ריסטים, ריסטים ועוד ריסטים

splashy

New member
ריסטים, ריסטים ועוד ריסטים

היי, אני מאוד מרוצה מה-TX שלי, רק שאני לא מצליחה להיפטר מהריסטים (SR). עשיתי HR, התקנתי תוכנה תוכנה וניסיתי אפילו להצטמצם במספר התוכנות. היום קניתי מוטורולה V6 ואני מנסה להגדיר את הסקריפט ב-network service ללא הצלחה (חשבתי שכיוון שזה מוטורולה, ההוראות ב-PDACE שכתבתי לגבי ה-E398 יתאימו). רק מה, כל פעם שאני מנסה להוסיף STRING ה-TX מרסט. אין לי מושג למה וזה מתחיל לעייף אותי. אפילו את ZL לא התקנתי בסיבוב ההתקנות הזה
נעלתי את העברית בין היתר עם RLOCK כך שזו לא הבעיה. למישהו יש עצה? תודה מראש.

הייתי..... הולך.... על .... T3 נאמר

כי אם המכשיר לא משרת אותך אלא להיפך, אז קצת קשה לי להבין את הכמה מילים שכתבת בפתיחת תוכן ההודעה שלך.

splashy

New member
מכירה את זה, זה עדיין לא כמו WIFI

מובנה... ו-TC גם לא מתאים לי כי אין לו BT.. אני צריכה את שניהם.

splashy

New member
שקלתי לקנות את המכשיר הזה לפני זמן

מה. הבעיה שאין להשיג אותו, רק ביד שניה וגם זה בקושי. כמו כן אני לא מעוניינת להוציא כסף כרגע, אז אני מעדיפה להישאר עם ה-TX ופשוט לפתור את הבעיה איכשהו.. אני יודעת שיש אנשים שמצליחים לשמור על ה-TX שלהם יציב. אין סיבה שאני לא אצליח.

הייתי מפרמט את המכשיר(הארד ריסט)

לפני כן מגבה את כל תיקיית הפאלם במקום אחר בדיסק הקשיח. משנה את תיקיית BACKUP ל - BACKUPOLD מסנכרן, ומתחיל להתקין את כל התוכנות אחת אחר השניה כאשר אחר כל תוכנה בודק האם המכשיר מרסט. ברגע שתעלי על התוכנה הסוררת העיפי אותה והמשיכי עד לגמר התקנת כל התוכנות. סנכרני ודווחי האם הסתדרת.

splashy

New member
תודה על העצה, מנשה. בינתיים זה עובד

אחת מהסיבות שקיבלתי SR הייתה שלא הפעלתי את ה-WIFI לפני שנכנסתי לאופרה. כמו כן שיחקתי עם ההגדרות של ה-JAVA VM ונראה לי שזה עזר. פרטים ב-Thread בנושא בפורום Brighthand

אצלי ה - TX - יציב מאד משום שאני

מקפיד לבדוק לאחר כל התקנת תוכנה חדשה האם יש לה תופעות לוואי. אם כן - מעיף אותה וממשיך בשגרת חיי היציבה. היציבות והשקט הנפשי הם הסיבות העיקריות לכך שאני מעדיף לעבוד עם פאלם ולא עם הפלטפורמה שאין לומר את שמה...

אגב, אני עובד עם בלייזר

ואף פעם לא הפעלתי את ה-WIFI לפני שנכנסתי אליו. הוא מודיע לי האם לפתוח WIFI, אני מאשר לו ומתחיל לגלוש.

splashy

New member
הבעיה שבלייזר לא מראה עברית באתר של

GMAIL. בגלל זה אני משתמשת באופרה מיני שכן תומך בעברית. אני לא מעוניינת להשתמש ב-POP3 של GMAIL לכן בלייזר לא מספיק לי.

splashy

New member
../images/Emo41.gifאודה לעזרה. ויש לי עוד שאלה../images/Emo41.gif

איך מחברים את ה-TX דרך המוטורולה V6 לאינטרנט? ההוראות שכתבתי בזמנו ל-E398 ב-PDACE לא עובדות. כמו כן דיברתי ארוכות עם נציגת דאטה בסלקום והיא לא הצליחה לעזור לי. אני יודעת שזה אפשרי כי הורדתי את התוכנה הזו והתחברתי בעזרתה. הבעיה שהתוכנה לא נותנת לראות את ההגדרות (הגיוני, הם לא רוצים שאנשים ישתמשו בתוכנה ואחרי זה לא יצטרכו אותה והם לא יקבלו כסף
) הבעיה שהיא עולה 100 ש"ח ואם יש דרך לעשות את זה בלי התוכנה (וצריכה להיות דרך, אחרת התוכנה גם לא הייתה מצליחה להתחבר)... בקיצור אודה לעזרה אם מישהו יודע, גם בקשר לבעיה הראשונה שלי (ריסטים ב-TX).

למעלה