ריקודים זה לא רק ריקודי עם

ריקודים זה לא רק ריקודי עם

שלום לך ולך וכל חובבי המחול! עם כל הכבוד ואפשר גם לומר סוף כל סוף שנפתח פורום של ריקודי עם אז לא יכלו לעשות פורום מלא על מחול: סלסה, בלט, מודרני... עד כמה שאני אוהבת ריקודי עם עכשיו באופנה זה הסלסה רעיון למחשבה...

orlyt

New member
שרי שרי ליידי

את צודקת שמה שהולך היום חזק זו הסלסה וריקודים אחרים... אבל אי אפשר לערבב חלב ובשר ביחד (האמת היא שאפשר - ואפילו יוצא טעים, אבל זה בפורום אחר) הרעיון היה שיהיה לאוהבי ריקודי העם פורום של ריקודי עם... לערבב את זה עם בלט ומחול בכלל, זה נסוין לתפוס הרבה ולא לתפוס שום דבר בסופו של דבר... אולי יש מקום גם לפורום כללי יותר, אם את רוצה ואת אוהבת את הנושא תפני להנהלת הפורומים אולי הם ימצאו לנכון לפתוח גם פורום סלסה ואולי גם פורום שעוסק במחול אומנותי לסוגיו...

יפה אמרת (כתבת)

והוכחת לי שאינני צריך לענות מייד לכל כותב אלא לתת לכם המשתתפים לשאול ולהשיב ורק בסוף, אם צריך, להוסיף מידע נוסף ממני. המענה שנתת לה קולע בדיוק לנקודה ואני מקווה שפורום זה אכן יהיה במה לריקודי-עם ושלריקודים אחרים יוקמו פורמים נוספים על ידי אלה המתמחים בהם. אני בהחלט אוהב ריקודים סלוניים, סלסה ומחול על במה (דיסקו אינני אוהב) אך בפורום זה לא נוכל להרחיב את היריעה לכל אלה. ירון

למעלה