ריקנות וחיוך

wildflower**

New member
ריקנות וחיוך ../images/Emo14.gif

אתמול.... הייתי במסיבה..וראיתי את ה"אקס" שלי...... האקס שלי..זה שהייתי מאוהבת בו.....ואני עדיין אוהבת אותו.... אני מנסה להתגבר.... וכמה שזה קשה..... כולם אומרים לי שאני לא צריכה לשמור איתו על קשר ידידותי.... אומרים שזה רק יזיק לי..... אבל אני לא הקשבתי להם.... כי אחרי הכול היה בינינו קשר טוב...קשר מדהים.... היינו גם הידידים הכי טובים וגם "חברים".... אתמול ראיתי אותו..ולמרות שנשבעתי שאני לא אדבר אתו יותר בחיים... לא יכלתי לעמוד בפניו.....והלכתי אליו...... אמרתתי לו שאני לא רוצה להיות ילדה קטנה... אני רוצה שהוא יהיה מאושר....ואם זה לא אתי...אז עם משהי אחרת... אני רוצה שיימצא את אהבת חייו...וייזכה לאותו יחס עדין שלו הוא זקוק. הוא אמר לי שכך גם הוא רוצה בשבילי.....וחייכתי... כי לא שמעתיא ת זה ממנו אף פעם. המשכנו לדבר...כמו ידידם..והייתה לי הרגשה טובה בלב כי הוא דיבר על איך נפגש שעוד שנה כשהוא ייתגייס-ויישכרו לו בית...{הוא יהיה חייל בודד} ואיך שאני אבוא אליו ונדבר...... אחרי השיחה.....הייתי הילדה הכי מאושרת בעולם.... אבל עכשיו,בבוקר...אחרי שהתעוררתי.... אני מרגישה חרא...... ואני בעצמי לא יודעת למה......-מצד אחד זה מקסים לחדש את הקשר הנפלא שהיה בינינו.. ואם זה כל כך מקסים..... למה אני בוכה כמו מטורפת?! בר

בר חמודה.......

זה כייף להישאר ידידים גם אחרי... אבל לא כשעדיין אוהבים..... כי אז תמיד תסתכלי עליו בתור החבר לשעבר ולא בתור ידיד..... ואת הרי עדיין אוהבת אותו,,,,, וזה שדיברתם גרם לך להתרגש ואולי לחשוב עליו קצת יותר לכן אני חושבת שבגלל זה בכית.. זה מציק לך אז אולי עדייף שתתגברי עליו מרחוק ואז אחרי שבאמת תתגברי אליו,, תנסי ליצור איתו קשר של ידידות..... שלך....חוקרת

wildflower**

New member
חוקרת......

הקשר אתו חשוב לי מדי מכדי שאני אוכל לחכות עד שאני אתגבר עליו! אני ביא´...... הוא ביב´.......מסיים עוד מעט..... ויש בי מהפחד הזה שאולי אני לא אראה אותו יותר... את מבינה? הוא עזר לי בהרבה דברים......שקרו לי.... ואני גם עזרתי לו.... זה היה יותר מקשר של חבר וחברה.... בגלל זה הוא כל כך חשוב לי... אני יודעת שאני גם חשוב הלו..... ואולי לא נהיה ידידים טובים כמו פעם....כי אחרי הכול..הרבה מפריד בינינו עכשיו....} אבל לפחות..... נדבר..נחייך אחד לשני..ונדע שאנחנו חשובים אחד לשני..כמו פעם. בר

LOST YAEL

New member
זה מדהים...

