ריצפה חלקה. רעיון מה עושים?

evike

Well-known member
מנהל
עוד שאלה. כאמור עברנו זמנית לדירה שכורה. המרצפות מקרמיקה יפות ומבריקות, רק מה, הן חלקות ברמות. פחד ללכת בבית. צריך להזהר לא להחליק. אפילו החתולה כשהיא רצה, לפעמים יוצא לה "גליץ'", ממש החלקרח על הריצפה. יש מה לעשות לפני ששוברים עצמות?
תודה.

dudi4321

Active member
להתהלך בבית רק עם גרביים עם כריות גומי, נעלי בית לא מחליקות, "נעלי שפים / טבחים". יש לי זוג אורגינל מתוצרת בירנשטוק לפחות 20 שנה והן בשימוש במקרים שצריך לעבוד על משטח רטוב וחלק ואפילו עם סבון, כל עבודות החשמל אני נועל אותם, למנוע להתחשמל ולמנוע החלקה בטעות.
לא מכיר אבל בצבא לפני מסדר היתי עם מגב מורח וקס על הלינולאום/PVC והיתה סכנת נפילה. נדמה לי שיש חומר שמוסיף חיכוך. בדומה לחול ששופכים בתוך צבע של כבישים למנוע החלקה. זה דורש תחזוקה למרוח כל כמה זמן. להזכיר את מדריכת הפילאטיס שהחליקה במקום העבודה שלה ושברה אגן ושורש כף יד כבר חצי שנה שלא מדריכה. גם אני החלקתי על דיסה וקיבלתי נכות בצהל. ריסקתי ברך.

קבצים מצורפים

• נעלי טבחים.jpg
    נעלי טבחים.jpg
    KB 19 · צפיות: 0
נערך לאחרונה ב:

evike

Well-known member
מנהל
הכפכפים, רעיון שכדאי לחשוב עליו, אם כי להסתובב בבית איתם כל הזמן לא בדיוק קוסם לי. אני הרבה בבית...
שבת שלום.

חן 1111

Active member
יש תרסיס צבע שקוף נגד החלקה. הוא מכיל מין גרגרי חול שמחספסים את המגע אבל כמעט בלתי נראים. מרססים את זה על המשטח לפי ההוראות בדיוק כמו צבע או לכה. מניסיון בשביל כניסה לבית זה לא מחזיק הרבה. כנראה שעם הזמן והשטיפות זה מתקל, או שהגרגרים מתנתקים מזה וזה מפסיק לעשות את העבודה, אבל זה הכי פשוט וזול.

למעלה