ריקודים מועדפים ישן וחדש.

yomaster

New member
ריקודים מועדפים ישן וחדש.

לדעתי בכדי לעזור למדרכים כדאי שכל מי שנכנס לפורום יציין חמישה ריקודי עם במעגל וחמישה ריקודים בזוגות שאהובים עלין וכך כל מדריך יוכל לשקלל את ההעדפות של הרוקדים.בכך אולי נעזור לעדה ולעוד חברה בגיוון הריקודים

ל- yomaster ריקודים מועדפים

בגדול הרעיון שלך טוב - אבל לא ניתן ליישום, ולמה? לפי מה שאני קורא בפורום רוב הכותבים משמשים כשליחים של מרקידים/יוצרים, כך שאפשר לזרוק לפח את הרשימות המגמתיות שהם ישלחו. תאמין לי שצריך אופי מיוחד וחוסן בכדי להיות אובייקטיבי, חבל שלכותבים קשה להסתיר את המיוצגים בסתר על ידם. להתוודות - גם אני משוחד להרקדות שאני הולך אליהן ובעיני הן הכי הכי טובות שיש. וגם יש לי חבר טוב שהוא יוצר וותיק וטוב וריקודיו נרקדים ופופולריים מאוד, נו - אז אני אציין 5 מריקודיו האהובים ונגמר הסיפור. זה לא יילך וחבל.

yomaster

New member
לאצבעוני הגלילי

חודה על התגובה.כוונתי לריקודי עם מכל הזמנים וכך נוכל לנטרל את כל האינטרסנטים.אחה צודק שהרבה כותבים פועלים בשליחות מדריכים/מחברי צעדים אך בכל זאת באם יהיו הרבה תגובות זה יפחית את השפעת המשוחדים.תגובות רבות ככל האפשר ישפיעו על המדריכים ויעזרו לרוקדים לגיוון ההרקדות.אני בטוח שהרבה מרקידים צופים בפורום ובאם רוצים להשפיע אז צריך להצביע.

yomaster

New member
לעזרא כרמל

חבל שאתה לא מגיב לעניין.באם רוקדים יגיבו עלריקודים שהם אוהביםזה יעזור ליצור איזה שהוא מכנה משותף ולא כמו שהיום כל חוג רוקד ריקודים אחרים.אנורוצים ליצור ריקודי עם משותפים לכלל העםולא ערב רב של ריקודים.

הרעיון ליצור מכנה משותף בין

כלל החוגים נכון ואף חשוב. השאלה היא אם הדרך בה אתה מנסה ליצור את אותו מכנה אכן תועיל במשהו. לדעתי הפתרון לזה מצוי בארגון המדריכים עצמו-אולי שיקבלו החלטה שם מה מלמדים השבוע, ודבר זה יהיה תקף לגבי ככל החוגים בכל הארץ. בדרך זו, אולי, לאט לאט תווצר אחידות. צריך לזכור שזה תהליך שייקח זמן. כרגע-גם אם נכתוב כל אחד מה הוא אוהב - אני מאד בספק אם הריקוד הנבחר והמועדף על מישהו מאיתנו בכלל מוכר בחוגים אחרים - בגלל אותו הבדל, אז מה הרווחנו?!

הרקדנית הירושלמית -אבל

הרעיון שלך מעניין, אני מבין שאת לא מכירה את ההסטוריה של הנושא - אז ככה, בזמנו הוקמו פורומים של מדריכים לריקודי עם והענין נדון המון פעמים, אפילו הוכנו רשימות והצעות של ריקודים - אבל מסתבר שמגיעים ליישום אז כל מדריך והעדפותיו.

לעזרא

נראה שאתה לא יודע מה אתה רוצה, כל תגובותיך הם דבר והיפוכו, אולי תגלה לנו למי אתה מחובר (יוצר או מרקיד) בכדי שנפתור את התעלומה, או שאתה עצמך אחד מאלו?

