ריצוף גרנוליט, אבן וכו'

מקווה26

New member
ריצוף גרנוליט, אבן וכו'

לכל מי שחושב לרצף כך את החצר שיחשוב פעמיים - הבת שלי נפלה על גרנוליט היום ופתחה את הראש

ענתש

New member
אפשר ליפול גם על גרניט

פורצלן ולשבור את הראש (בעיקר בחורף). החלמה מהירה לבת שלך
קודם כל. זה קצת מזכיר לי את האגדה האורבנית על הקוסמונאוטים הרוסיים שחזרו מהחלל ונחתו בקוטב, אחד מהם החליט לצאת מהמעבורת וטרף אותו דוב. אז הרוסים עשו תחקיר מעמיק, הקימו ועדות וחקרו את השתלשלות העניינים ובסופו של דבר הגיעו למסקנה חד משמעית והוציאו נוהל שמחייב את כל טיסות החלל - מעתה כל מעבורת תכיל כחלק מציוד החירום גם רובה ציד נגד דובים.

איריסג

New member
צר לי על הבת שלך. באמת.

אבל איזה פיתרון אתה מציע? להשאיר את שביל הכניסה לא מרוצף, אלא עם חול? אני באופן אישי שונאת גרנוליט כי זה מכוער בעיני נורא. אבל אני משערת שנפילה שהיא מספיק חזקה עד כדי פתיחת ראש - לא ממש משנה הריצוף עליו נופלים. או שאני טועה?

מקווה26

New member
אז ככה...

אני נמצאת בהתלבטות בימים האחרונים לגבי סוגי ריצוף חוץ...והמקרה של היום פשוט האיר את עיני שאני לא רוצה ריצוף עם "בליטות" שכן הבליטה הזו היא שפצעה את הבת שלי... אני לא אומרת לאף אחד מה כדאי לעשות, אבל מבחינתי אני יודעת את התשובה

fireman

New member
לגרנוליט יש בעיה

של החלקה הנובע מעצם השימוש בחלוקי נחל קטנים שהופכים לחלקלקים מאוד כאשר הם נשחקים במהלך הזמן, כאשר הם רטובים הצרה כפולה ומכופלת למרות שמבחינה ניקוזית הגרנילוט מאוד יעילה ומסתירהכתמים היטב כאשר משתמשים בחלוקים כהים. לגרנוליט יש המון יתרונות שאפשר למנות אך גם לא מנעט חסרונות ואת אחד החסרונות הבולטים חוותה היום בתך. נפילה על גרנוליט, מעבר לעובדה שהיא מאוד כואבת היא מאוד אכזרית ולא מפתיע בכלל לשמוע על מישהו שפתח את הראש בגלל נפילה על גרנוליט.... זה בערך כמו ליפול על מצע מהודק שעליו פוזרו אבנים.

Rשף

New member
../images/Emo45.gif

הבנות שלי מליאות שריטות מהגרנוליט, ממש לא משטח לילדים או לחורף...

למעלה