ריקודים בטכניון

ShirYaki

New member
ריקודים בטכניון

שלום לכולם משהו אולי יודע אילו הרקדות יש בטכניון ובאילו ימים שעות וכו´? תודה!

ronen1981

New member
פניתה למקום הנכון.

כי במקרה אתה מדבר עם סטודנט טכניון עם התוכניה ביד.(ברגע שאמצע איפה דחפתי אותה
) יום א סלסה עילית קלאב 20:30 לימוד 22:00 מסיבת ריקודים. יום ב בקיץ הם בעיתים (מיעט אנשים לא שווה לפתוח כלכלית) אז לא היתי בונה על זה 20:45 רוקדים בראש צלול. יום שלישי:לימוד 21:00 מסיבה 22:00 יום ד 20:45 רוקדים בראש צלול. יום ו סלסה עילית קלאב 21:30 לימוד 23:00 מסיב שבת : 20:45 רוקדים בראש צלול. שוב כעיקרון ודאי אני יודע שהם פותחים תמיד בשישי ושבת (היתי בשניהם) לגבי שאר ימי השבוע צריך לברר לגופו של יום שכן בגלל שזה קייץ ועכשיו עוד תקופת מבחנים הם לעיתים "שוחכים" לפתוח למרות שרשום בתוכניה שהם פותחים. לפרטים לגבי ראש צלול : 052-302633 גיא. www.clearmind.co.il

tygger

New member
סלח לי על הבורות.

אבל מה זה רוקדים בראש צלול? זה משום מה נשמע לי מסיבה ללא אלכוהול.

ronen1981

New member
נראה לי שיש משהו בזה....

אכן מרבית אלה שרוקדים לא שותים אלכוהול כשהם שם(אבל אתה יכול ללכת לשתות בפאב שדי לא רחוק בבנין אבל אתה אז תתקשה לרקוד). כעיקרון מדובר בהרקדות של שורות מעורבב עם ריקודי זוגות שונים וסלסה. בהתחלת הערב הם מלמדים ריקוד או שנים של שורות (ריקודים של שירים מודרנים מהMTV לרוב) ואחר כך זוגות כל פעם משתנה בהתאם לתוכניה רוק אנד רול ואלס אנגלי וכד ...וכמובן יש סלסה באולם אחר שמלמדים. ואחר כך יש מסיבה שהם שמים שירים אחד אחרי השני ומי שיודע רוקד וזה כייף מאוד. (זה שונה ממועדון בכך שאם אתה לא יודע לרקוד ריקוד מסוים אתה קצת תתפדח להתנועע סתם לקצב כמו שלמשל היתה עושה לאותו שיר בדיוק במועדון ) מנסיון אישי אני אומר ששוה ביקור וזה מאוד כיף. והגילאים שם הם גילאי סטודנטים.

tankgirl21

New member
הייתי פשוט חייבת להגיב ../images/Emo5.gif

איכסססססססססססססס!!!!!!!!!!!!!
כל פעם שהיו גורים אותי למקום הז הייתי הולכת ישר לפלורנטין(בוא נקרא לילד בשמו) ואחרי זה פשוט הפסקתי ללכת להסתכל פשוט הלכתי לפלורנטין!!!!! אבל אם אתה נהנה מזה סבבה.

ronen1981

New member
כל אחד והטעם שלו...

אני אישית מאוד נהנה........... באמת אולי בפעמים הראשונות שלך זה קצת פחות כייף כי אתה לא יודע כמעט כלום אבל אחרי כמה פעמים שבאים ולומדים זה מתחיל להיות ממש כייף. מכל מקרה מלשבת בצד ולהסתכל לא לומדים הרבה.........

למעלה