ריקנות וניתוק מרגשות קרה לכם?
יש לי ימים של סמפטומים של תחושת ריקנות קשה. ניתוק מרגשות ממש , לא עצבני לא שמח לא עצוב לא כלום , לא תחושת לחץ וצחושת צדק ולא כלום. אין לי תיאבון בכלל, גם לא חש טעם ממשי באוכל...
הזיכרון בערפל, לא ממש זוכר טוב דברים ( יותר מהרגיל שלהבעיה הקוגנטיבית) מהעבר...כאילו המוח השתתק לו קצת
אין תחושה של הנאה או תכלית וגם לא ייאוש...מן מצב זומבי רובוטי כזה..
אני מתפקד...נקיון בית קניות חוגים הלכתי..כל מה שצריך זה כן.
זה מצב שלא היה לי שנים לא זוכר ממש מצב כזה, והוא לא קל..
אני מניח שזה מעודף מתח, לחץ שהצטבר ,תחושה שפגעו בי לאחרונה שהצטברה ועייפות נפשית.
האם זה מההפרעה? לא יודע...האם זה דיכאון שגם זה יש לי איבחון לפני שנים כבר...( הפסיכיאטרית עכשיו לא רשמה אותו אבל באבחנות בקופת חולים רשום)..מהפוסט טראומה? התקף סכיזופרני? הביטוח לאומי נתן לי נכות על סכיזופרניה...
אולי הכל יחד?....באמת לא יודע....בפועל זה לא ממש משנה רק מסקרן..
אני יודע שזה יעבור, פעם עברתי תקופות כאלה ...למדתי לתת לזה לחלוף פשוט...
הפעם ונראה לי זה שיפור גדול אצלי בלי לתת לזה לפגוע בי מעשית תפקודית...
עכשיו יש לי גם מדריכת שיקום ועו"ס לדבר על זה...
זה משהו שאתם עוברים? עברתם ? מה עשיתם איך עברתם את זה?
יש לי ימים של סמפטומים של תחושת ריקנות קשה. ניתוק מרגשות ממש , לא עצבני לא שמח לא עצוב לא כלום , לא תחושת לחץ וצחושת צדק ולא כלום. אין לי תיאבון בכלל, גם לא חש טעם ממשי באוכל...
הזיכרון בערפל, לא ממש זוכר טוב דברים ( יותר מהרגיל שלהבעיה הקוגנטיבית) מהעבר...כאילו המוח השתתק לו קצת
אין תחושה של הנאה או תכלית וגם לא ייאוש...מן מצב זומבי רובוטי כזה..
אני מתפקד...נקיון בית קניות חוגים הלכתי..כל מה שצריך זה כן.
זה מצב שלא היה לי שנים לא זוכר ממש מצב כזה, והוא לא קל..
אני מניח שזה מעודף מתח, לחץ שהצטבר ,תחושה שפגעו בי לאחרונה שהצטברה ועייפות נפשית.
האם זה מההפרעה? לא יודע...האם זה דיכאון שגם זה יש לי איבחון לפני שנים כבר...( הפסיכיאטרית עכשיו לא רשמה אותו אבל באבחנות בקופת חולים רשום)..מהפוסט טראומה? התקף סכיזופרני? הביטוח לאומי נתן לי נכות על סכיזופרניה...
אולי הכל יחד?....באמת לא יודע....בפועל זה לא ממש משנה רק מסקרן..
אני יודע שזה יעבור, פעם עברתי תקופות כאלה ...למדתי לתת לזה לחלוף פשוט...
הפעם ונראה לי זה שיפור גדול אצלי בלי לתת לזה לפגוע בי מעשית תפקודית...
עכשיו יש לי גם מדריכת שיקום ועו"ס לדבר על זה...
זה משהו שאתם עוברים? עברתם ? מה עשיתם איך עברתם את זה?