ריצוף לחצר - מנסה שוב :)

r o r d

New member
ריצוף לחצר - מנסה שוב :)

שלום רב, קניתי לא מזמן דירה בת"א עם חצר קטנה. אני מתלבט לגבי ריצוף החצר כשאופציות הן קרמיקה או ריצוף סטנדרטי אחר, או deck מעץ. ראיתי שלאחרנה ה-deckים נעשו מאוד פופולריים והם מאוד יפים בעיני. מישהו יודע לגבי עלויות של deckים לעומת ריצוף רגיל? בנוסף, אני אשמח אם מישהו יודע לגבי עמידותם בפני פגעי מזג האויר. תודה :)

מרבי 1

New member
דקים

שלום, עלות הדק תלויה בסוג העץ בו אתם משתמשים. אם קונים דק, צריך לקנות ממקום אמין וידוע והם עושים לעץ טיפול כנגד פגעי מזג האוויר. כדי לקבל הערכת מחיר, תמדדי מה השטח שאת רוצה לשים עליו דק, ואפילו לעשות שירטוט עם מידות ולגשת למקום שבו מוכרים דקים ולקבל הצעה. בנמל תל אביב, הגשר על שובר הגלים עשויי עץ והוא נראה ניפלא! אני אישית גם מעדיפה דק, זה יוצר אווירה מיוחדת בייחוד עם משלבים אותו עם תאורה וצמחיה מתאימים. קראתי באיזה מקום שהדק יכול להיות מקום מסתור לבעלי חיים לא כל כך רצויים אז אולי זה משהו שצריך לקחת בחשבון. מרבי מעצבת פנים

uvls

New member
דק לחצר

המחיר תלוי בסוג העץ, בעבודות הפיתוח הדרושות וכמובן במתקין. לשימוש חוץ חובה להשתמש בעץ שעבר אימפרגנציה, טיפול המכשיר אותו לתנאי לחות ומונע ריקבון. עץ כזה מכונה "עץ ירוק", ומחירו של הסוג הזול והשכיח ביותר, עץ אורן ירוק, עומד על 70 ש"ח למטר רבוע. פחות או יותר מקביל לגרניט פורצלן סביר. לגבי הצורך בעבודות פיתוח - יישור הקרקע, יצירת שיפועי ניקוז ואולי אפילו יסודות יצוקים, כדאי להזמין מתקין או שתיים או שלושה, להתייעץ ולקבל הצעות מחיר קונקרטיות. דק בחצר עירונית יכול להיות תענוג. בהצלחה. יובל

יהל ד

New member
../images/Emo172.gif היום ריצוף עץ עמיד ביותר ואני

ממליצה על קאר פארקט בתל אביב להמשך הפרטים

למעלה