ריצוף וכלים סניטרים

ריצוף וכלים סניטרים

כמה (בהערכה גסה כמובן)יעלה לי להרים רצפה ישנה ולרצף מחדש (ריצוף זול וטוב) דירה בגודל 80 מ"ר וכן לשים אמבטיה ואסלה חדשות? אני יודעת שזה קשה לתת אומדן, כי יש מחירים וסוגים, ולכן אשמח לקבל טווח מחירים. (אם אפשר גם מחיר עבור עבודה קבלנית ולא רק עבור המוצרים). יתכן שאני גם צריכה להחליף צנרת מתחת לריצוף הקיים- כמה זה יעלה לי? אני מאד אשמח לקבל תשובה! העניין די דחוף. תודה מראש!!! ברבילולה

shalvale

New member
הערכה גסה מאוד

הנ"ל מתייחס לעבודה ומבוסס על הצעות מחיר שקיבלתי לפני מספר חודשים: ריצוף – 60 ₪ למ"ר קיבלתי מספר הצעות, והממוצע היה כ- 10,000 ₪ לעבודה הכוללת החלפת צנרת, העברת נקודת מים, הרכבת קרמיקה לכ- 20 מ"ר (והסרת הקרמיקה הקיימת), הסרת האסלה והתקנת חדשה, הסרת האמבטיה והתקנת חדשה. לי בסוף יצא יותר זול – במקום להחליף אמבטיה התקנתי עליה אמבטיה חדשה (אמבטיות זאב עושים זאת), במקום להחליף בלטות, הדביקו לי את הבלטות החדשות על הקיימות, הוציאו לי נקודת מים חדשה אבל לא החליפו לי את הצנרת ועוד ועוד אילתורים). כל בעל מלאכה שתזמיני הביתה יתן לך הצעת מחיר מדוייקת. ודרך הטלפון – את יכולה להתקשר להום סנטר ולבקש את מחלקת השיפוצים שלהם. יש להם מחירון קבוע לכל פעולה (אם אני לא טועה, הם אבל לא מחליפים צנרת) אותו הם מוסרים דרך הטלפון. אני לא התלהבתי מהם כי הם מסרבים לבוא לבקר במקום לפני השיפוץ. לגבי הכלים הסניטרים - ממש אי אפשר לתת הערה. אמבטיה לדוגמה, יכולה לעלות בין 400 ש"ח לאלפי ש"ח. הרכבת אמבטיה על אמבטיה קיימת עולה כמדומני כ- 1,000 ש"ח, פלוס מינוס. הכי טוב ללכת לאיזורים בהם יש ריכוזים של חנויות, כגון מול הקניון ברמת גן (מומלץ) או בנמל בת"א ולראות. בהערכה גסה מאוד מאוד מאוד, אם את הולכת על שיפוץ מלא, עשוי לעלות לך בין 10,000 ל- 25,000 ש"ח (תלוי בגודל החדר וסוג הכלים שאת קונה). אבל כאמור, יש דרך לחתוך בהוצאות.

shalvale

New member
אופס,

הערכת העלות שלי היתה כמובן רק לגבי חדר אמבט. לריצוף הדירה תקחי ממוצע של 60 ש"ח למ"ר עלות ביצוע ועוד עלות קניית הקרמיקה. תמיד יש מבצעים מצויינים לאריחים, ואריחים פשוטים יחסית עשויים לעלות כמדומני בין 20 ש"ח ל- 40 ש"ח. כמובן שישנם טווחים גבוהים בהרבה. * מבוסס על זיכרון של מספר חודשים *

אני1

New member
ההערכות שקיבלת למעלה לא רציניות

בגדול ביצוע של עבודת שיפוץ של אמבטיה שירותים כולל הכול!!!! נעה בין 17000 שח ל25000 שח כולל מעמ . הדבקה של ריצוף נע בין 70- 80 שח או 30 שח אם תביאי את הסינים בעצמך ועוד 15 שח למטר דבק . מחירים של קרמיקה נעים החל מ 35 שח למ"ר וזה מחיר של המיבצעים הכי הכי שיש וזה גם ניראה כמו קרמיקה של מבצע ועד 130 שח למטר אם את רוצה משהו ברמה של אלוני עצמון וכדומה . אגב אצל האחרונים שהזכרתי יש קרמיקה של 250 שח למטר גם .

shalvale

New member
תסלח לי מאוד אדוני

ההערכות שהיא קיבלה למעלה ממני הן מאוד רציניות, לפחות אלו ההצעות שאני קיבלתי. לא יכולתי להתחייב על השקל, כי עברו מספר חודשים, אך אלו הן העלויות. אודה לך אם להבא תנסח את הודעותיך בצורה שלא פוגעת בכותבים אחרים ולא תנסה להוציא אותי שקרנית או לא רצינית. תודה!! אגב, אני קניתי את האריחים הזולים ביותר והאמן לי - הם נראים מצויין. לא צריך להוציא 130 ש"ח למטר כדי לקבל "משהו ברמה".

אני1

New member
זמנים יגידו עם האריחים אכן טובים

אל תשכחי לעדכן אותנו . דבר נוסף מי אמר ששיקרת?. לא ראיתי שכתבתי כזה דבר ! חוץ מזה יש מחירים מסויימים בשוק העבודה ועד כמה שביררתי לא מצאתי עוסק אחד שהוא קבלן ידוע ומוכר שמוציא חשבונית על העבודה שלו ומחזיק עסק מסודר שיעבוד בפחות מהמחירים שדיברתי עליהם . אופציות אחרות אולי קיימות רק שצריך לבדוק טוב טוב במה מדובר . וסליחה עם נפגעת

למעלה