ריקו פרש כנפיים ופרח

מרב.

New member
ריקו פרש כנפיים ופרח ../images/Emo10.gif

התערבבו לו פשוט חגי ישראל, ראש השנה וחג החירות, ואתמול בשעת השקיעה הוא פרש כנפיים ועף אל החופש... לא עזרה הצרחה שלי, לא עזרה ההתלבשות המטורפת והשעטה אל הכיוון הכלל אליו הוא עף, הכרבולת הצהובה שלו פשוט נעלמה. חיפשנו וחיפשנו, שרקתי לו את כל השריקות שלו וקראתי לו בשמו, והיום בשעת הטיול עם לואה תרנו אחריו על הגגות, על צמרות העצים ובחצרות הבתים. גם אני וגם אבי חלמנו בלילה שחזר, והעצב גדול מלהכיל. ואני נזכרת בראש הקטן שלו, במקור שלפעמים היה מגיש אלי לנשיקה, בשריקות שלו, במלמולים שלו ואפילו בחיקויים הבלתי אפשריים של צלצולי הטלפון. ואני עצוב, עצוב, עצוב כל כך. השארתי את כל חלונות הבית פתוחים, ואת הכלוב שלו בחוץ, אולי יהיה רעב ויחליט לחזור. והמחשבות של- איך ישרוד שם בחוץ, איך יאכל, איפה הוא עכשיו, אם לא היה לו קר בלילה, וגם- איזה חסרת אחריות אני- אינן מרפות ממני. והנה ריקו המצחיקו, הבונבוניקו, שושקו פשושקו שלי

עמית@

New member
ריקו ../images/Emo10.gif ...

בלילה אני ויוסי דיברנו על מה היינו עושים עם שלוש משאלות, והוא אמר שהוא היה רוצה שריקו יחזור (ברצינות!)- למרות שמשום מה הוא קרא לו קרלוס. הלוואי והוא יחזור מרבי, נשיקות

מיכל ק-ש

New member
../images/Emo10.gif

מרבי הי, מה פתאום הסתננה לכל סערת הרגשות הזו המחשבה שאת חסרת אחריות?!

הרמוניה

New member
נחכה לו שיחזור... ../images/Emo28.gif

מרב חמודתי מקווה שהקטנטן ימצא את דרכו חזרה הביתה. שולחת
ועוד אחת
הרמוניה

אולה *

New member
אוי, מרבי. ../images/Emo4.gif

זה לא פייר. אבל את לא צריכה להאשים את עצמך, כי את עשית הכל. ריקו טעה וברח. אני יודעת שעכשיו הוא מצטער. ואני רק מקווה שיחזור אליכם. אל תתיאשי, חמודה שלי.
אולה

טלי2

New member
מרב , מקווה איתך לשובו של ריקו

אולי רצה לטעום את החופש שבחוץ... אני מקווה שהוא ידע להסתדר בחוץ ולעוף למקום מוגן.. ואולי באמת הוא ישוב כשיהיה רעב או אחרי שיזכר כמה טוב היה לו אצלך. אני יודעת עד כמה אפשר להקשר לבעל חיים וכמה עצוב להפרד ממנו

salpter

New member
הוי כמה עצוב לשמוע. מהר ללכת לקנות

חדש , אם את רוצה אתן לפינקי.

איזה עצוב..... ../images/Emo7.gif

רק עכשיו ראיתי את ההודעה וכבר נעצבתי. אל תאשימי את עצמך, זה לא היה בכוונה. את לא רצית שיעזוב. את הכי רצית אותו בעולם
ואת חייבת לזכור זאת. אני מקווה בשבילכם שהוא יהיה רעב ויחזור. אני ממש לא יודעת איך מתנהגים תוכים. אם הם כמו כלב או חתול. אבל אוהבת חיות שכמוך בטוח יודעת. נשמתי. תהיי חזקה ונקווה שישוב במהרה. סאני.

