ריצה עם עגלה ותינוק טרי

anatush123456

New member
ריצה עם עגלה ותינוק טרי

שלום לכולן,
אשמח לשמוע מנסיונכן: אני "מכורה" לריצה ובשעה טובה יש לי תינוקת בת 3 חודשים.
קראתי שההמלצות הן לחכות עד גיל 6-9 חודשים על מנת להתחי ללרוץ עם עגלת ריצה, אך הן מתייחסות גם לשימוש בטיולון ולא באמבטיה.
כמו כן אני מבינה שהחשש בעיקר הוא מהזעזועים למוח עקב הרעידות.
אשמח לשמוע מנסיונכן לגבי ריצה עם תינוק קטן.
התהיות שלי הן מכיוון שיש לי מסלול קבוע ליד הבית, עם אספלט טוב בלי הרבה " bumps" ועגלה יציבה עם אמבטיה שאני רגילה אליה עוד מהילדה הגדולה שלי.

תודה!

מור שלז

New member
ברוכה הבאה
ומזל טוב
אני שמחה לראות אותך כאן איתנו

לי אישית אין נסיון בריצה עם עגלה ותינוק, עוד מעט תגיע יעל והיא תוכל לשתף מנסיונה.
בכל מקרה, בדקתי בשבילך ואכן ההמלצות הן לחכות עד גיל 6 חודשים, בעיקר מחשש של זעזועים למוח ופגיעה בצוואר.
&nbsp
ראיתי באתר מסויים המלצה שאפשר לרוץ עם תינוקות צעירים יותר, בתנאי שלג'וגר יש מתאם לכסא רכב והתינוק יושב בכיסא הרכב.
&nbsp
הנה מה שמצאתי:
It's not safe to run with a child under six months in a jogging stroller, unless your stroller has a car seat adapter. Using the jogging stroller with the car seat means that the baby's head and neck will be stable and he won't get bounced around too much.
http://running.about.com/od/kidsrunning/tp/tipsforjoggingstrollerrunning.htm
&nbsp
אישית, אני לא בטוחה שהייתי רצה עם אמבטיה, מכיוון שהראש של התינוק והצוואר עדיין חופשיים לנוע...
&nbsp
בכל מקרה, ברוכה הבאה

&nbsp
&nbsp
&nbsp

ברוכה הבאה ומזל טוב

אני לא חושבת שכדאי לך להסתמך על המלצה באינטרנט בעניין הזה. אני התחלתי לרוץ עם שחר בגיל 5 חודשים, אחרי שפיזיותרפיסטית שראתה אותו (יערה כמובן) אמרה שהוא נראה לה מספיק גדול וחזק בשביל זה.
בכל מקרה הרבה מהריצות איתו היו כשהוא שוכב (ישן) ואני לא רואה הבדל בין טיולון לאמבטיה במובן הזה. הראש הרי יכול לנוע לצדדים בחופשיות בשניהם. אני רצה עם עגלת ריצה בטיילת שהיא משטח חלק, בכל זאת כשרצים יש יותר טלטולים.
והאמת היא שההמלצה הזאת תמיד נראתה לי סוג של כסת"ח של רופאים ובכל זאת פעלתי לפיה.

למעלה