לאצבעוני הגלילי

אני רוקד ותיק .לא יוצר ,לא מדריך ולא מחובר לאף מדריך.כיוון שרקדתי בהרבה חוגים שנים רבות אז אני מכיר הרבה מדריכים במרכז הארץ ומכיר את אופיים אז יש לי ידע מסויים בכל הקשור לריקודי העם יותר מאשר רוקד ממוצע.

לאצבעוני הגלילי

אין לי אינטרס לקדם את עזרא כרמל, אני פשוט מכיר את האיש (מנוי ותיק ברוקדים ועוד) ולמיטב הכרתי לאיש פשוט איכפת והוא אינו מייצג אינטרס של אף מדריך. בכלל לא כל מה שכותבים נובע מרצון לקדם מרקיד זה או אחר. תן קצת יותר אמון בחבריך (אלא אם כן יש לך בסיס אמיתי לחשוב אחרת)

ל-YOMASTER תגובה לענין

שלום לך.אם היה אפשר לעשות כמו שאתה חושב אז זה היה באמת דבר נפלא לכולם.אנשים בעלי השפעה גדולה בתחום ריקודי העם חשבו בערך כמוך כמו למשל הציעו שיהיו 100 ריקודים שייבחרו על ידי מיטב המדריכים בארץ וריקודים אלה יהוו את הבסיס העיקרי בריקודי העם וירקדו אותם בחוגים השונים.זאת כמובן היתה אשליה אחת גדולה.איזה מדריך בכלל התיחס אליה .חבל על הזמן וחבל על כל מאמץ לניסיון.זוהי פשוט פנטזיה.את המדריכים מענין דבר אחד והוא איך להרויח כמה שיותר כסף.הם לא חושבים שההצעה שלך תכניס להם יותר כסף או נסיעות לחו"ל.לא מענין אותם מה טוב לרוקדים כי בין כה וכה רוקדים רבים לא מבינים כלום ומה שמאכילים את רוקדים רבים הם אוכלים.אני חושב שהמדריכים יורקים לבאר שממנה הם שותים ולכן רוקדים ותיקים רבים הפסיקו לרקוד ריקודי עם ונשארו רק קומץ קטן של רוקדי נוסטלגיה.רוב הרוקדים היום יש להם ותק של כ-5 שנים ומה שמלמדים אותם הם לומדים .כל הזמן לומדים ולאחר זמן קצר הריקודים האלה נעלמים וכל הזמן הפריירים מתחלפים.

אני נענית לאתגר.

הנה רשימת הריקודים שבחרתי מעגל וזוגות חדשים וישנים, שאהבתי ותמיד אוהב. כמובן ללא קשר ליוצר הריקוד.(רק הערכה) במעגל :אור וירושלים, תבורכי ארצי, לעולם לא מאוחר, כלייזמר ויאסו החיים. בזוגות : רק הד קולך, דצמבר, בדם אהבתי, שיר לאחותי ופתאום מצאתי בך. בהצלחה !!!

גם אם לא אפשרי.....

אני נענית לאתגר ובמהירות מסיבה פשוטה : א. אני הייתי רוצה שרמת השאלות והתשובות בפורום זה יהיה ענייני ומרתק. ב. אני הייתי מבקשת שהכותבים יהיו משוחררים מאינטרסים אישיים והאדרת או הכפשת מרקיד/יוצר שלא לצורך. לסיכום : ככל שהרמת הפורום תשתפר ותתעלה, אוכל בנוסף, להביא בפני הקוראים נושאים מרתקים ושונים השווים דיון !!!

yomaster

New member
תודה מירי לוי

תודה על הענותך. תארי לך שעוד משתתפים בפורום היו מביעים את דעתם.היה יבול להיות רפרטואר מגוון ומעניין.מקוה שעוד רוקדים יבחרו את הריקודים המועדפים עליהם.אני חושב שיש לך טעם מעולה על פי בחירת הריקודים. שוב תודה.--------------------------------------------------------------------

bugsbunny

New member
גם אני מצטרפת

מעגלים: גוונים,ההר הירוק , נוף בגליל, ארץ ארץ , הורה מיכל זוגות: פרח הלילך, היה חלום , לילה לילה , שיר, אהבה פשוטה

למעלה