נסה לספר על הפורום לחבריך בהרקדה
כך, לאט לאט, תעלה המודעות לפורום. אני לפחות לא הגבתי קודם כי הטענה שהעלת לא ממש אופיינית למציאות: חלק נכבד מהרוקדים הם זוגות קבועים, חלקם נשואים ובריקודי עם חלק מרכזי הינו המעגל, בניגוד לסגנונות ריקוד אחרים בהם רוב הזמן רוקדים בזוגות. זה פחות או יותר עונה לשאלה. מאידך, כמו כל חוג חברתי, ריקודי עם הינם דרך מצויינת להכיר בני זוג. תוצאה נלווית ואטרקטיבית
אישית אני מכיר זוג שהתחתנו לא מזמן אחרי שנפגשו בחוג. אהההמם, למען האמת, הם גם אפילו לא ממש מהרוקדים הקבועים. הם מגיעים, אולי, פעם בכמה חודשים, והם באמת באו קודם כל בשביל להכיר, ורק בקושי כדי לרקוד. גם אני איני מוצא בכך כל פסול (אם כי עדיף באמת שיבואו קודם כל כדי לרקוד), למען האמת, לא אגיד לא אם אכיר ככה את בת-זוגתי העתידית
עם זאת, מי שהולך לחוגים רק כדי להכיר בהסתברות גבוהה, לדעתי, יתאכזב וישבר (בכ"ז, ריקודים דורשים יכולת מוטורית מסויימת, התמדה, חוש קצב וכושר ריכוז). לגבי הקרנת המשחקים, קרא שנית את התגובות, אלו לא היו תקיפות, אלא פשוט ביטוי דעות שונות על העניין מצד אנשים שונים, סביר ומתקבל על הדעת. אגב, יש בעיה קלה עם הסברך: אם מטרת ההקרנה היא לספק עניין לנחים מהריקודים (מטרה מבורכת) הרי מדוע היא אינה מתקיימת מדי שבוע? כמה אפשרויות סבירות יותר לדעתי: 1. המרקיד בעצמו מעוניין לראות 2. סיבה כלכלית: ארוע ספורט שכזה, בעל רייטינג גבוה, עלול להוריד משמעותית ההכנסות באותו ערב ולכן רצוי להשקיע מעט כדי לא להפסיד הרבה 3. המרקיד אכן רוצה לצ´פר את קהל הרוקדים 4. הקרנה זו הינה דרך נוספת להעלאת רף הכניסה הכלכלית לתחום ההרקדות: מאפיין מובהק (ובהחלט לגיטימי) של ההרקדות של גדי ביטון לפלח ריקודי עם, ירון מידן לפלח הרקדות "כל הזמנים" לנוער. כמשתמש בשירותיו אני כמובן מברך על כך, יתכן והמפעילים (המרקידים) האחרים קצת פחות. בהודעה קודמת שלי הצעתי בנימוס (בשאיפה שגם מרקידים קוראים אותנו) להעזר בטלויזיות ענק לשם מתן פתרון יעיל גם להרקדות קטנות יותר, במקומות אחרים. המפעילים (אופס, מרקידים)
השונים יכולים לנסות ולהסתייע ביבואנים השונים (כפרסומת למכשירים שלהם) בהקרנת ארועים ספורטיביים ואחרים (נאמר אירוויזיון, בחירות וכיוב) בעלי רייטינג גבוה, וכך להעלות את רמת השירות אותו הם מספקים בלי להעלות את הוצאות התפעול. במידה והחוג מתקיים במרכז מסודר יתכן ומקרן/טלויזיה שכזו קיימים ממילא.