ריצה למטרת הרזייה

yaloner

New member
ריצה למטרת הרזייה

שלום, התחלתי לרוץ קצת כדי להוריד משקל. אני משתמש בשיטת דופק מטרה ומכוון לתחום שבין 60% ל-70% מדופק המקסימום שלי שחישבתי. בכל מקום שקראתי בנושא רק כתוב איך לחשב את הטווחים וכדומה, אבל לא כתוב כמה זמן צריך לבצע פעילות בטווח הנבחר. יש עצות ? מה הזמן המינימלי שפחות ממנו לא מתחילים לשרוף קלוריות ברצינות ? (או שאין דבר כזה...) תודה

אלי ו.

New member
אין דבר כזה

מוציאים קלוריות מהצעד הראשון. אין סיבה להשתמש בדופק מטרה למטרות הרזיה, אם התחלת לרוץ הגיוני לבנות נפח אימון בדופק שהזכרת אבל זה לא קשור להרזיה. אם אתה מנסה לרזות, הריצה לא תעזור לך משמעותית. את עיקר השינוי תראה משינוי תזונתי רציני. ריצה של 5 ק"מ תוציא בסביבות ה 400 קלוריות (הנחה משקל של כ 80 ק"ג). ארוחה במקדונלדס יכולה להיות 1400 קלוריות, פרוסת עוגה יפה וקפוצינו יכולים להגיע ל 500 קלוריות בלי תזונה קשה להגיע להישגים

yaloner

New member
יש בהחלט שינוי תזונתי במקביל

אני פשוט מעוניין להפיק את המירב גם מהפעילות הגופנית. (ןאם אתה עושה עוד הנחות משקל לגביי... תכוון אותן יותר לכיוון ה-100 ק"ג)מ

nitzan22

New member
לשילוב יש השפעה מכרעת!

אין ספק שתזונה נכונה תסייע רבות בירידה במשקל, אבל הדבר חייב להיות במקביל עם פעילות גופנית. את התוצאות לא רואים מייד, אך השינויים בגוף מתחילים כבר עם התחלת הפעילות. מאוד חשוב לעסוק בפעילות כלשהיא, אם אתה מתקשה לרוץ למשך חצי שעה- אתה יכול ללכת במשך שעה, הליכה בקצב מהיר (מוזיקה קצבית לצורך העניין היא מצויינת להגברת המוטיבציה והקצב!!) ואפשר מאוחר יותר לשלב ריצה. בקיצור, לשלב בין הדברים ולא להתייאש אם לא רואים מייד תוצאות. אבל זה מגיע.... חזק ואמץ!

eran40

New member
כוס קפה שחור

שלום לך. לידיעתך-אם תשתה כוס קפה שחור כשעה לפני התחלת האימון-אתה תתחיל לשרוף קלוריות מהדקה הראשונה.בפעילות רגילה ללא קפה שריפת קלוריות רצינית מתחילה רק כעבור רבע שעה לערך.אגב,עניין הקפה נבדק ואומת אצל ברי סמכא ברפואה ספורטיבית.

למעלה