מטומטם) אז לא היה רשום MM והיה רשום כאילו סתם מספר?

קצת להפעיל היגיון. למה חשובה לך

ברירת המחדל? אתה אמור לעבוד במידות שנוחות לך מבחינת הפרויקט. וכמו שאמרתי למידות האלה אין כמעט משמעות מבחינת מקס. אלא אם כן אתה מכיר את מקס טוב, המידות הם לא יחסיות לזום שלך. אתה רוצה default? חייב default? זה מה שעושה לך את זה? תלחץ על restore defaults

nickname4

New member
כי אני כבר רגיל ליחידות של מקס

הרגיל,ואני קורא את הHELP ועדיין לא מצאתי בו קטע שמסביר על זה...

למעלה