ריסוס בבית-התייעצות

יפעת1010

New member
ריסוס בבית-התייעצות

רציתי להתייעץ לגבי השפעת ריסוס כולל בבית על ילדה PDD האם מומלץ לא לרסס בכלל או להרחיקה מהבית למספר ימים מסויים או האם ישנם חומרים סבילים?

לא לרסס בכלל

תלמה נתנה כאן מספר פעמים פרטים של מדביר חרקים המשתמש בחומרים ידידותיים לסביבה בלבד. וגם אז, עדיף להרחיקה מהבית - נדמה לי של-24 שעות. תלמה?

ריסוס רגיל הוא רעיל לאורך זמן רב כי החומר נשא

היי יפעת, ההמלצה שלי היא אכן רק ריסוס ביולוגי. חומרי ריסוס רגילים נמצאים ברובם בקפסולציה והשפעתם נמשכת מספר שנים. חומרי הריסוס הרגילים ברובם מתבססים על תרכובות זרחן אורגניות שהן רעילות ביותר ויכולות לחרפן כל ילד על הספקטרום לאורך חודשים ושנים. אני אגב, ריססתי בחומצות המצויות בקליפות הדרים- חושחש ולימון ועד היום, שלוש שנים מהריסוס, אם ג'וק עף ונכנס לבית הוא מת ונמצא מפרפר אחרי כמה שעות. הריסוס הביולוגי מחייב להיעדר גם כמה ימים ובשני המקרים הילדים לא היו שבוע בבית ואני ניקיתי, רצפה ארונות וסביבה לפני שחזרו. השארתי את החומר, שהינו על בסיס שומני ולכן אינו מתנדף, בתחתית הארונות ומתחת למדפים. מאז רק הנמלים חזרו, אבל אותם אני מגרשת בקלות עם קצת קינמון.. רמי, ריסוס ביולוגי, מאיזור עמק יזראעל ויש עוד כמה קולגות איתו בתחום הביולוגי עם חומרים מחרציות ומוצרים ביולוגיים שונים. הרבה פחות רעיל ולא פחות יעיל. 0522365753 בהצלחה, תלמה.

למעלה