ריץ פרנקלין חוזר ליו.אף.סי 82 נגד...

cache

New member
ריץ פרנקלין חוזר ליו.אף.סי 82 נגד...

טראווס לות'ר, הזוכה של הלוחם האולטימטיבי 4. מה דעתכם? הנה הקישור: http://mmamania.com/

shacta man

New member
מה יהיה על הדביזיה הזו?

ניראה שאנדרסון סילבה ודן הנדרסון עומדים בטופ בפער ענק מכל השאר עד שצריך למדוד אותו בשנות אור. עכשיו יהיה לנו קרב בין שניים שהובסו ע"י סילבה על הזכות להלחם במישהו אחר שהובס על ידו. פשוט עצוב. גם הגעתו של ביספינג לא מפיחה בי תקוות רבות לאחר הקרבות האחרונים שלו. הוא בטח יקבל אוטומטית קרב נגד המנצח על התואר וכמובן יפסיד שם. נקווה שהאולטימט פייטר יזרים דם חדש

talhorm

New member
אבל לא נאמר שזה קרב על הN1C

זה סך הכל קרב בין 2 לוחמים שחייבים ניצחון שאני מאמין שמי שיפסיד מהם ימצא את דרכו מחוץ לUFC

shacta man

New member
לא אמרתי שזה N1C

זה קרב בין שניים שאין להם סיכוי להיות בתמונת האליפות בשנה פלוס הקרובה. אגב, פרנקלין חתם ל6 קרבות בUFC. כך שגם אם הוא מפסיד הוא נשאר. זה אגב מראה שיש להם הרבה בטחון בו אז יכול להיות שעוד ניראה השנה קרב בינו ובין הנדרסון.

Rick Martel

New member
אתה רציני?!

לות'ר שהיה נראה כרוח רפאים מהנסיונות להשיג את המשקל הוריד את סילבה לקרקע at will בלי הרבה בעיות,אפילו הגיע לפול-מאוונט והיה בעמדה מעולה לולא היציאה האומללה לארמ-בר לא יודע מה זה אצלך תבוסה

cache

New member
כן אבל...

למרות שכל מה שכתבת אכן קרה, אין ספק בכלל שסילבה שיחק עם לות'ר, אפילו קצת צחק אליו. ראית את ירידת המתח והזילזול שלו, אולי בגלל שהקרב לא היה על התואר. לסילבה אין בעיה לרדת על הקרקע, אומנם ביו.אף.סי ראינו את זה פחות אבל תסתכל על הקרבות שלו בפרייד הוא מבלה שם לא מעט. למרות מה שכתבת סילבה לא באמת נראה לי בסכנה באותו הקרב, אולי לראשונה הוא אותגר אבל נדמה היה שהוא עושה זאת לעצמו יותר מאשר יריבו. אני מניח שהכל זה צורת ההסתכלות שלנו לדברים, אני מבין מי שאומר שלות'ר הובס ואני מבין אותך שאומר שלא. לדעתי אין ספק אבל שסילבה תרם נבחן באמת ביו.אף.סי הוא הראה פער אדיר ביכולתו משאר יריביו, אני מחכה כבר לקרב מול הנדרסון, לראשונה נראה את סילביה במבחן אמיתי וקשה.

Rick Martel

New member
סלח לי אבל

אפאחד לא "משתעשע" עם היריב כדבריך ונותן לו מאוונט,עם כל הכבוד...

cache

New member
שפת גופו שידרה זאת

יכול להיות שאף אחד לא משתעשע לדעתך, אבל שפת גופו של סילבה שידרה זאת. אולי שעשוע היא לא המילה המתאימה, אבל הייתה תחושה שסילבה מכניס את עצמו בכוונה לסיטואציות לא נוחות על מנת לאתגר את עצמי. רמת הבטחון שלו גבוהה מאי פעם ונדמה לי שהוא לא התרגש יותר מידי מלות'ר, ברגע שהוא החליט שנמאס לא הוא חיסל אותו. שוב אתה יכול לא להסכים, זה מה שאני ראיתי באותו הקרב. נגד פרנקלין הוא נראה ממוקד ונחוש הרבה הרבה יותר, כך גם בהופעת הבכורה שלו ביו.אף. סי, נגד לות'ר לא ראיתי את זה וזאת עובדה.

Rick Martel

New member
לדעתי פרנקלין רצה לעבור ניתוח

לכן הוא גרם לסילבה לתת לו עילה להשתמש בביטוח הרפואי של מקום העבודה

BitchSlap

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

מסתבר שאנשים עדיין צופים בזה עם מנטליות מזירות אחרות

giggs

New member
שיפוץ ועיצוב האף יקר מאוד היום

חייבים לנקוט בצעדים דרסטים

Burger4

New member
הקרב לא היה על התואר ?

לא ידעתי שזה אפשרי ב-UFC.. ממש מוזר

zoti

New member
לטראויס לות'ר יש BJJ מעולה.

אני לא אתפלא אם הBJJ שלו יותר טוב מזה של סילבה.

Rick Martel

New member
ברור שטוב יותר,אם כי לא

ברמה עולמית כמו מרסלו גרסייה,מרכוס אורליו לצורך העניין

cache

New member
אבל

חשוב לזכור שהניצחון היחידי של סילבה ביו.אף.סי שלא באה כתוצאה של נוק-אווט היה נגד לות'ר בהכנעת משולש.

REL YESAYA

New member
פרנקלין

חייב לנצח כדי להוכיח שאולי יש עוד איזה משהו חוץ מסילבה בקטגורית משקל הזאת. הייתי שמח לראות את ביספינג נגד פרנקלין או אולי ירידת משקל אפשרית של יוסטון אלכסנדר ( קראתי באיזה פורום על שמועה כזאת)

למעלה