ריפלוקס - ומה הלאה?

ריפלוקס - ומה הלאה?

האפרוחית שלי בת 4 חודשים, פגית (שבוע 26), ומטופלת בכל התותחים הכבדים לריפלוקס שגרם לה להפסקות נשימה רציניות מאוד (פרפולסיד, לוסק, גביסקון אחרי כל ארוחה, הסמכה בקורנפלור). אחרי כל ארוחה היא מתפתלת, עושה פרצופים כועסים, וכשמגיע הזמן לתרופות היא בכלל סוגרת את הפה ולא מוכנה לדבר איתנו. מה ההשלכות של ריפלוקס לטווח הארוך? האם זה יגרום לה לרתיעה ממזון באופן כללי או לקושי במעבר למוצקים? לפעמים יש ימים שבהם היא פולטת הרבה ועושה המון הפסקות נשימה. יש משהו שאפשר לתת לה בזמן ההתקפים כדי להקל עליה? (חוץ מזה: דרישת שלום
לד"ר איילה ירון הנפלאה, מאיתנו.)

אני מסכים שאילה נפלאה

ומקצועית ייתכן שמה שאת מתארת כעת מתאים יותר לקוליק- עויתות מעיים ופחות לרפלוקס הכי טוב- לחזור ולהבדק אצל הרופא חוץ מזה אם היית טועמת חלק מהתרופות שאת נותנת (ואני ממליץ לעשות את זה) תביני למה היא כועסת..... בריאות

נאמי

New member
השלכות של ריפלוקס

הי דר' וסרמן. האם ריפלוקס לא יכול לגרום לסרטן? דרך אגב טעמתי את הזנטק והוא באמת זוועתי. שלא לדבר על הנוטרמיגן. מרוב גועל כמעט הקאתי בעצמי. הנוטרמיגן כל כך מסריח שאפילו הריח יוצא דרך הזיעה. לכן אני דוחפת סוכר לתערובת (פוליקוס, נוטרמיגן וקורנפלור). למה יש עליות ומורדות? יש ימים שיונתן אוכל נפלא ויש ימים שהוא מסרב בתוקף וצורח עד לב השמים. יש ימים של הקאות בלתי פוסקות ויש ימים עם מעט הקאות. למה זה? דרך אגב מתי יגמר הסיוט? באיזה גיל הריפלוקס יסתדר? מתי שוקלים ניתוח?

למעלה