ריצה בחוץ אפקטיבית ביום או בלילה?

SPARK3

New member
ריצה בחוץ אפקטיבית ביום או בלילה?

היי יש לי ויכוח קטן עם חבר אני בדרך כלל רץ 20-30 דקות בשעות הלילה נניח 22 בלילה. הוא טוען שאם ארוץ בשעות היום בשמש למשל (לא שהשמש יוקדת) אלה בשעות היום אחה"צ יותר את אותה הדררך אני אשרוף יותר קלוריות כי הגוף יזיע יותר.כי תוצר של זיעה זו שריפת שומן...האם נכון הדבר? תודה לעונים. אחרת אתחיל לרוץ בצהריים :)

אנחנו בנויים שונה

יש כאלה שאוהבים לרוץ בבוקר (יש לי חבר שרץ כל בוקר בשעה 0300 !!) יש כאלה שאוהבים את הצהרים ויש כאלה שמעדיפים את הלילה, תהליך ההזעה הוא תהליך של איבוד נוזלים, כלומר זהו "מנגנון הקירור" של הגוף (כמו רדיאטור של מכונית), שריפת שומנים משמעותית מתרחשת אחרי בערך 40 דקות של ריצה, יש אנשים שכמעט לא מזיעים ויש ש"נוזלים" - זאת תכונה אישית שלא מוכיחה על דרגת המאמץ בה האדם נמצא.

SPARK3

New member
אז מה הם אותם ה"נוזלים" שיוצאים מהגוף?

אלו לא תוצרים של שומן שנישרף?

הר ניר29

New member
שומן נשרף? מוציא נוזלים...

אפילו לי זה חדש... הנוזלים האלו הם נוזלים שקיימים בגוף (הוא 70%) נוזל נוזלים שנמצאים בבלטות מתחת לעור הנקראים בלוטות זיעה בשביל לקרר את הגוף כאחת ממספר שיטות לשליט בטמ"פ הליבה אין לזה קשר לשריפת שומן יש לזה קשר זניח להוצאה קלורית,

תוספת לדברי איתי..

ישנם מתאמנים שאוהבים להשקל אחרי אימון כי הם "יורדים במשקל" - זאת טעות נפוצה, מה שיורד להם זה נוזלים, בכדי "לשרוף שומן" צריך את משך הזמן ולא דרגות קושי..., אם אני זוכר את השיעור מלפני 28 שנים, נדמה לי שריפת השומן היעילה של הגוף מתבצעת בכלל בעצימות בינונית

נתן.ל

New member
הרבה נשתנה ב28 שנים האחרונות

ממליץ לך להתעדכן בחומרים החדשים

בשביל זה אני פה

אני בטוח שתוכלו ותסכימו ללמד אותי דברים חדשים, כי הסינים אומרים: "האדם ברגע שהוא חושב שהוא יודע - הוא מת" (גם אם הוא ממשיך לחיות עוד הרבה שנים), אני משתדל ללמוד כל הזמן, הכי "מפחידים" אותי הם האנשים שיודעים הכל...., וזה בלי כל כוונה לפגוע במישהו.

למעלה