ריפייננס להלוואה מישראל

smoky20

New member
ריפייננס להלוואה מישראל

שאלה בקשר למחזור הלוואה מישראל:
עברנו לארה"ב למטרת לימודים – תואר שני. לשם כך לקחנו הלוואת סטודטנים מבנק הפועלים. עכשיו לאחר סיום הלימודים אני מעוניין למחזר את ההלוורה עם מוסד פיננסי אמריקאי, אבל מהסקר שור שעשיתי, סנתיים כל המוסדות שנותנים הלוואות סטודנטים הגיבו שהם לא ממחזרים הלוואות מבנקים ישראלים. את אותה תשובה קיבלתי מcitizen bankת נשמל םכ שצקרןבשת SoFi, Common Bond ו – Prodigy.

למישהו היה ניסיון יותר מוצלח עם מחזור הלוואה מבנק ישראלי?

תודה ושבת שלום

vinney

Well-known member
מיחזור הלוואה נועד לשמר את המרכיב המקורי

אתה בעצם רוצה הלוואה חדשה ולהשתמש בכסף שלה כדי להחזיר את ההלוואה הקודמת.

מכיוון שההלוואה בישראל לא כפופה לחוק האמריקאי ולא תואמת את הדרישות של הלוואות סטודנטים אמריקאיות, אתה לא יכול "למחזר אותה" אל תוך הלוואה חדשה שכן תענה על התנאים האלה.

אני בספק אם תמצא פתרון שונה מלקחת הלוואה אישית (שתהיה הרבה יותר יקרה) או להשתמש במשהו כcollateral (למשל משכנתא עם cash out?).

debby12

New member
מנהל
לדעתי אין שום בנק אמריקאי שיתן לך הלוואה כנגד חוב שנוצר

בישראל.

אני מניחה שהסיבה בגינה אתה מעוניין לעשות את זה היא כי בארה"ב הריביות זולות יותר?

אם ככה והיה אם תקנה בשלב כלשהו בית בארה"ב, תוכל אולי לקחת כנגדו של שווי הבית equity loan. ואז תוכל לקחת את הכסף ש"הוצאת" כאקוויטי לואן ו"לסגור" בעזרתו ככה את ההלוואה בישראל

בנוסף - עכשיו משעבר ה SECURE ACT, אני יודעת שאפשר להשתמש בעד 10,000 שחוסכים בתכנית 529 לכיסוי הלוואת לימודים/סטודנטים. אני לא יודעת אם זה תקף לגבי הלוואה סטודנטים בחו"ל. שווה לך לחקור בנושא. אם התשובה היא כן אז שווה לך אולי לנסות לחסוך לאט לאט בתכנית 529 עד שיהיה שם סכום מספיק לסגירת ההלואה הישראלית. כל הגידול בתכנית 529 יהיה פטור ממס ובנוסף בהרבה מאוד סטייטס אם חוסכים בתכנית 529 הרשמית של הסטייט אז גם יש הטבת מס משמעותית על הסכום הנחסך כל שנה.

למעלה