רישום פלילי- מה מופיע שם ?

winona

New member
רישום פלילי- מה מופיע שם ?

הוגשה כנגדי תלונה במשטרה ע"י שכנים, התלונה נחקרה וככל הידוע לי נסגרה מאחר וסיפקתי עדים לאי-נכונותה. האם הנ"ל יכול להפריע בצורה כלשהי לבקשת ויזה H-1B (שטרם התחלתי) ?

טל ר

New member
למיטב ידיעתי הרישום הפלילי לא נבדק

לכל היותר תישאלי על הרשעות. חשוב: אל תשקרי בשום דבר שאת נשאלת. טל.

winona

New member
תודה

בכל מקרה חשבתי גם על בקשה עתידית ל GC ושם ככל הידוע לי מבקשים "תעודת יושר"

rachello1

New member
משטרה

לGC על בסיס בעל אזרח מבקשים אישור מהמשטרה. נכנסתי לאתר של המשטרה והורדתי משם את הטופס שאמרו באתר שצריך. אז הולכים ומחתימים בתחנת משטרה והם שולחים לשגרירות. המח שלי התאבן כך שלא זוכרת יותר פרטים

טל ר

New member
זה יכול להיות

אינני מכיר את התהליך על בסיס בן-זוג אזרח, וודאי את צודקת ככל שהדברים נוגעים לתהליך זה. היא שאלה על GC על בסיס תעסוקה (H1B), ושם התהליך שונה (כשעושים אותו מארה"ב). מין הסתם הם בודקים עם ה-FBI, אך לא נדרשתי לאישורים ממשטרת ישראל. טל.

doronf65

New member
מנהל
תשובות

היי, בבקשה לתעודת יושר מועבר לשגרירות מידע זה: 1. על רישום פלילי (כלומר הרשעות בלבד. לפני הרשעה אין רישום פלילי כיון שאדם אינו אשם עד שאינו מורשע). לכן התלונה של השכנים, אם לא נגמרה בהרשעתך בתקיפה בבית משפט לא תופיע. 2. מועבר גם מידע לגבי "תיקים תלויים ועומדים", כלומר תלונה שלא גמרה להיחקר אבל עלולה להיגמר ככתב אישום והרשעה פוטנציאלית. לכן, הצעתי לך לוודא שהתלונה ההיא נסגרה, ולא מופיעה אפילו לא כתלויה ועומדת. שים לב: גם אם קיבלת מהמשטרה מכתב שהתלונה נסגרה, לעיתים בגלל רשלנות משטרתית העסק לא סגור במחשב! מה שאני מציע לך לעשות הוא ללכת למשטרה ותמורת 35 ש"ח בבולי הכנסה להוציא על עצמך רישום פלילי. תוודא שהכל סגור ושתלונת השכנים נמצאת תחת "תיקים סגורים" ואז תבקש תעודת יושר בלב שקט. היה והתלונה לא נסגרה, תביא למשטרה את המכתב מעצמם, והם יסגרו, או אם לא קיבלת משהו כזה, דרוש לסגור את התלונה שבטח לא נסגרה מתוך רשלנות. רק לאחר שתקבל ר.פ. נקי על עצמך בנושא תלויים ועומדים והרשעות פליליות, תגיש בקשה לת. יושר. בהצלחה! דורון

../images/Emo150.gifרשמים מהמשטרה

צריך ללכת לדואר לקנות מהם בולי הכנסה בשווי 30 ש"ח, ואז לגשת ולברר האם יש באמת תיקים פתוחים/ הרשעה כולשהי - חס וחלילה. ורק אז לגשת ולהגיש את הטופס לקונסוליה/שגרירות, דרך המשטרה. לוקח להם בין שלושה שבועות לחודש לשלוח את זה לקונסוליה/שגרירות.

rachello1

New member
משטרה

נא לשים לב שיש שני סוגי טפסים. הטופס הסטנדרטי שדורשים לשגרירות אמור להשלח ישירות מהמשטרה. בכל אופן לי לא לקחו כסף ואני לא יודעת אם לטופס הספציפי הזה לא אמורים לשלם או שהשוטר החביב התעלם.בכל אופן אם אכן רוצים לעשות בירור אישי לגבי תיקים - על זה היה שלט בגדול שאכן בתשלום. - לא נזקקתי לו בכל אופן

למעלה