הי, למישהו פה יש ניסיון עם חומר/חברה שיכול להוסיף חספוס (anti slip) לאריחי גרניט פורצלן?
N n e e d New member 15/9/21 #1 הי, למישהו פה יש ניסיון עם חומר/חברה שיכול להוסיף חספוס (anti slip) לאריחי גרניט פורצלן?
ב ב ר ז י ל י Active member מנהל 17/9/21 #3 נכתב ע"י n e e d : הי, למישהו פה יש ניסיון עם חומר/חברה שיכול להוסיף חספוס (anti slip) לאריחי גרניט פורצלן? לחץ כדי להרחיב... לא נראה לי ששווה לקחת סיכון לנפילה במקלחת, בשיקול לטווח ארוך כדאי להניח בלטות אחרות.
נכתב ע"י n e e d : הי, למישהו פה יש ניסיון עם חומר/חברה שיכול להוסיף חספוס (anti slip) לאריחי גרניט פורצלן? לחץ כדי להרחיב... לא נראה לי ששווה לקחת סיכון לנפילה במקלחת, בשיקול לטווח ארוך כדאי להניח בלטות אחרות.
מ ש ה 53 Well-known member מנהל 17/9/21 #4 נכתב ע"י ב ר ז י ל י: לא נראה לי ששווה לקחת סיכון לנפילה במקלחת, בשיקול לטווח ארוך כדאי להניח בלטות אחרות. לחץ כדי להרחיב... האמת היא, שאחרי שהדבקתי פסים נגד החלקה של 3M והם התקלפו, הבנתי שהכי טוב זה להשיג אריחים מחוספסים שמיוצרים במיוחד למטרה זו, וריצפתי מחדש את הרצפה.
נכתב ע"י ב ר ז י ל י: לא נראה לי ששווה לקחת סיכון לנפילה במקלחת, בשיקול לטווח ארוך כדאי להניח בלטות אחרות. לחץ כדי להרחיב... האמת היא, שאחרי שהדבקתי פסים נגד החלקה של 3M והם התקלפו, הבנתי שהכי טוב זה להשיג אריחים מחוספסים שמיוצרים במיוחד למטרה זו, וריצפתי מחדש את הרצפה.
מ ש ה 53 Well-known member מנהל 15/9/21 #2 דיסק יהלום יש גם פסי אנטי סליפ של 3M רק שהם מכוערים. סרטים למניעת החלקה 3M Archives - ליוגב www.layogev.co.il
דיסק יהלום יש גם פסי אנטי סליפ של 3M רק שהם מכוערים. סרטים למניעת החלקה 3M Archives - ליוגב www.layogev.co.il