ריקי גל וסי היימן נוסטלגיה 89

אהוד_

New member
וזה היה שילוב יפה

הייתי ילד וראיתי סיבה למסיבה וכוכבות הערב היו סי היימן וריקי גל ואני ממש זוכר את "בצער לא רב יגון לא קודר..." איזה הופעה זו הייתה

ט י נ ה

New member
וואו אהוד איזה פלש עשית לי ......

זה היה ביצועהורג. ואגב הולקטה הופעה חיה משותפת אחת לגלד ויש אותה אבא שלי מנסה להשיגה אם ישיג יתגן שיהפכו את זה לדיסק חי של המופע כולו וזהו בלי לגעת היו שם כמה פצוצות חבל על הזמן למשל הנה פתחתי חלון שבוצע פאנקי היטרי וואו

עדיין שומרת על...

הקלטת החורקת מרוב שימוש של המופע ששודר בזמנו בגלי צה"ל. הביצוע שהכי חדר פנימה מכל ההופעה הנפלאה הזו היה "ילד אסור ילד מותר". זוכרת שזו היתה הופעה מרגשת נורא, זוכרת את הביצוע ל"רק מתוך שינה" (יש לי רומן עם השיר הזה) ובכלל שילוב מוצלח של שתי נשים חזקות על במה אחת. ואם אנחנו בענייני נוסטלגיה הרי שסדר בקלטות גילה לי שיש לי הקלטה מהרדיו של השיר let it be בביצוע של סי ואבי קושניר חי מאולפן הרדיו...יש עוד כמה פנינים כאלה באוסף אבל עכשיו צריך לתקן את הטייפ כדי להקשיב להן.

יוהו איזה מדהים!!

סי, את ההופעה הזו לא אשכח לעולם, יש לי קלטת שהוקלטה מגל"צ של המופע הזה וגם יש לי את הכרטיס (!!) למופע שעלה דאז..40 שחים חדשים באולם זראר בכאר בירושלים. כרטיס מגנוב עם מלא כוכבים צהובים עליו.. ברגע שהסורק שלי יתוקן אעלה לפה כמה דברים מגניבים- כמו הכרטיס הזה.

ט י נ ה

New member
היה שקט ורגוע

הכרטיסים נסרקו לחוברת העטיפה של האוסף כמו שאורנה בנאי אומרת בוודאי ........... וויל יו יהיה באוסף ואחריו גירסה מיוחדת בהופעה חיה בצוותא של רק מתוך שינה ואחריה ......... הפתעה ........ שיר שהקלטו אותי כשהייתי בת 12 בקיבוץ בית אלפא אפשר להגיד באמת שזהו השיר הראשון שלי אי פעם שמו " תן לנו לחיות " איזה ילדה מעצבנת הייתי כבר אז הא .... תמיד נלחמת על זכויות הפרט למה לא יכולתי לשחק בחבל כמו שאר הילדות ולעשות קוקויות עם סרט וורוד ?

אני ממש אוהב

אמנים- שבדיסקים שלהם ובעיקר באוספים, המרכזים שנים של יצירה, כותבים כמה מילים בדיוק כמו הסיפורים הקטנים שמתחבאים מאחרי השירים או סיטואציות שמתוכן נולדו השירים, כי בעצם לכל אחד יש בטח משהו דומה שזה מזכיר לו או שקרה לו, ובכלל מקסים לראות עטיפה מושקעת. אז מה שנותר לי הוא לכסוס ציפורניים עד ה 20.11.02

actress

New member
סליחה על ההתערבות אבל תראו איך קפצה

ההודעה

למעלה