רישום לקייטנות הישוב

רישום לקייטנות הישוב

הרישום לקייטנות הגנים וביה"ס יערך במשרדי הישוב בימים : ראשון 30.5.04 בין השעות 19:00-22:00 שני 31.5.04 בין השעות 18:00-22:00 יש להצטייד בפנקסי שיקים. בימים אלו המפעילים יהיו ותוכלו לשאול אותם את כל השאלות.... התשלום : 880 ש"ח עד 13:00 1320 ש"ח עד 16:00 הקייטנה תמשך ארבעה שבועות מ4.7-29.7 .

ארדים

New member
תוכנית הקיטנה../images/Emo142.gif

האם ניתן לפרסם את תוכנית הקיטנה (בשבילנו כתה ד'..) על מנת לאפשר לילד להחליט? תודה, רחלי

תוכנית קייטנה לילדי ביה"ס

להחן הפעילויות שיהיו בקייטנה : טיולים ל:הר הרוח נטף, מערת התאומים, מערות לוזית,מסלול סטף. בכל שבוע תהיה יציאה אחת לבריכת כפר דניאל. יציאות חוויתיות : ניווטים ביער בן שמן, חפש את המטמון בפארק הירקון, יום פיראטים ביער,הקמת מחנה ואירגון חפלה מרוקאית ביער. פעילויות בישוב: יום אינדיאנים, יום "בחזרה לטבע", אולימפיאדת ספורט,יום מים, מסביב לעולם(יום עמים). סדר הפעילויות לפי ימות השבוע יפורסם בקרוב...

גיל 123

New member
חום יולי אוגוסט

ליאת ,אולי כדאי לחשוב על מזג האויר ולא להתלהב יותר מדי מיציאות ליער וכו,,מדובר בחודש יולי ובילדים בני 7-10.

limorsit

New member
קייטנות הקיץ

אני בטוחה שאכן היציאות מהישוב מהנות ומגוונות אך השאלה היא מה עושים הורים שלא מתלהבים כל כך מיציאות מהישוב מסיבות רבות כגון: חום כבד והתיבשות, מצב ביטחוני גרוע ומפחיד, פחד מנפילות וסכנות שיש ביערות, אני בטוחה (וכמוני עוד מספר רב של הורים) שמאוד מאוד דואגים וחרדים ומעדיפים קייטנה בישוב עד שעה 13:00 עם מגוון פעילויות שניתן לעשות : מתנפחים, יצירות, חפש את המטמון ועוד ועוד.. אשמח באם תבדקו הנושא הנ"ל מאחר ויש עוד הרבה הורים החושבים כמוני .

גיל 11

New member
קייטנות קייץ

תמיד נראה לי במפעילי הקיטנות רוצים לרצות את ההורים ומכניסים בתוכנית המון יציאות, ואני דווקא באותה קבוצת הורים שהייתי שמחה לקיטנה מקומית בבית בלי לרוץ בחום הזה למקומות שמתאימים לתקופת האביב ולא ליולי...

אליבקר

New member
קצת הגזמתם לא?

כל השנה ילדינו נמצאים בישוב . אין הזדמנות טובה יותר מאשר לתת להם קצת אויר אחר מאשר חופשת הקיץ. אם אני מבינה נכון זה רק 3-4 פעמים לאורך כל התקופה למקומות מוסדרים ועם צל. נראה לי קצת עודף היסטריה. תנסו להזכר בילדות שלנו -היינו יוצאים לקייטנות ומחנות של התנועה בשיא הקיץ למספר ימים. אני בכל אופן מאד מרוצה מקצת פעילות "אחרת" ולא לסגור אותם בישוב ל3 שבועות. חוץ מזה בישוב לא פחות חם!

myhd

New member
קייטנות קיץ

גם ילדי הגן יוצאים לטיולים? הקייטנות יהיו בגנים ביישוב?

למעלה