ריקי...לא שאני הולכת לחדש לך משהו....אבל....

magic41

New member
ריקי...לא שאני הולכת לחדש לך משהו....אבל....

את באמת אדם מקסים! כל כך שמחתי שבאת ועוד יותר שמחתי שדברנו ושנשארת.איתך כזה שמח,תמיד מצב רוח טוב! נשפכת ממך האהבה לקטרין,אבל,לא רק אליה.יש בך שילוב מדהים של רצינות ואהבה ולייצנות וקלילות והקשבה וטוב לב ופתיחות...ובעיקר...עוטפת את כולם באהבה! שילוב מנצח,חייבת להודות! שיהיה סוף שבוע נעים וקבלי חיבוק.את יודעת,ממש חיבוק אמיתי!

תודה נשמה, איזה כייף עשית לי את היום../images/Emo24.gif

גם אני שולחת לך חיבוק, גם את מקסימה , אהבתי את הדרך בה את מלמדת את הילדים לעצמאות וחופש לעשות ולגעת בכל מבלי שמגבלותיהם מפריעות בדרך וכך את מוציאה מהם עוד יותר ממה שרק נראה לעין, אמרתי לך שקטרין השתנתה משמעותית מאז תחילת השנה אני בעד להחליף את "השיטה" מידי פעם , את יודעת בהתחלה הצלחת להפחיד אותי , חששתי, אמרתי לעצמי , מי זאת המורה הזאת היא שוכחת עם מי יש לה עסק , ופתאום הילדים ממש מגיבים יפה ומתקדמים בטירוף , ראיתי את זה אצל שאר הילדים, ובפרט אצל קטרין , אני מאוד מעריכה ומעריצה אותך כאדם וכמחנך, ישר כוח , את יודעת אתמול בביה'ס כשהילדים היו בחצר ושמו להם מוסיקה ואני כמובן הגוף שלי מתחיל לקפץ אוטומטית , שמתי לב שכל העיניים היו מכוונות אליי, אבל את יודעת, לא רואה אף אחד ממטר כשאני עם קטרין, אמרתי לעצמי בטח יגידו איזה משוגעת זאת בטח יצאה לחופש מאיזה מוסד
אבל היה לי כייף להתפרק , אני כל הזדמנות מנצלת בפרט שקטרין איתי , המנהלת שרה כבר סילקה אותי, מה את עוד פה? יללה לכי הביתה אמרה לי, מקסימה, באמת יש לנו מזל שהיא זו שיושבת שם , כזו מבינה וקלילה
, אז שוב תודה לך המורה אנקה ותמיד שמחה לקבל מחמאות

magic41

New member
ריקי!

כל שאמרתי זה מהלב,את בטח יודעת! אם הסתכלנו אתמול עליכן,זה לא כי חשבנו דברים רעים,אלא כי...החיבור שלך עם קטרין,שמחת החיים שלך,הדרך שבה את באמת לא עושה חשבון,היכולת שלך לשמוח עם...כולך,גוף ונפש...כל זה,כל כך נדיר ומרגש עד שאי אפשר שלא להסתכל!!!!! קבלי את זה כמחמאה! באחריות! וואי,באמת הפחדתי אותך? אני? אני?! מה את אומרת........? אני,לעומת זאת,כשראיתי אותך,אמרתי לעצמי:" איזה יופי! יש פה עסק עם אמא שאיכפת לה! נראה מאתגר!" וכמובן,תודה על הפירגון,תראי,אני יודעת שאני עובדת עם הלב,הידע,הניסיון,האיכפתיות...אבל,לשמוע דווקא מהורה דברים מפרגנים,זה מוסיףףףףףףףףףףףףףףףף ומחמם את הלב! ואם הילדים מתקדמים,אני מניחה שזה בזכות השילוב הנדיר של יכולת,למידה וים אהבה,איכפתיות,התמדה ועבודה קשה של כל מי שמעורב בעניין(כמובן,כמובן,כמובן הבית של הילד!!!!) אז אם עשיתי לך את הים...חשה סיפוק אדיר,אשח לעשות לך עוד ימים,פשוט....מגיע לך,את אדם מקסים,ריקי,אמא של קטרין!!!!

למעלה