ריצארד מיליונר, יחי הריצארד החדש?

• פותח הנושא Boran
  • פורסם בתאריך

Boran

New member
ריצארד מיליונר, יחי הריצארד החדש?

הסביבה: אי שומם באמצע האוקיינוס. האירוע: גבר קופץ עירום למים ואחרי שתי דקות מודה שהוא הומו. חושבים שאני מדבר על ריץ´, הישרדות 1? לא! מישהו שכדי שאני לא אספיילר אני לא אגיד את שמו, גם ככה בחיים לא תצליחו לנחש מי, מהישרדות 4! גם הסיכויים שלו לא גרועים לנצח,אבל חרא, חרא של בנאדם...

מילאן

New member
מנהלת איפה את????../images/Emo58.gif מעליי!

אולי תחסמי את מי שעושה את זה?

Outlast

New member
קודם כל...

אני לא ישר חוסמת כל מי שמפר את הכללים. קודם אני מזהירה אותו ומסבירה לו את כללי הםורום ולמה לא לעבור עליהם. אם אני רואה שהוא לא שם עליי וממשיך, הוא נחסם. עכשיו, הודעות כמו זו שלה הגבת, היא הודעה בעייתית. מצד אחד, הוא נותן איזשהם פרטים על הישרדות 4, אבל הוא לא ממש מספיילר או מגלה שמות ופרטים, אלא רק נותן רקע כללי. אז תגידו לי אתם אם זה ספוילר או לא, ואם כן- אני אתייחס אליו ככזה.

מילאן

New member
תראי

עצם זה שהוא נותן פרטים אפילו אם הם כלליים על משתתפי הישרדות 4, זה ספוילר ומן הראוי שהוא ייתן אזהרה.

Boran

New member
ראוי שאני אתנצל??

קודם כל, אני מאוד נזהר תמיד שההודעות שלי יהיו נקיות מספוילרים. גם בהודעה הזו לא כתבתי שום פרט שיכול לספיילר, כי טיפש מי שלא שם לב שבכל עונה תמיד יש הומו, וצנזרתי את השם. המנהלת בעצמה אמרה שאנשים שקראו את ההודעה ישפטו, אז את הדעה שלך מילאן שמענו ותן גם לאחרים להשמיע את דעותיהם. תודה.

Outlast

New member
ודבר אחד אני לא מבינה...

למה לעזאזל השרשור הזה לא מוקפץ?!

canimal

New member
טוב לי לא נראה שזה ספויילר אבל אולי

זה כי לא נראה לי שאני אזכור את זה עד העונה ה-4.. אבל יש רגישים יותר ורגישים פחות ועדיף פשוט להיזהר. אז כעיקרון, אם יורשה לי להציע..: אם לא ראינו את זה קורה עדיין - שימו על זה אזהרת ספויילר.

למעלה