רישום נישואין

מצב
הנושא נעול.
רישום נישואין

רישום נישואין
שלום,
אני אזרח פורטוגל כבר שנה עם ת.ז. ודרכון. הבנתי שאני אמור לרשום את הנישואין עכשו. קבעתי תור לקונסוליה פה (לקח להם כמה חודשים להשיב) קבעו לי תור לעוד 5 חודשים מכתובת מייל שלא ניתן להגיב עליה וללא שום הנחיות מיוחדות.
עכשיו הייתי שם וביקשו ממני מיליון ואחד דברים שלא היו לי כמובן במקום. וכמובן שהם טוענים שהם שלחו הנחיות במייל. שקרנים! בושה של קונסוליה ויחס מחפיר.

יש למישהו רעיון איך אפשר לבצע רישום נישואין בצורה מהירה וקלה?

רישום נישואין

רישום נישואין
שלום,
אני אזרח פורטוגל כבר שנה עם ת.ז. ודרכון. הבנתי שאני אמור לרשום את הנישואין עכשו. קבעתי תור לקונסוליה פה (לקח להם כמה חודשים להשיב) קבעו לי תור לעוד 5 חודשים מכתובת מייל שלא ניתן להגיב עליה וללא שום הנחיות מיוחדות.
עכשיו הייתי שם וביקשו ממני מיליון ואחד דברים שלא היו לי כמובן במקום. וכמובן שהם טוענים שהם שלחו הנחיות במייל. שקרנים! בושה של קונסוליה ויחס מחפיר.

יש למישהו רעיון איך אפשר לבצע רישום נישואין בצורה מהירה וקלה?
רישום נישואין
שלום דוד,

עבור רישום נישואין צריך תעודת לידה של אישתך ותעודת נישואין וצילום דרכון של אישתך וכן צילום תעודת זהות פורטוגלית שלך.

מה עוד ביקשו ממך?

הילה

כנראה שרק זה

רישום נישואין
שלום דוד,

עבור רישום נישואין צריך תעודת לידה של אישתך ותעודת נישואין וצילום דרכון של אישתך וכן צילום תעודת זהות פורטוגלית שלך.

מה עוד ביקשו ממך?

הילה
כנראה שרק זה
הם רוצים הכל עם תרגום לפורטוגזית ואישור אפוסטיל.
יש לציין שאשתי אזרחית ישראלית אבל ילידת ארה"ב, מה שאומר שתעודת הלידה שלה מארה"ב באנגלית (וגם דרכון כמובן). הבנתי שמסמכים באנגלית לא צריך לתרגם לפורטוגזית. בכל אופן איך אני עושה להם אפוסטיל? בשגרירות ארה"ב?
בקיצור, קצת סלט. ועזרה מהקונסוליה לא תגיע כנראה...

Potassium

New member
אפשר עוד קצת מידע פה?

כנראה שרק זה
הם רוצים הכל עם תרגום לפורטוגזית ואישור אפוסטיל.
יש לציין שאשתי אזרחית ישראלית אבל ילידת ארה"ב, מה שאומר שתעודת הלידה שלה מארה"ב באנגלית (וגם דרכון כמובן). הבנתי שמסמכים באנגלית לא צריך לתרגם לפורטוגזית. בכל אופן איך אני עושה להם אפוסטיל? בשגרירות ארה"ב?
בקיצור, קצת סלט. ועזרה מהקונסוליה לא תגיע כנראה...
אפשר עוד קצת מידע פה?
איזה מסמכים צריך לרישום נישואין, כולל מה צריך תרגום לפורטוגזית ומה מצריך גם אפוסטיל?

מצב
הנושא נעול.
למעלה