רינו צרור סופר לאחור לחורבן בית שלישי

רונל1

New member
רינו צרור סופר לאחור לחורבן בית שלישי

רינו צרור חושב שישראל כבר מתפרקת וסופר לאחור בדרך לאובדן הריבונות ו"חורבן בית שלישי". מה אתם חושבים?

רונל1

New member
החרדים ישמחו אם תהיה מדינת כל אזרחיה?

אני יודע שהרבה חרדים נגד המדינה הציונית והיו רוצים שלא תהיה מדינה יהודית אלא מדינת כל אזרחיה כמו בכל המדינות בעולם. מה דעת החברים החרדים? הם ישמחו שהמדינה הציונית תעלם ותהפוך למדינה כל אזרחיה כמו כל המדינות בעולם? לפי רינו צרור הערבים והחרדים רוצים מדינת כל אזרחיה ולפי הסקר של גאוקרטוגרפיה החילונים רוצים לעזוב את הארץ.

arriy80

New member
מי זה "החרדים"?

לא משנה דעתם של "החברים החרדים". "החרדים" קובעים את השקפתם כהשקפת היהדות. צריך לגשת ולבדוק מה אומרת היהדות לגבי סוג השלטון בארץ.

רונל1

New member
מה אומרים הרבנים של החרדים?

היהודים רצו פעם שלטון עצמאי. חוגגים את חנוכה בגלל שרצו עצמאות. מה אומרים הרבנים החרדים היום? אני חושב שפעם הרבנים החרדים היו בטוחים שתמיד החילונים ילחמו על המדינה כי החילונים היו תמיד ציונים. האמת שהיחס של החרדים הוא לא הבעיה הכי קשה במדינה. היחס מרגיז אבל אם הכל היה בסדר בין החילונים לבין עצמם והפוליטיקאים כמו שר האוצר לא היו נחקרים על כספים שלקחו מקורבנות השואה ומאנשים אחרים אני חושב שהחילונים לא היו עם הרגשה כזאת רעה. רינו צרור כותב על הבעיות בין החילונים לבין עצמם. כל עוד החילונים היו בסדר אחד לשני כל אלה מסביבם פחות הרגיזו אותם.

arriy80

New member
תברר...

אסייג את הדברים הבאים, מפני שלא שאלתי רבנים, אלא רק הבנתי מדעתי ע"י קריאת ספרים וכדומה: אני מבין שלא שאלת על הציבור ה"דתי לאומי" או אנשי "הציונות הדתית", מסתבר שהשקפתם ברורה לך. החרדים - לפי דעתי - מכירים במציאות המדינה, משתתפים במוסדותיה, משלמים מיסים, ומבקשים תקציבים המגיעים להם. השיטה של נטורי קרתא וסאטמר, לא רלוונטית לעניננו, מפני שהיא אינה הדרך של רוב הציבור החרדי (לפחות בארץ). <הרבנים החרדים היו בטוחים שתמיד החילונים ילחמו על המדינה כי החילונים היו תמיד ציונים> לא הבנתי את כוונתך. מה זה להלחם על המדינה? חייל ששומר בגבול, הוא "שומר על המדינה"? הוא שומר על העם שנמצא מאחוריו! הוא שומר על אחים שלו, ועל שאר אזרחי הארץ! מה זה קשור לציונים? מי שלא ציוני, לא צריך להגן על אחים שלו? <היחס של החרדים ... יחס מרגיז> מאיפה אתה מכיר את "היחס של החרדים"? דיברת פעם עם חרדים על המדינה? עשית סקר ביניהם לדעת על היחס שלהם? התשובה המסתברת היא: לא אני, אבל התקשורת מביאה את דעתם. ובכן, לגבי הציבור החרדי - התקשורת אינה אמינה כלל! התקשורת היא מגמתית! (עיין באתר "מנוף" במדור "תקשורת והחרדים") הציבור החרדי התעקש על כך במשך שנים, והציבור הדתי-לאומי התוודע לכך במשך השנים האחרונות. לכן, אם ברצונך ללמוד את דעותיו של הציבור החרדי, הגיוני היה - לפנות אל מנהיגיו. אך היות שדבר זה די קשה, הייתי ממליץ לך לשמוע את "הוגי הדעות" המוסמכים של הציבור החרדי, כמו הרב מרדכי נויגרשל, הרב עימנואל תהילה, מאמרים באתר "מנוף", מאמרים באתר "הידברות" ועוד, שעומדים בחזית ההסברה מול העולם החילוני - שרוב דעותיו על הציבור החרדי לקוחות מהתקשורת המעוותת.

סאטמר ונטורי קרתא

לפי דעתי סאטמר ונטורי קרתא הרבה יותר הוגנים מכלל הציבור החרדי, הם לא לוקחים אגורה שחוקה מהמדינה ולא מנצלים אותה, יש להם דרך בה הם מאמינים והם לא דו פרצופיים, לעומת מגזרים שלמים בציבור החרדי שבז לחוקיה ומנהגיה וכל מטרתו לשבת בכנסת ישראל היא, לחלוב את הקופה הציונית.

