ריסוס נגד נמלים/חרקים

מנגו51

New member
ריסוס נגד נמלים/חרקים

שלום לכלם, אני ממש לא מתמצאת בכל ענייני הביו-רפואי, זה גדול עלי... והאנגלית שלי מאוד דלה... רציתי לשאול את המבינים שבכם, האם אני יכולה לרסס את הבית נגד נמלים/ג'וקים וכ'? אני מתכוונת לריסוס מקצועי, כמו כן, מאז שבני אובחן (3.5 שנים)-לא ריססתי כמעט בK300, מלבד פעם-פעמיים מס ארונות מטבח(הוצאתי את הכלים כמובן ואח"כ החזרתי) כי זה היה בלתי נסבל, כיום המצב בלתי נסבל, נמלים זוחלות דרך קבע על הרצפה...(קיץ!!!), ואם נופל פירור אוכל וכ' מיד מצטברות המון נמלים... לא ריססתי בגלל הPDD, השאלה:מה ניתן לעשות אם בכלל? והאם יש רסוס בלתי רעיל/מזיק עבורו? תודה רבה מראש!

מנגו51

New member
סליחה! לא שמתי לב ששאלו לפני שאלה

זהה, אני אנסה את המלח הגס-זה נשמע לי קל והגיוני(נוגד לסוכר), את החומרים שתמי גלילי כתבה לא כ"כ הבנתי, תמי, סליחה על הבורות, את מחו"ל או מהארץ? היכן ניתן להשיג חומרים אלה והאם הם יעילים יותר ממלח? שוב, סליחה על הבורות שלי.

הזמנתי ריסוס אורגני לגן ולבית...

ופשוט לא היתה ברירה... כי כמות החרקים פה עולה על מה שהבן הקטן שלי יכול לסבול... הוא פוחד מאד מעכבישים וג'וקים וכאן הם בכמויות אדירות. גם הגן לחץ עלי מאד לרסס אצלם והיות והגן גדול והוא סגור כל היום, עם מזגנים בסירקולציה, הייתי חייבת למצוא פיתרון. כאן הם מרססים בפולאריס שהוא זרחן אורגני ורעיל ברמות שלא יאמנו והייתי חייבת למצוא חלופה פחות רעילה. אז מצאתי את רמי- מנהל חברה לריסוס אורגני שמיוצר משמנים אתריים של הדרים.. או כמו שהוא כינה את זה- ריסוס מפריגת... הם יושבים באיזור נהלל ויש להם צוותים בכל הארץ, אך הם מגיעים לאיזור, רק אם יש כמה דירות ביחד שם. הטלפון הוא 0522365753. הריסוס קוטל את כל החרקים- נמלים, ג'וקים, עכבישים, עש, עקרבים וכל מה שיכול לטייל בבית... אך הוא נחשב כלא רעיל לאנשים או חיות. אין הערכות מיוחדת כי הם פשוט באים ומכניסים את החומר לבית ולארונות. ליתר ביטחון, אנחנו נעלמים מסביבת הבית והגן למשך חמישה ימים מהריסוס. באופן מפתיע הוא מכיר את אלו"ט היטב, כי הוא ריסס במשרדים הקודמים והחדשים, והוא זה שמטפל בריסוסים האורגניים של כל ההוסטלים והמסגרות של אלו"ט. העלות היא סבירה, והוא לוקח 350 שח לחלל של 160 מטר והיות וריסוס רעיל עולה קצת פחות אבל מזיק שבעתיים, אני מקווה שאוכל להמליץ עליו, לאחר שנחזור והכל יעבור בשלום... טפו טפו טפו... לריסוס אין ריח שנשאר אך את עקבות הג'וקים המתים רואים היטב... כך אמרה לי מי שריססה לאחרונה. מקווה לטוב. ואם הכל יהיה בסדר, אתארגן עם עוג כמה משפחות מהאיזור- מודיעין בית שמש ושילת, ונזמין אותם לרסס גם בבית במודיעין.
תלמה.

מנגו51

New member
תודה תלמה, אני אדבר איתו

תגידי לי, זה נורא אם אני לא אעזוב את הבית לכמה ימים? אלא לילה אחד אישן בחוץ, מקסימום?

למעלה