שלום לכולם אנחנו חודש לפני יום העיון ב-יד ושם יש כבר מספר יפה של נרשמים אבל... לא מספיק ןאני רוצה לראות את דור ההמשך -השני, השלישי , שלחתי אי מייל את ההזמנה לכל מי שכתובתו האלק' היתה אצלי איפה התגובות? ממתין איתן בסיוק
איתן אהלן, מה שלומך? קבלתי את ההזמנה ליום עיון ביד ושם. חשוב, נראה לי להוסיף את רשימת המרצים ביום. חוץ מזה, צי צדריך את הסיור ? אני כמובן מציעה את שרותי במידה ותהיה מעוניין. תהיה איתי בקשר נשיקות קרן
את תוכן הסיור וביצועו מתאם היו"ר ישראל זבדי, כך שכל שינוי בתאום איתו. אנחנו ה"חיילים" מתאמים את הלוגיסטיקה וחיבור החיבורים. האם את צריכה הסעה מתחנת רכבת צפון? או מגיעה לבד? האם מאמי מצתרף? כמה נעימות הנשיקות הוירטואליות אז... נשיקות איתן
את תוכן הסיור וביצועו מתאם היו"ר ישראל זבדי, כך שכל שינוי בתאום איתו. אנחנו ה"חיילים" מתאמים את הלוגיסטיקה וחיבור החיבורים. האם את צריכה הסעה מתחנת רכבת צפון? או מגיעה לבד? האם מאמי מצטרף? כמה נעימות הנשיקות הוירטואליות אז... נשיקות איתן
היי איתן, אני משער שאני כבר מופיע אצלך ברשימה וכן גם רעיה, אבל דיברתי עם רחלה קדם וגם היא מעוניינת להשתתף כאשר יגיע אליה המכתב בדואר היא תיצור קשר. להתראות איל תמוז
אייל למה להמתין למכתב בדאר הרי אנחנו בעין האינטרנט לא? וניתן להרשם ,כמוך , בפורום או באי מייל או סתם בצורה העתיקה - הטלפון- האם אתה מגיע בגפך? צריך את ההסעה ? אלו השאלות הנשאלות רעיה מגיעה בגפה צריכה הסעה? ? נו יאללה חברה תתבגרו !!! להתראות איתן בסיוק