אולי הוא הלך לחפש תוכיה? ../images/Emo99.gif

אולי הוא מאוהב, והלך לחפש בת-זוג? אני גם לא מבינה בהתנהגות של בעלי כנף (רק של פרוותיים נבחניים), אבל אני מקווה שיכנס לו שכל לקודקוד, והוא יבין שאצל אמא מרב הכי טוב, יעשה UTERN ויחזור הביתה. סיגל

אז אולי ימשיכו להתערבב לו החגים

והיום יחשוב שזה מוצאי כיפור ויבוא לאכול ??? אני לא זוכר אם הוא פרח אי פעם ומכיר את החלון מהצד השני אני מקווה שכן שיש בו משהו חתולי שכזה שמוצא את הדרך בכל מצב מחכה יחד אתכם לשובו ליאור

מקווה שיחזור מהר הביתה...

ושימהר לבנות סוכה חדשה אצלכם עצוב לי בשבילכם. הכלבה שלנו פעם ברחה ויומיים לא ישנו והיינו נורא עצובים בסוף היא חזרה אני מקווה שריקו יזכור איזה הורים מקסימים יש לו ויסיים את החופשה זוהרה

anat eitan

New member
מרבי , התעצבתי מאוד לשמוע. זהו

התוכי ה"כלבי" ביותר שפגשתי אי פעם. היתה לו ממש נשמה , ואת התייחסת אליו כמו ליצור מבין ונבון. אין לי מושג אם תוכים חוזרים. אני רק יודעת , ואת זה אני אומרת ע"מ לעודד אותך , שלעץ הדקל של הורי מגיעה בזמן האחרון מדי יום "להקה" של 4 תוכונים , נדמה לי מסוגו של ריקו , יפים , צבעוניים וצווחניים נורא שכנראה ברחו או מחוות התוכים או מחצרו של שכן כאן באזור שיש לו המון תוכים ,והם אוכלים תמרים צהובים מצמרת העץ של אמא שלי ומתענגים על החיים. אמא שלי לא התקשרה לאורי מגן שיבוא ללכוד אותם פשוט כי הם נראים נורא מבסוטים מהחופש. אני נורא מקווה שגם ריקו מבסוט , ועצוב לי עלייך.

love joy

New member
מירבי,

אמנם אני לא מכירה אותו אבל הבנתי שהוא יקר ללבכם. אז כולי תקווה שלאחר שיטוט קל בשדות זרים הוא יבין שהשדה שלכם הוא הירוק והטעים ביותר. שתהיה לכם שנה שמחה ומאושרת. LOVE JOY נ.ב. אני מצטערת שלא הופעתי למפגש, מקווה שעד למפגש הבא ארגיש יותר מוכנה.

אוי ואבוי, מרבי! ../images/Emo24.gif

מסכנונת שלי, את מרגישה נורא ומתגעגעת לריקו שלך, ואני כל-כך איתך... מתפללת שיחזור מהר לבית הכי טוב שיוכל למצוא אי פעם (עוד
גדול).

נעמה@@

New member
מרבי מתוקה ../images/Emo4.gif

אוףףףףף איזה באסה. עם אמא ואבא כמוכם הוא בטוח יחזור. נשיקות נעמה

yaelhul

New member
כמה עצוב מרב

נורא קשה לאבד ככה יצור אהוב שרגילים אליו כל כך. אני מקווה בכל ליבי שריקו ידע למצוא את דרכו חזרה אליכם עוד לפני סוף השבוע. ופתאום התגנבה לראשי מחשבה על צדק קוסמי: אולי העובדה שריקו הלך מכם, תגרום לכניסתו של יצור חדש לחייכם (שגם הוא ידע, אחרי כשלוש שנים, לדבר)... הלוואי הלוואי הלוואי. והכי הלוואי שיקרו שני הדברים יחד. אני אתכם. יעל.

שושי @:-)

New member
לא ריקו אל תעזוב אותנו.... ../images/Emo7.gif

חשבתי אולי ריקו הלך להביא לכם ילדים ועוד מעט יחזור
ואולי הלך לעשות ילדים ועוד מעט יחזור
למרות שהוא שנא אותי
למרות שתמיד נשך אותי
היה בנינו
מקווה שיחזור
שושי

למעלה