רישום הכנסה לפני העברתה לפייפאל

faruk2000

New member
רישום הכנסה לפני העברתה לפייפאל

שלום רב,
אני עוסק פטור ויש לי מספר מקורות הכנסה אונליין, ביניהם איביי, מוצרים דיגיטליים שאני מוכר ישירות ועוד אתר או שניים, דרכם אני מספק שירותי כתיבה. כל הכספים מועברים בסופו של דבר לפייפאל (אני לא מקבל מזומן ולא כרטיס אשראי).
עם רוב העיסקאות אין בעיה: הכסף נכנס ישר לפייפאל ברגע הרכישה, ונרשם כתקבול. הבעיה היחידה היא עם האתר שדרכו אני מספק שירותי כתיבה.
שם, ברגע שלקוח מבצע הזמנה, הכסף לא זמין לי מייד, אלא רק לאחר שבועיים. את הכסף הזה אני אמור להעביר בסופו של דבר לפייפאל (אין דרך אחרת לקבל אותו).

העיניין הוא, שמדובר בכל פעם בסכומים מאד קטנים שלא שווה להעבירם לפייפאל (האתר גובה עמלה על כל העברה), אז חשבתי להעביר את כל הסכום במכה, כשייצטבר, כל מספר חודשים, ואז לרשום קבלה. ככה גם העמלה היא מאד מזערית ביחס לסכום.
אני עובד עם חשבונית ירוקה, כך שהקבלה מופקת אוטומטית עם ההעברה, ורישום של ההכנסה בכל פעם שהיא נוצרת, ייצור מצב של כפילות (פעם אחת, רישום ידני במערכת של כל הכנסה שנוצרת [בסכום נמוך] ופעם נוספת בזמן ההעברה לפייפאל, של סך הסכום שהצטבר, ואז חשבונית ירוקה מפיקה קבלה אוטומטית, ואין אפשרות למנוע את הרישום הזה).
חשבונית ירוקה הציעו לבטל את הקבלה האוטומטית ברגע שהיא מופקת, אבל הבנתי שזה לא מקובל להוציא קבלות ולבטל אותן.
מה הפרקטיקה הנהוגה כדי למנוע מצב כזה?
מדוע אי אפשר לצבור סכומים באתרים האלה ורק כשהם מצטברים, להעביר אותם לפייפאל ולרשום כהכנסה?

תודה

למעלה