מי יודע היכן יש חוגים של ריקודי עם באזור צומת קסטינה, גרתי בצפון ושם לא היה לי בעיה ידעתי היכן החוגים מתקיימים. פה באזור השפלה אינני יודעת. האם משהו יודע ? יעל
יש באשקלון חוג לריקודי עם עם שרה אביב בימי ראשון ורביעי באוניה בים בין השעות 8:00 בערב עד 01:00 בלילה, ויש גם לפי דעתי בקרית גת אצל רחל שיהיה לך יום טוב
לילה טוב לך. כאופציה אחרונה, במידה ולא מצאת חוגים באיזור? או שלא ענו על ציפיותייך? אני מזמין אותך וגם את בן זוגך, אלי להרקדה בבאר שבע, לניסיון ראשון חינם כדי שתתרשמי.המרחק הוא 20 דקות בלבד.(יש רוקדים שמגיעים מקיבוץ: " אור הנר". שזה כמעט 50 דקות נסיעה) אני מרקיד בימי: ראשון וחמישי בקאנטרי קלאב באר שבע(חברה זה לא פירסום,כי אני באמת לא צריך את זה) אני פשוט מנסה לעזור לתושבים חדשים באיזור. לפי מיטב ידיעתי? יש חוג פעם בשבוע בקרית גת(אין לי לא את הימים ולא את השעות) במושבים באיזור אין הרקדות. מקווה שעזרתי לך.בכל מקרה תהני איפה שאת. לילה טוב מיום טוב.
שלום לך יעל! בקרית גת יש ביום א´ שעות אני לא כל כך יודעת אבל אני מוכנה לברר לך בדיוק באיזה ימים ובאיזה שעות. ולגבי המושבים באזור אני לא יודעת ולא מכירה, יכול להיות שיש משהו ואני לא מכירה בברכה, נירה
ונדמה לי שיש עוד ימים שיש שם הרקדה. כמו כן גם יבנה (העיר) אינה רחוקה, יש שם הרקדה ביום חמישי, ויתכן בעוד ימים. יש גם הרקדות יפות באשדוד, כולל בשבת, בחורף על שפת הים בצהרים, ובקיץ על שפת הים בשעות הערב במוצ"ש. בהצלחה