ריצה יום יומית

block156

New member
ריצה יום יומית

שלום אני בן 26 בריא בדרך כלל. רץ כל יום בין 6 ל 10 קילומטר בפארק הירקון. אוכל 3 שעות לפני איזה ארוחה טובה עם פחמימות ושותה חצי שעה לפני קפה שחור ללא סוכר להגברת שריפת השומנים. רציתי לדעת האם זה בסדר לרוץ כל יום? האם אני לא עושה נזק? באופן כללי אני מרגיש בסדר גמור.

הר ניר29

New member
תלוי

בעצימויות ובמשטחים שאתה רץ. באופן כללי רצוי לתת לגוף מנוחה של יום- יומיים בשבוע. אולם אין כלל שקובע תמיד. ניתן לתכנן שהוע קשה יחסית לעומת שבועות קלים לאימון. תמשיך להיות עם יד על הדופק, לטווח הארוך הטוח שהגוף צריך מנוחה. בהצלחה

block156

New member
תודה רבה

אני אקנה מחר שעון דופק ומרחק שאני אוכל לדעת במדויק כמה אני רץ המשך ערב טוב

הר ניר29

New member
לא חייב שעון דופק

בשביל לדעת מרחקים ועצימות. בכל מקרה זה כלי שמפשט את העניינים (לחלק מהאנשים)

לרוץ עם שעון דופק

באופן אישי אני מאוד אוהב "ריצה ממושמעת", שעון דופק מאפשר לך לקבוע יעדים ולעמוד בהם בצורה הכי מקצועית, מעבר למדידה מדויקת של מרחק הריצה, השעון מאפשר לרוץ על דופק קבוע, לפתח ריצה יעילה ולשפר את איכות הריצה שלך. מנוחה של יום בשבוע תשפר את הכושר שלך כי ביום המנוחה הגוף מתאושש, כל אחד בנוי אחרת ולכל אחד מתאימה שיטת אימון שונה, אתה חייב להגדיר לעצמך מטרות ולפעול לאורן, ללא מטרות והגדרות ישנו סיכוי שתהיה מתוסכל מהתוצאות...גם אם הן יהיו טובות.

block156

New member
אני רוצה לקנות שעון שמודד מרחק+ מהירות

אני יעשה באמת הפסקה של יום אחד בשבוע, ואפילו אהיה יותר קשוב לגוף על מנת למנוע פציעות כמו כן קניתי נעליים של נייקי + אפשר לשים בתוכם חיישן ובאמצעות שעון מיוחד הוא מסתנכרן עם החיישן ומודד מרחק,מהירות וקלוריות השאלה היא אם לקנות אותו ( את השעון + חיישן ) נראה לי קוראים לו Nike sport band יש המלצות אחרות??

איזה נעלים הכי שוות ?

אז זהו שכאן אין תשובות ברורות, לכל אחד מתאימה נעל שונה ואפשר לדעת רק בשיטת: "ניסוי וטעיה", עזוב שמות של מותגים, יש מלא שמות וכולם טובים יותר או פחות, מה שאתה צריך לחפש זאת נעל שיושבת לך טוב על הרגל, שנעים לך לרוץ איתה, שמחזיקה טוב את הרגל, בקשר לנעלים עם חיישן או כל מיני תוספות, בסוף זה יוצא כמו ברווז..., הוא לא עף טוב, לא שוחה טוב, לא רץ טוב, בעצם הוא טוב רק שהוא נמצא ביין...., לך על שעון אמין מחברה מוכרת שנותן לך את כל הפרמטרים שאתה מגדיר לו (בלי קשר לנעל) ואז נשארת רק עם שאלת המחיר שאתה מוכן לשלם, שעון טוב יכול להגיע ל-2500 שח, נעל טובה יוכלה להגיע ל-600 שח וזה בערך ההוצאה הראשונית.

הר ניר29

New member
לפני שאתה רץ לקנות

תגדיר לעצמך טוב טוב מה אתה רוצה, מהן המטרות שלך. והאם אתה צריך את כל ההוצאות האלו בשביל זה.

block156

New member
עשיתי בירורים בנוגע לשעון

הוא מוצר בסדר גמור בתור גאדג'ט, אבל לא מעבר. הוא מזייף גם לאחר כיול, המדידה של המרחק שלו אינה מדוייקת וכנ"ל גם של שריפת הקלוריות. כך שאני באמת מצפה ליותר מידי ממכשיר פשוט שעולה 300. עכשיו אני מבין למה העלויות כל כך גבוהות בשוק בתחום כל האביזרים של הבדיקת דופק,מרחק,קלוריות וכולי.. בינתיים אני אסתפק בלא לקנות.. אין לי את היכולת להשקיע כרגע כמה מאות 600+ בשעון.

למעלה