איך שאני כלכך מזדהה איתך, בר היה לי חבר שלוש שנים היה לנו את הקשר הכי טוב בעולם, היינו יותר מחברים, היינו נאהבים, וחברים הכי טובים היינו בעל ואישה, אח ואחות....דיברנו על הכל, היינו ביחד צחקנו ביחד, בכינו ביחד, הוא ידע עליי הכל ואני ידעתי עליו, מדהים איך שכשהוא בא להגיד משהו אני כבר ידעתי מה הוא רוצה להגיד רק לפי הבעת הפנים שלו...מדהים אותי כל השטויות שעשינו ביחד, כל הדברים הקטנים שהיינו עושים רק אני והוא...הוא ואני... אני לא אשכח לעולם את המבט שלו כשהוא היה עצוב, או שמח , או אפילו חרמן, או איך יכולתי לדעת ממה הוא עצוב ומתי זה יעבור לו ולהפך....איך שיכולתי להרגיש דרך הטלפון אם הוא מחייך או בוכה...איך כשהוא היה עצוב הוא היה מניח לי את הראש על הבטן ואני הייתי מלטפת אותו בעדינות ומעודדת אותו כי רק אני יכולתי...איך שבשעה שתיים עשרה בלילה שנינו היינו תמיד נהיים רעבים.....ועוד כל מיני דברים קטנים שרק אני והוא נבין.... וזה הכל התנפץ ערב אחד, ....חשבנו שנתחתן , כבר היינו מאורסים, אבל הוא נבהל...נבהל מהמחשבה של שלוש שנים ביחד..והוא עזב אותי. הייתי בהלם..... אח"כ כולם אמרו שכדיי לנתק את הקשר ואני לא הקשבתי , אני המשכתי הוא היה הראשון שלי בהכל, החבר הכי טוב שלי , אהובי היקר...והוא היה חסר לי , הוא פשוט עשה חלל גדול בחיים שלי, עכשיו שבעה חודשים אחרי אני כבר לא אותה יעל , אני יעל אבל בלעדיו, בלי החצי השני שלי..... וגם אני כמו מפגרת החלטתי כמה פעמים לנתק את הקשר ותמיד כשהייתי רואה אותו הייתי נגשת אליו ומדברת איתו, כי לא יכולתי והוא היה ממלא לי את הראש בשטויות של אני עדיין אוהב אותך וזה לא מתאים או כדומה...ואני אני הייתי מאוהבת בו מעל הראש, הכל הייתי עושה למענו.... זה לא טוב לשמור על קשר ידידותי אח"כ...למרות שאני יודעת שאם לא הייתי רואה אותו או מדברת איתו הייתי מזמן מטמוטטת.... היום, אני קצת יותר מאוששת, קצת....אבל עדיין אוהבת, ומתגעגעת...ובוכה על הכרית שלי כל ערב, מתי זה יעבור?.... יעל

wildflower**

New member
יעלוש ../images/Emo68.gif

הסיפור שלך ממש ממש מדהים.....:) אבל..אני לא יכולה להתחבר לעצה שלך...אני לא יודעת...... כמו שאת אמרת שאם לא היית מדברת איתו היית מזמן מתמוטטת........ אז אני לא דיברתי איתו בערך חודשיים.... וניסיתי לשכוח ממנו...... ואני חושבת שקצת הצלחתי..אבל בכל זאת..אהבה ראשונה לא יוצאת לך מהלב כל כך מהר....:((( אז דיברתי איתו..... וכשדיברתי איתו היו לי פרפרים בבטן............. כי התגעגעתי אליו..... יש לי גם שאלה אאלייך...... הבחור הזה לומד בב"ס שלי....הוא חי שם בפנימיה בגלל בעיות משפחתיות... אני בקשר עם כל החברים שלו מהפנימייה....... ואני נורא רוצ הלבוא לבקר אותו.........ואת החברם שלו... אבל אני לא רוצה להתקרצץ יותר מדי..... ותת לו הרגשה של:אני רוצה אותך בגלל זה אני באה...... כי זה לא ככה........ מה עושים??? ובאמת באמת באמת את מציע הלי לא להיות בקשר ידידותי איתו??? בר

LOST YAEL

New member
וואלה אני בלונדה!

קודם כל קלעת בול אני בלונדינית.... :) תש´מעי, ברוש, לדעתי את היחידה שיכולה לדעת אם ללכת אליו לפנימיה או לא זה נורא תלוי בקשר שלכם אם יש לכם קשר סבבה שאת מרגישה נוח ולא מתקרצצת ואת מרגישה שהוא ירצה שתהיי שם, גם אם רק בתור ידידה את יכולה לנסוע אם את מרגישה שתהיי קרציה לדעתי אל תסעי כי את תרגישי לא בנוח לא משנה איזה הרגשה הוא ינסה לתת לך הרי את תרגישי בתוכך שאת לא רצוייה ושום דבר לא ישנה את זה... אז בכל אופן תחשבי טוב ודבר שני אני ממש מציעה לך לנתק את הקשר כמה שזה קשה זה נורא עוזר להתגבר על פרדה כואבת ואני אומרת לך מניסיון אני הייתי מסוגלת להתאבד בשביל לא להרגיש את הכאב של הלב הנשבר שלי אבל מאז שניתקנו קשר יש לו חברה חדשה וזה לא כלכך מפריע לי אז באמת תנסי ותתעלי על הרגשות שלך בהצלחה מותק אוהבת אותך יעל

