רישום כתובות ב-EBAY

רישום כתובות ב-EBAY

שלום, אני מעוניין לקנות מוצר כלשהו ולשלוח אותו לכתובת של מכר בארה"ב. הבעיה היא כאשר אני מזין את הכתובת ל-PAYPAL+EBAY ולאחר מכן כאשר אני רוצה להכניס את פריט הכרטיס אשראי שלי , PAYPAL רושם את הכרטיס על שם בעל הכתובת בארה"ב. אני בסך הכל מעוניין להכניס את פרטי כרטיס האשראי שלי ואת הכתובת למשלוח המוצר של מכר בארה"ב. איך ניתן לעקוף אם בכלל את בעיית הרישום הזאת ? תודה

PROG3

New member
האמת שבלבלת אותי

אני אגיד לך מה הבנתי : נרשמת לאיביי ופייפל , השארת את הפרטים האישיי אבל בכתובת שמת את הכתובת של המכר שלך בארה"ב. אח"כ הכנסת את המספר כרטיס אשראי שלך והוא רשם אותו על שם בעל הכתובת בארה"ב. אבל אתה הכנסת את הפרטים כאילו אתה בעל הכתובת בארה"ב אז אני לא רואה פה בעיה. בכל מקרה אף פעם לא ניסיתי לקנות מוצר למישהו בחול , אבל אני רואה שתי אפשרויות : 1. תשים את כל הפרטים האמיתיים שלך באיביי ופייפל. גם לעתיד אם תרצה לקנות בעצמך דברים לארץ. ואז תחפש מוכר שיסכים לשלוח לך את המוצר לכתובת של המכר שלך בארה"ב. (כנראה שתתקל בהרבה NO NO כי זה לא CONFIRMED ADDRESS,אבל לא נלאה אותך בפרטים) 2. אם אני לא טועה פעם אמרו פה בפורום שניתן להוסיף עוד כתובת משנית בפייפל או משהו כזה. אף פעם לא עשיתי את זה , אבל אם זה אפשרי אולי זה יעזור. פה אני מקווה שהשאר יעזרו לך בהצלחה

למעלה