ריקודים שזכו בפסטיבל כרמיאל - נוהל|

פלורנס1

New member
ריקודים שזכו בפסטיבל כרמיאל - נוהל|

לדעתי צריך להנהיג מן נוהל קבוע ולהחליט בין ארגון המרקידים לגבי הריקודים הזוכים בפסיטבל כרמיאל , אם ריקודים אלו זכו צריך לפרגן יותר לריקודים האלו ושתהיה חובה לכל המרקידים ללמד את הריקודים שזכו.ולמה אני אומרת זאת? אני רוקדת בחוגים שהריקודים הזוכים לא נלמדים, לא בשנה זו וגם לא בשנה הקודמת. את הריקודים ראיתי בחוגים אחרים ואהבתי אותם. דבר נוסף את הריקודים הנ"ל לא התאמצתי ללמוד בכרמיאל מכמה סיבות א. בגלל שידעתי שבחוג שלי לא ילמדו וודאי שלא אזכור אותו אם לא אשנן אותו. ב. מאוד קשה ללמוד ריקוד בכרמיאל בגלל הצפיפות, החום ועוד.. ובאתי לכרמיאל יותר כדי לרקוד ולהנות ללמוד אני לומדת בחוג. אני יודעת, ישנם כאלה שיאמרו שההצתה שלי קצת מאוחר פסיטבל כרמאיל כבר נשכח, אני אומרת, נכון ! אבל נתתי את הזמן ואמרתי אולי ילמדו אצלינו, אך לשוא. ולכן אני מעלה זאת בפורום זה.

stivgold

New member
ל- פלורנס1 - ריקודי כרמיאל

ניתן לרכוש אצל ירון את הוידאו ואת הדיסק של ריקודי התחרות. ביי, ויום טוב.

קצת מוגזם לקבוע נוהל שכזה

שיכריח מרקידים ללמד ריקודים שזכו בתחרות, בד"כ אלו הם באמת ריקודים שאינם נרקדים ונלמדים בשום מקום לאחר זכייתם בתחרות. לפעמים הם גם יותר מתאימים לריקודי במה יותר מאשר ריקודים לחוגים. ודבר נוסף, אי אפשר להכריח אף מרקיד לעשות משהו שאינו מעוניין.

אפילו המרקידים שחיברו אותם

לא תמיד שמים אותם..... הם נשכחים המתודעה אחרי כמה חודשים......

עממי

New member
ריקודי כרמיאל

אין צורך לרוץ וללמד את ריקודי התחרות כי ההסטוריה מוכיחה את ההיפך. הריקודים שנשארו, הכי נרקדים והכי אהובים מתחרויות המחול בכרמיאל הם לא הריקודים שזכו במקומות הראשונים, ישנם ריקודים שזכו במקום ראשון ונלמדו בחוגים (בגלל קשר אישי לריקוד) איפה הם היום?

למעלה