ריפוי

סבון

New member
ריפוי

שמעתי שאפשר לרפאות כאבים ומחלות ע"י חלום צלול... זה אפשרי? אם כן איך¿

Variety

New member
תגובה

היי סבון, ראשית, אני קראתי בהרבה ספרים ואתרים ומכל מיני אנשים שזה אפשרי. אין לי מה לרפא, אז לא ניסיתי את זה אבל במדיטציה רגילה של ויזואליזציה, מדמיינים נניח קרן אור שנכנסת מהראש ומנקה את הגוף... בחלום צלול זה הרבה יותר מציאותי, וההרגשה הרבה יותר טובה, לכן, אני מניח שהריפוי בעזרת חלום צלול יפעל. גם ראיתי בערוץ המדע, סיפור על ילד אחד שהיה לי גידול סרטני במוח. ונותרו לו כמה ימים לחיות. לא היה פתרון לבעיה כי הניתוח היחידי עלה המון והיה הופך את הילד לצמח. מה שהוא עשה זה הלך לריפוי בעזרת הדמיון. עכשיו, הילד הזה אהב Startrek, ודמיין חלליות. הוא דמיין שהוא צי של חלליות שתוקפות את הצי חלליות של הרעים. אחרי כמה זמן, הוא לא יכל לדמיין את הרעים. אז צלמו את הגידול במוח שלו וראו שהוא הסתייד ומת. ואם הוא הצליח ככה בעזרת הדמיון מערנות, אז בחלום צלול (כמו בדוגמא הקודמת) זה אמור להיות פי מליון יותר מציאותי, ולכן אפשר לדעתי אפשר לרפא. מה שעוד ראיתי זה שבטים שתוקעים כל מיני מסמרים, קיסמים בעור שלהם. ואומרים שהם יכולים למנוע מהדם להגיע למקום שבו הם רוצים לשים את הקיסם או מה שזה לא יהיה. מה שאני חושב, זה שאם יש לנו שליטה על הדם שלנו, וחס וחלילה יש איזה גידול בגוף, אז למה שלא למנוע מהדם להגיע לגידול, ואז הוא לא יקבל חמצן וחומרים חיוניים לתאים והוא ימות ויסיתייד. כל התרגילים האלה, האנשים עושים במדיטציה. ובחלום צלול אנחנו כבר במצב מדיטטיוי עמוק (יותר מגלי אלפא. בשינה אנחנו בגלי דלטא. גלי מוח זה תדר שהמוח שלנו פועל עליו ואפשר למדוד אותו בעזרת מכשירים מסויימים). לסיכום - אני מאמין שאפשר לרפא הכל (כמעט הכל) דרך חלום צלול. רק צריכים להיות מאומנים מאוד בחלימה צלולה. שהשאלה "האם הלילה יהיה לי חלום צלול?" לא תהיה שאלה בכלל אלא תריכים להיות ברמה מאוד גבוהה שאפשר לעשות חלום צלול מתי שרוצים (דבר שאני עובד עליו). ואז אפשר גם להתייעץ עם מדריכי חלומות (כי הם מייצגים את התתמודע) ולמצוא שיטות איך לרפא בצורה הכי יעילה. הריפוי הזה זה אחד מהדברים שאני רוצה לשלוט בו יותר מכל דבר אחר בחלימה צלולה. כי אפילו אם זה נניח פצע קטן, אם יש את האפשרות לשלוט בגוף בצורה כל-כך יעילה, ונניח להגביר בצורה מודעת את רמת הטסיות דם לאזור ההוא, אז אני בעצם יכול לרפא את פצעי במהירות. חלומות פז, Variety-

למעלה