ריקנות

נאן

New member
ריקנות

השקט השתרר בפתאומיות בלי להתריע מרעש ההמולה שככה ועיפות ירדה התפשטה לה על הגוף אין יותר רעש האוזניים לא כואבות הריצות פסקו ואיתם הנהיגות בדרכים הרעש הלך למקום אחר הוא פרס כנפיים ואת עוצמת את העינים ומקשיבה לקול השקט הרי זה מה שרצית לא? ופתאום זה בא תוקף בלי סיבה נכנס מהרגלים ישר לכיוון הבטן ועולה למלעה אל הלב וצובט ומקפל את הבטן ואומר אני כאן שמי ריקנות הכל כואב העינים מתכסות דוק של דמעות המועקה עולה מהלב לגרון וחונקת הדמעות פורצות לאט לאט ואחר כך מהר זה בסדר להרגיש ריקנות זה בסדר להרגיש את הכאב זה בסדר להרגיש את עיפות זה בסדר להרגיש את ההקלה כי בתוך תוכך את יודעת שהית חוזרת על זה שוב ושוב לכל אחד בחיים יש תפקיד והוא משחק בהצגת החיים אני אתה ואת ולעיתים אנחנו לא יכולים להמלט מהתפקיד הלא רישמי הזה הדודה הטובה אחות שמסדרת הכל ומעל הכל האמא שבך כי כולנו כאלה השבוע יש עוגת תפוזים עוגת שוקולד ועוגת יום הולדת לצאלה הקטנה שלי ונא לרשום בפרוטוקול שאני שותה רק תה צמחים בבקשה

deby37

New member
תגובה

אנחנו מאחלים לה מזל טוב והרבה הרבה אושר. מוטי ודבי

הילי

New member
מלא שמחה

נאנ יקרה חווי כל רגע כחיובי המשיכי בדרככ האוהבת לכ ולצאלה מאחלת אני עולמ בהיר מלא גיל . הילי

אפרת.א

New member
נאן - נשמה יפה שלי

יקירה - הותרת אותי ללא מילים מתרגשת לנוכח דברייך. מרגישה כל תו ותו. עוברת איתך את החוויה, חווה, מרגישה יודעת. תה צמחים? - רשמתי! עוגות - הי, רגע - מה עם ביס קטן פיצפון לאנשים שאוהבים אותך כל כך?? (מתחנפת ? - בטח, אלא מה:)) איזו הכי טעימה? יודעת מה - בביקור הבא - התה על חשבון הבית - איך?? חחחחח יאללה חמודה - להתראות עם פרוסת העוגה הבאה:))

שרי42

New member
נאן יקרה

נאן מתוקה ריקנות היא תחושה של אחרי לפעמים אנחנו זקוקים לה כדי להתכונן, להתכונן למשהו אחר, חדש, מקוה שכך זה במקרה שלך אפרתתתתתתתת בחייך איזה שירות התייבשה הבחורה, תביאי כבר את התה תפסיקי לחבק ולנשק כולה תה צמחים היא ביקשה יאללהההההה למטבח

אגדה

New member
קראתי

חברה לי עד מאד את פנינה היקרה, מזל טוב לצאלה החמודה, מזל טוב לך לנו לכולנו, רק טוב לך מגיע, אני חבר שלך לעד. בין ריב לריב, ויכוח לויכוח, שלך אני כאח ,חבר רע וידיד שלך א-ג-ד-ה

למעלה