wildflower**

New member
../images/Emo20.gif

יעל! קודם כל תודה רבה על העצה.. באמת עזרת לי....... אבל עכשיו אני חושבת שהעצה הכי טובה שאני יכולה לתת לעצמי זה ללכת אחרי הלב......{כמה שזה נשמע נדוש....} ואני גם לא יודעת אם אני מסכימה איתך בקשר לניתוק הקשר... כי הבן אדם מאוד חשוב לי......{את לא מתארת לעצמך עד כמה...} ואני יודעת שאני חשובה לו.... אולי לפני כמה ימים הייתי אומרת לך שהדבר הכי טוב בשבילי זה לנתק את הקשר. אבל עכשיו אחרי שדיברתי איתו..אני רוצה בכל מאודי להשאר ידידה שלו... אני רוצה שהוא יהיה מאושר... ואם הוא לא יוכל להיות מאושר איתי אז שיהיה מאושר עם משהי אחרת..... העיקר שהוא יישמח:) ואולי זה נשמע מצוץ מהאצבע..אבל ככה אני מרגישה... אני חושבת שגם הוא מתכון לשמור אתי על קשר כי הוא אמר לי משהו עלן זה שמתי שהוא ייתגייס ותהיה לו דירה משלו... אהוא ייתקשר אליי ואני אבוא אליו ונדבר... ואני מכירה את הבן אדם טוב כככה ש..אני יודעת למה הוא מתכון... אני מצטערת אבל ברגע זה אני לא יוכלה לוותר עליו....... בר:) נ"ב-מצטערת שלא באתי לצט..קראתי את ההודעה רק עכשיו....:)

Connie M

New member
../images/Emo7.gif

I really don´t think you´ll feel good if he will have someone else...

"בר"

זה חשוב וטוב מאוד לדעתי שדיברת איתו! אפילו מעולה. אני חושבת שאת מרגישה חרא. כי הבנת שזה נגמר בניכם. את צריכה להרגיש ככה. אין מה לעשות. אבל את תתיגברי עליו בקרוב..
גלית

Connie M

New member
../images/Emo23.gif

I don´t think we will be able to get over our first love. My b\f was 3 years, too. And only till the last couple of months I was sure I had something no-one else had. First love strikes everyone. Some are effected more, and some are less. Now, it´s 6 months and 8 days from the last break up. During that time I had some non-serious relationships, and he had slept with a girl from his class. We never lived closed to each other - but now it´s even more far away. (ISRAEL - USA) As much as I wanted to stay his friend - he said he will not be able to deal with it. So - I went. Something in my heart told me we will be toether, someway, someday. in one middle of a night he send me a msg to my cellular phone. Since then we are friends again. Of course, not the best friends we were 3 years ago. We will never be able to come back to the same point. He told me about the girl he had, and he mentioned the face that he felt like he is betraying me... I thought that maybe we will have a chance. For the last 3 years I felt there´s no one but him... I met a new guy. Maybe there´s a chance. I don´t know. I´m at Ohio, he´s in Washington, and the next time we´ll see each other will be in 4 months (and 1 day..) so... Who knows if we still will want to be with each other. However - I´m chatting with my ex almost every night. We have our privet jokes and all. I just know no matter what will I have, I will never have the same excitement as in my first love. And I know it´s not fair to my corrent mates, but somewhere deep my heart I still believe that me and my ex will come back together... OK - HOTSETI HAKOL. Hope I didn´t bore you too much. I´m gonna finish my psychology assignment. Have a good time, See you in the next one... Connie M

peace and love

New member
בר,

אני באופן כללי מאוד לא בעד הקטע של להישאר ידידים, זה מיותר, נוגד את דרך הטבע שאומרת שממשיכים הלאה ולא נשארים במקום. מלבד זאת, ליהשאר בקשר זה אומר שיכאב לך יותר, כל פעם כשתראי אותו תיזכרי בדברים שהיו פעם (במיוחד אם את עדיים אוהבת אותו) כל פעם שהוא יעשה משהו אפילו תנועה, או יגיד משהו, זה יזכיר לך קטע משותף. זה יהיה לך סתם עצוב וכואב. ו ח ב ל . בתור אחת שאף פעם לא שמרה על קשר של ידידות אני יכולה להגיד לך שזה מאוד מאוד מאוד מקל , זה גורם לזה לעבור אחרי הרבה פחות זמן. אני לא אומרת שבוע וגם לא שבועיים או חודש אבל לפחות לא שנה של ייסורים שבה את פוגשת אותו וזה גורם לך לחשוב עליו יותר. אהבה זה רגש ועל רגשות מתגברים.אני מקווה בשבילך שתעשי את השיקול הנכון ובעיקר- אל תרגישי רע עם עצמך, מה שקרה קרה. מקווה שהצלחתי קצת לעזור כי תמיד מתנפלים עליי אחרי שאני כותבת פה מילה... רוני

LOST YAEL

New member
תראי

אם את מרגישה שאת לא יכולה לנתק את הקשר אז אל תעשי זאת לי ולך היו מערכות יחסים שונות אז אני לא יודעת ת´שמעי, רק אל תתני לו לפגוע בך.... אוקיי? רק זה, אל תתני לו לפגוע בך מתוקה אני אומרת מניסיון....... אוהבת, יעל

למעלה