ריצ'ל בלינסון נמתחת ע"י אשטון קוצ'ר

ריצ'ל בלינסון נמתחת ע"י אשטון קוצ'ר

מצאתי סרטון של ריצ'ל בלינסון נמתחת על ידי אשטון קוצ'ר בפנאק (או שכותבים פאנקד....What ever). אפשר להוריד אותו מכאן. וואי, מה זה ריחמתי עליה- איזה מסכנה מה עשו לה. היא ממש בכתה. אההה והיא גם בערך מודה שם שהיא יוצאת עם אדם (כאילו זה לא היה ברור)

T w e n t y 4

New member
ווואוו היא ממש מסכנה. אני ממש ממש

מרחמת. היא ממש התחילה לבכות.. טוב דיי חשבה שעוד שניה לוקחים לה את הכלבה.. ואווו איזה מסכנה היא. אבל ממש חמודה.. אבל זו הייתה מתיחה ממש חמודה. ועכשיו אפשר לדעת שבטוח היא עם אדם..

what3689

New member
זה כבר הרבה זמן בטוח

הם תלמיד מצטלמים ביחד והם התראיינו מלא פעמים על הזוגיות שלהפ אני קראתי איזה 3 4 ראיונות איתפ בכלל ראש 1אמרו שהם מאורסים

LemonLimeLilach

New member
וואו מתיחה גדולההה

מסכנה רייצ'ל

נצל"ש-תסריטים לפרקי ה-OC

האתר הבא:http://www.twiztv.com/scripts/oc/#top מכיל תסריטים לכל הפרקים (עונה ראשונה ושניה) של ה-O.C אני חושבת שפירסמתי את האתר הזה כאן כבר בעבר אבל פשוט התעדכנו שם התסריטים ויש שם את כולם עכשיו (עד פרק 17 עונה שניה). האתר הזה טוב במיוחד למי שרואה את העונה השניה כי לפעמיים שהשחקנים מדברים לא ברור לא כל כך מבינים מה הם אומרים.

Nitzan122

New member
תודה תודה תודה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

סוף סוף אני יבין מה סת' אומר! וואי הדיבור שלו משגע אותי לפעמים...

QAF Fan Block

New member
איזה קטע..סתם הורדתי את כל התכנית!

גררר....... לפחות זה היה שווה את זה......:) לא ידעתי שאדם ורייצ'ל בהכחשה....חשבתי שהם מאורסים או משהו

הם לא בדיוק מכחישים הם פשוט

לא אוהבים לדבר על זה. הורדתי כמה תוכניות אירוח שהם השתתפו ובמיוחד ריצ'ל תמיד עונה ששואלים אותה לגביי זה, שהיא לא מוכנה לדבר על החיים הפרטיים שלה. ובנוסף שמעתי שמועות שהם ביקשו מג'וש שוורץ (כותב ויוצר הסדרה) לפריד בין סאמר לסת, כי הם מרגישים שזה פוגע במערכת היחסים בינהם (אבל שוב אלו שמועות, אני לא בטוחה שהן נכונות).

איזו מסכנה וואי איך היא נחלצה

ואיך היא בכתה מסכנה.... חחח אבל אשטון קוצ'ר הרבה יותר שווה מיגאל שילון |מאוהבת|

למעלה