אחמדניג'אד הכי ישר. הוא אומר שהוא מתכנן

להשמיד אותנו ורוצה לזרוק עלינו טילים גרעיניים ואנשי סאטמר הלכו אליו ובקשו להחיש את התהליך. הם הצטלמו איתו בכנס הכחשת השואה ואיחלו לו בהצלחה. אני מבין שאת מעדיפה את אנשי סאטמר הישרים, שתומכים באלה שרוצים לזרוק עלינו טילים ודיברו עם נסראללה שזרק עלינו מטחי טילים בקיץ שעבר אבל אני חושב שלנו בישראל יש דעה אחרת. רחל, את מבינה. את בארה"ב ואנחנו מקבלים את הטילים והמחבלים המתאבדים פה. בארה"ב נראה שהיושר הוא הדבר הכי חשוב. בישראל רואים שאחמדניג'אד ונסראללה הם הכי ישרים שיש. הם לא לוקחים כסף מהקופה הציונית אבל עולים לנו בהרבה יותר. פצועים, נכים מתים וכאלה. סאטמר ונטורי קרתא, שתומכים בהם, ישרים מאוד אבל תומכים באלה שרוצים להרוג אותנו ועוזרים להם. את מכירה את השיר של יהודית רביץ? דברים שרואים מפה לא רואים משם..אהה. דברים שרואים מישראל לא רואים בארה"ב. המתים והנכים מהמלחמה, החיילים והאזרחים, הצפירות והאזעקות מהטילים של החיזבאללה ומהקסמים נשמעים יותר חזק בישראל מאשר בארה"ב. תראי איך שיר ישראלי טוב יכול בשורה אחת קצרה להעביר את כל המסר. יותר טוב מעמוד שלם בתלמוד. שתי שורות שחוזרות על עצמן בביצוע של יהודית רביץ. כדאי לשמוע.

נטורי קרתא

אותם נבלות שנסעו לאירן הם קומץ קטן מנטורי קרתא, חסידי סאטמר לא מסכימים אתם וגם רוב הכת שנקראת נטורי קרתא לא מסכימים אתם. הנקודה שלי שהם לא לוקחים ולא נותנים כלום למדינה, לעומת אוכלסיות אחרות שרק לוקחים ולא נותנים כלום, את הנקודה הזאת רציתי להבהיר.

החרדים לוקחים ולא נותנים = שטיפת מוח תקשורתית

מתי נתפוס את זה שהתקשורת שוטפת לנו את המוח? למה כשאנחנו רואים שהעיתון כותב דברים מגמתיים בעניינים שאנחנו מכירים את השטח היטב אנחנו יודעים לומר שהתקשורת מגמתית, אבל כאשר מדברים על החרדים אז העיתון תמיד צודק??? החרדים לוקחים ולא נותנים - זה משפט לא נכון עובדתית! ראיתי באחד השרשורים למעלה הפניה לאתר של "מנוף", נראה לי שהם מסבירים את העניין יפה.

