ריקודי עם - שוםוני יא נאס

• פותח הנושא צל1
  • פורסם בתאריך

צל1

New member
ריקודי עם - שוםוני יא נאס

מי שרוקד ריקודי עם בא למטרה אחת בלבד. למצוא בת או בן זוג. אם הריקודים יפים או לא ..חדשים או ישנים - זה לא חשוב - העיקר מי בן הזוג. בעלי רגש נחיתות מנסים להתבלט. בחיים הם כלום - אבל באולם הריקודים -- אבדיאט . יעני גיבורים. מה דעתכם

mm-merav

New member
נראה לך??!!!

שלום לך ידידי היקר, האם זוהי דעתך, ואם כך מה יש לך לומר על נשים שמגיעות לרקוד שם.....ומלבד זאת אתה דברן גדול בא נראה אותך רוקד וזוכר את כל הריקודים!!!! ועוד דבר תתפלא לדעת איזה אנשים ובעלי חברות רוקדים שם יכול להיות וייתכן שיש גם כאלה אבל זה לא אומר שכולם.. חומר למחשבה ביי mm

שרעבי

New member
צל1 נחמד\ה

אני מרחם על מי שצריך לבוא לריקודי עם כדי למצוא בן או בת זוג ולעשות עליו\ה רושם. אני לא מבין מאין שאבת רעיון כזה ואם אתה חושב לרגע שזאת המטרה של מי שבא לרקוד ריקודי עם אז כדי שלא תגיע להרקדות.

השקפת עולם שטחית

מקווה בשבילך שבשאר תחומי חייך אתה לא כזה שטחי וחד מימדי. בכל מקום יש אנשים מכל הסוגים, ובכל אדם יש תכונות רבות ושונות ושאיפות והנאות שונות. נראה לך ש-600,000 רוקדים בארץ - באים רק בשביל לחפש בן או בת זוג?

צל1

New member
רקדנים יקרים - הצלחתי קצת

אני רוצה לומר לכם שדעתי לא כמו שכתבתי בתחילה. המטרה היתה לעורר קצת את האתר שלנו. נדמה לי , שיש לנו הרבה מה להגיד איש לרעהו ואיננו משתמשים בפורום היקר הזה. מה שכתבתי על הטיפוס המוגדר הזה , הוא קיים, ואני יודע שלא כל הרוקדים כאלה. אני שיך למחנה שלכם. כאב לי שתקפו את גדי ביטון - על שהציג טלויזיה באולם הריקודים, כדי שיוכלו לראות את משחקי הכדור רגל. לדעתי, זה מעשה גאוני. לא כל הרוקדים יכולים לעמוד בהרקדות המרתוניות , שיש היום. והם עושים מידי פעם הפסקות. במקום לשבת בקפיטריה - להוסיף קלוריות - הם צופים במשחק שאהוב עליהם. גם מי שבא למצוא בת זוג אינו שלילי בעיני. מוטב שימצא בת זוג לחיים באולם הריקודים - ולא יבזבז את כספו אצל שדכנים ןקופידון. כלנו באים לרקוד ולהנות מהאוירה המיוחדת של ארץ ישראל היפה. אני מצטער - אם מישהו נפגע מהטריק הזה , שלי - ליצור ענין בפורום. המשיכו להתבטא אני עוקב אחר כל מילה נכתבת. נתראה בהרקדות של גדי, מישאל, ירון, שרה אביב מנינה עמנואל ועוד.

