רירית עבה מדי? רירית עבה מדי? מישהי יודעת אם רירית עלולה להיות עבה מדי (15 מ"מ)?
א אםל2 New member 3/12/02 #1 רירית עבה מדי? רירית עבה מדי? מישהי יודעת אם רירית עלולה להיות עבה מדי (15 מ"מ)?
ל ליאור של חנה New member 4/12/02 #2 זו רירית במסגרת טיפול ? נכתב ע"י אםל2: רירית עבה מדי? מישהי יודעת אם רירית עלולה להיות עבה מדי (15 מ"מ)? לחץ כדי להרחיב... זו רירית במסגרת טיפול ? אם כן אז זה נורמלי לחלוטין אצלנו נצפו ריריות שהגיעו ל 18,19 ואפילו יותר וכן, אני מדבר על רירית ולא על זקיקים
זו רירית במסגרת טיפול ? נכתב ע"י אםל2: רירית עבה מדי? מישהי יודעת אם רירית עלולה להיות עבה מדי (15 מ"מ)? לחץ כדי להרחיב... זו רירית במסגרת טיפול ? אם כן אז זה נורמלי לחלוטין אצלנו נצפו ריריות שהגיעו ל 18,19 ואפילו יותר וכן, אני מדבר על רירית ולא על זקיקים
ק קייצית New member 4/12/02 #3 גם לי בטיפולים זה הגיע ל16ממ נכתב ע"י אםל2: רירית עבה מדי? מישהי יודעת אם רירית עלולה להיות עבה מדי (15 מ"מ)? לחץ כדי להרחיב... גם לי בטיפולים זה הגיע ל16ממ
גם לי בטיפולים זה הגיע ל16ממ נכתב ע"י אםל2: רירית עבה מדי? מישהי יודעת אם רירית עלולה להיות עבה מדי (15 מ"מ)? לחץ כדי להרחיב... גם לי בטיפולים זה הגיע ל16ממ
B babyh New member 5/12/02 #4 רירית 15 היא ממש יפה ולא מדי עבה נכתב ע"י אםל2: רירית עבה מדי? מישהי יודעת אם רירית עלולה להיות עבה מדי (15 מ"מ)? לחץ כדי להרחיב... רירית 15 היא ממש יפה ולא מדי עבה רירית בעובי כזה יכולה לתפו הריון יפה יפה.... אני הייתי עם כזו בטיפול עם הבת שלי לפני קרוב לשלוש שנים.
רירית 15 היא ממש יפה ולא מדי עבה נכתב ע"י אםל2: רירית עבה מדי? מישהי יודעת אם רירית עלולה להיות עבה מדי (15 מ"מ)? לחץ כדי להרחיב... רירית 15 היא ממש יפה ולא מדי עבה רירית בעובי כזה יכולה לתפו הריון יפה יפה.... אני הייתי עם כזו בטיפול עם הבת שלי לפני קרוב לשלוש שנים.
ר רוצה לחיות New member 5/12/02 #5 ../images/Emo32.gif 8 ימים מהכוריגון... נכתב ע"י babyh: רירית 15 היא ממש יפה ולא מדי עבה רירית בעובי כזה יכולה לתפו הריון יפה יפה.... אני הייתי עם כזו בטיפול עם הבת שלי לפני קרוב לשלוש שנים. לחץ כדי להרחיב... 8 ימים מהכוריגון... שאלה לי אליכן: אני 8 ימים מהכוריגון. יש לי כאבי מחזור חזקים בבטן התחתונה ובגב התחתון. מישהי יכולה לומר לי מה זה יכול להיות? שבת שלום ורק בשורות טובות
../images/Emo32.gif 8 ימים מהכוריגון... נכתב ע"י babyh: רירית 15 היא ממש יפה ולא מדי עבה רירית בעובי כזה יכולה לתפו הריון יפה יפה.... אני הייתי עם כזו בטיפול עם הבת שלי לפני קרוב לשלוש שנים. לחץ כדי להרחיב... 8 ימים מהכוריגון... שאלה לי אליכן: אני 8 ימים מהכוריגון. יש לי כאבי מחזור חזקים בבטן התחתונה ובגב התחתון. מישהי יכולה לומר לי מה זה יכול להיות? שבת שלום ורק בשורות טובות