בין אלה שמוכנים שירצחו אותנו והאחרים

יש פתגם ידוע עד היום שאומר :"לא מביטים בחיים דרך החור של הגרוש". פעם היה בישראל מטבע שהיה בו חור וקראו לו "גרוש". הפתגם אומר שיש דברים שחשובים יותר מכסף. אנשי סאטמר ונטורי קרתא תומכים בפלשתינאים כי לא חיכינו לביאת המשיח והגענו אחרי השואה לישראל. החרדים האחרים אומרים שהם לא שונאים אותנו ואת המדינה שלנו וכשהיו פיגועים הם הגיעו לעזור. גם כשנטורי קרתא והסטמארים לא מתנשקים עם האיראנים ועם אמדניג'אד הם הגיעו לעראפת בזמן האינתיפדה ואיחלו לו בהצלחה בהמשך הפיגועים ומעשי הטרור שהביאו אצלנו לאלפי הרוגים ונכים בין האזרחים והצעירים בגילי שהלכו לבלות בקניונים ובמועדונים בישראל. לנטורי קרתא היה שר לענייני יהודים בממשלה הפלשתינאית שהרגה אותנו והם תומכים כל הזמן בפלשתינאים נגדנו. הכסף שהסטמרים ונטורי קרתא לא לוקחים מאיתנו והחרדים האחרים לוקחים הוא כסף קטן לעומת הכספים שעלה לנו הביטחון והכספים לכל ההרוגים והנכים. הילדים הנכים שבבתי חולים וכל האזרחים שיצטרכו לתמוך בהם אחרי פיגועי המתאבדים בשנים האחרונות והמשפחות שנהרסו כשהקרובים שלהם מתו בטרור עולים יותר מהכסף שהחרדים לוקחים מהמדינה וגם אם הכסף הוא פחות הכסף של התמיכה בפלשתינאים הוא "כסף דמים" על ההרג והדם שלנו והוא כסף אחר מבקשה לקבל כסף קצבאות לגדל ילדים. סאטמר ונטורי קרתא אומרים שהם נגד המדינה הציונית ובעד הפלשתינאים שהרגו בנו בשנים האחרונות וזורקים עלינו קאסמים כל יום. לפעמים מתים אנשים בשדרות ובנגב ולפעמים הפלשתינאים לא קולעים. נטורי קרתא וסאטמר תומכים בהם. האנשים האלה מעוררים בי בחילה. הם לא העם שלי. הפלשתינאים בזים להם ומרגישים אליהם בוז ובחילה כמונו. אם הפלשתינאים יעשו איתנו שלום אסלח להם. לאנשי סאטמר ונטורי קרתא שעמדו על הדם שלנו והלב שלהם היה עם הפלשתינאים לא אסלח. כסף לא הכל בחיים. להרוג ולהפוך לנכים או לשמוח ולתמוך במי שהורג אותנו ושולח טילים, קאסמים ומתאבדים יותר גרוע מלקחת כסף לילדים או לישיבות. הסאטמרים ונטורי קרתא יכלו להחרים לעולמים את השבעה שהלכו לאחמדניג'אד. הם סלחו להם. יהודה משי זהב החרדי ועוד חרדים שפגשו אותם תפסו אותם והחטיפו להם מכות שהכתימו את כל החרדים בתמונות שהתפרסמו בכל העולם ואנשי סאטמר ונטורי קרתא סלחו להם. ההתחלה של התנהגות אנושית היא להחרים אותם. סטמאר ונטורי קרתא חונכו להיות אנשים לא אנושיים. הם לא מהעם שלי. יש דברים שעושים שאין להם כפרה. לבקש כסף הוא לא דבר שאין לו כפרה. להיות עם הרוצחים שלנו הוא דבר שאין לו כפרה.

arriy80

New member
מאיפה זה?

<הם הגיעו לעראפת בזמן האינתיפדה ואיחלו לו בהצלחה בהמשך הפיגועים ומעשי הטרור שהביאו אצלנו לאלפי הרוגים> <סאטמר ונטורי קרתא אומרים שהם נגד המדינה הציונית ובעד הפלשתינאים שהרגו בנו ... נטורי קרתא וסאטמר תומכים בהם> עם כל ההתנגדות הנחרצת של היהדות החרדית לאנשים אלו, אבל בשביל מה להוסיף פרשנות מוטעית? הם רוצים שלטון אחר פה בארץ. הם רוצים שלפלסטינאים תהיה מדינה פה. כמו כל אנשי "שלום עכשיו", אין הבדל במטרה הזו. בעד לרצוח יהודים? בעד הטרור? תומכים בעראפת ובאירגוני הטרור? מאיפה לקחת את זה? אם ככה, כל מי שרוצה מדינה פלסטינאית (עיין לעיל) יקרא תומך טרור? תנסה לשווק את זה על הישראלים האלו, תראה מה תקבל...

אתה צוחק? אני רוצה מדינה פלשתינאית בצד ישראל

ההבדל הוא שהם רוצים מדינה פלשתינאית במקום ישראל ומוכנים שאנחנו נמות (או נהיה חרדים בגירסה שלהם). היו צילומים של הביקור שלהם אצל עראפת במוקטעה כשהיה חי, היו צילומים של הביקור שלהם אצל אחמדיניג'אד והם כותבים הודעות. הם לא מתביישים בדעות שלהם. חפש בעיתונים ובכתבות הטלוויזיה ותראה. חוץ מזה יש אנשים משלהם שעברו לצד שלנו והם מספרים עליהם. בעצמי דיברתי עם שתי בחורות משלהן שהפכו חילוניות לגמרי. תשאל עליהם את פלמוני777 מפורום אתאיזם שכתב פה. הוא היה משלהם. הוא כותב עליהם. אתה צוחק כששאלת אם כל מי שתומך בהקמת מדינה פלשתינאית הוא תומך טרור? רוב החילונים רוצים מדינה פלשתינאית. אתה חושב שנשלוט לנצח על מיליוני ערבים פלשתינאים ששונאים אותנו? חייבים לתת להם מדינה. חילוניים לא סומכים שהאלוהים יציל אותם כשהם עושים שטויות ושולטים על מיליוני ערבים או מכניסים אותם כבוחרים למדינה היהודית. אני מחבב מאוד את הדתיים הלאומיים אבל הם הוזים. לא יכולה להיות "ארץ ישראל השלמה" והם יאבדו את מדינת ישראל שלנו אם יכניסו אליה מיליוני ערבים פלשתינאים מהגדה.

למעלה