dw2322

New member
נסה לספר על הפורום לחבריך בהרקדה

כך, לאט לאט, תעלה המודעות לפורום. אני לפחות לא הגבתי קודם כי הטענה שהעלת לא ממש אופיינית למציאות: חלק נכבד מהרוקדים הם זוגות קבועים, חלקם נשואים ובריקודי עם חלק מרכזי הינו המעגל, בניגוד לסגנונות ריקוד אחרים בהם רוב הזמן רוקדים בזוגות. זה פחות או יותר עונה לשאלה. מאידך, כמו כל חוג חברתי, ריקודי עם הינם דרך מצויינת להכיר בני זוג. תוצאה נלווית ואטרקטיבית
אישית אני מכיר זוג שהתחתנו לא מזמן אחרי שנפגשו בחוג. אהההמם, למען האמת, הם גם אפילו לא ממש מהרוקדים הקבועים. הם מגיעים, אולי, פעם בכמה חודשים, והם באמת באו קודם כל בשביל להכיר, ורק בקושי כדי לרקוד. גם אני איני מוצא בכך כל פסול (אם כי עדיף באמת שיבואו קודם כל כדי לרקוד), למען האמת, לא אגיד לא אם אכיר ככה את בת-זוגתי העתידית
עם זאת, מי שהולך לחוגים רק כדי להכיר בהסתברות גבוהה, לדעתי, יתאכזב וישבר (בכ"ז, ריקודים דורשים יכולת מוטורית מסויימת, התמדה, חוש קצב וכושר ריכוז). לגבי הקרנת המשחקים, קרא שנית את התגובות, אלו לא היו תקיפות, אלא פשוט ביטוי דעות שונות על העניין מצד אנשים שונים, סביר ומתקבל על הדעת. אגב, יש בעיה קלה עם הסברך: אם מטרת ההקרנה היא לספק עניין לנחים מהריקודים (מטרה מבורכת) הרי מדוע היא אינה מתקיימת מדי שבוע? כמה אפשרויות סבירות יותר לדעתי: 1. המרקיד בעצמו מעוניין לראות 2. סיבה כלכלית: ארוע ספורט שכזה, בעל רייטינג גבוה, עלול להוריד משמעותית ההכנסות באותו ערב ולכן רצוי להשקיע מעט כדי לא להפסיד הרבה 3. המרקיד אכן רוצה לצ´פר את קהל הרוקדים 4. הקרנה זו הינה דרך נוספת להעלאת רף הכניסה הכלכלית לתחום ההרקדות: מאפיין מובהק (ובהחלט לגיטימי) של ההרקדות של גדי ביטון לפלח ריקודי עם, ירון מידן לפלח הרקדות "כל הזמנים" לנוער. כמשתמש בשירותיו אני כמובן מברך על כך, יתכן והמפעילים (המרקידים) האחרים קצת פחות. בהודעה קודמת שלי הצעתי בנימוס (בשאיפה שגם מרקידים קוראים אותנו) להעזר בטלויזיות ענק לשם מתן פתרון יעיל גם להרקדות קטנות יותר, במקומות אחרים. המפעילים (אופס, מרקידים)
השונים יכולים לנסות ולהסתייע ביבואנים השונים (כפרסומת למכשירים שלהם) בהקרנת ארועים ספורטיביים ואחרים (נאמר אירוויזיון, בחירות וכיוב) בעלי רייטינג גבוה, וכך להעלות את רמת השירות אותו הם מספקים בלי להעלות את הוצאות התפעול. במידה והחוג מתקיים במרכז מסודר יתכן ומקרן/טלויזיה שכזו קיימים ממילא.

צל1

New member
שמחתי לתגובה אינטליגנטית

DW יקר קראתי את תגובתך בשקיקה. דברי טעם. אבל באשר למוטיבציה של המרקיד שמוסיף אלמנטים , כדי למשוך יותר אנשים להרקדות שלו - הלואי וכל המדריכים יהיו כמוהו. אני מכיר מרקידים אפטים , שחושבים שעצם נוכחותם על הבמה, תביא להם את הרוקדים. טעות גדולה. בשביל הצלחה צריך לעבוד. זה לא שלילי להעלות, אגב כך , את ההכנסה. מגיע להם עבור המאמץ והיוזמה. הרי אם המרקיד דואג שיבואו אליו הרוקדים בהרכב מלא - הוא מעודד את אלה שבאים לרקוד. מי מוכן לבוא להרקדה שמחצית האנשים חסרים. זה מירשם טוב להתרסקות החוג או ההרקדה. צריך לנקוט באמצעים שונים ומשונים , כולל שיטות הדרכה ואירגון, שהרוקדים יעדיפו לבוא אל המרקיד עצמו, ולא יטילו כסהרורים בין ההרקדות האחרות. יבואו ימים , שהטכנולוגיה תתפתח - והמדריך יאלץ להיעזר במסך גדול , כדי שהרוקדים יוכלו לעקוב אחרי הצעדים של הריקוד - כאשר המדריך דחוק בין המוני הרוקדים, ואי אפשר לראות אותו. עכשו עוד מוקדם להפוך הרקדה , באופן ק ב ו ע - ל"רקוד וצפה" באלויזיה.

שרי

New member
ריקודי עם ממלאים ומחדשים לי את מלא

ריקודי עם הם דבר נפלא: אווירה נהדרת,מראה מלבב, אנשים נחמדים, ממלא לכולם את האנרגיות ונותן המון כוח להמשיך הלאה, ומי שמוצא לו גם בן/בת זוג - שיבורך, כל דרך כשרה כל עוד היא לא פוגעת במישהו אחר.

קורין1

New member
צל.......איפה אתה חי........

בקושי אפשר למצוא בן זוג לרקוד...... אתה מצפה מהנשים למצוא בן זוג לחיים? בדרך כלל מגיעים לרקודי עם, זוגות קבועים....... ואלה שמגיעים ללא בן/ת זוג.........לא תמיד מצליחים למצוא......

צל1

New member
את צודקת

אבל יגעת מצאת. אני מאחל לך הצלחה. אני לא הייתי כל כך רציני בקביעתי שבאים לחפש בן זוג. מי שקשה לו למצוא בן זוג בגלל סלקציה חמורה , שהוא עושה בחיים - יתקשה גם בריקודים. צריך להיות פחות בררנים. מה שבא - "ברוך הבא". העיקר, לא להיות לבד. תמיד אפשר - אחרי שמכירים - לנפות את הגרועים. לא כל מי שנראה בתחילה גרוע - הוא באמת רע. ולהיפך.

למעלה