רישום של אבי ז"ל בפנקס הניצולים 1

רישום של אבי ז"ל בפנקס הניצולים 1

בחיפוש באתר זה של בסיסי נתונים לשואה בגואישג'ן מצאתי את הרישום של אבי ז"ל ספר זה הוצא לאחר השואה והחומר הוכנס לבסיס נתונים. כל אחד יכול למצוא בני משפחתו באוסף של 100 בסיסי נתונים. מקישים רק שם משפחה, ומראה רשימה של אוסף בסיסי נתונים שיש שם שמות מקורבים. ןשמקישים על הכפתור המתאים המערכת מציגה את כל הרישונים בקבוצות של 50. בתמונה קטע של הרישום של אבי ז"ל שהשתחרר מבוכנוולד נולד בסטופניצה.(בגיל 3 עקב פוגרומים עברו לבנדין)

גם אני מצאתי דרך ג'ואישג'ן קרובת משפחה

בארה"ב, עוד לא גילנו איך אנחנו בדיוק קרובות, אבל ככל הנראה יש קשר משפחתי. תודה לך בני, חושב שאנשים ידעו שיש איפה לחפש, יש מה לחפש, וידעו איך לחפש.

כריכת הספר פינקס הניצולים 1

נדמה לי שקיים בספריה הלאומית רישום של 60,000 ניצולים משנת 1945

עב

New member
לא כל אחד יכול למצוא

הג'ואיש ג'ן לא הקליד עדיין את כל הספרים. למשל השמות של ניצולי בודפשט עדיין לא במאגר. אבל מןמלץ לכל אחד לחפש!

ישרון

New member
חברים הרומאן שלי עם הגואישגאן היה לפני 6 שני

לפני כשש שנים חיפשתי נואשות ענף שלם של משפחת אימי שעזב את אירופה לפני המלחמה ולא ידענו מתי,ידענו מאימי אינפורמציה חלקית שמות פרטיים עיסוק ומקום הולדתם. לשמחתי הרבה החיפוש הפיק תוצאה מדהימה ומצאנו בן דוד של אמא מדרגה ראשונה על ילדיו נכדיו ונכדותיה של אחותו וכולם במרחק של רבע שעת נסיעה מביתנו. השימחה מתוצאת החיפוש היתה שווה כל מאמץ בדיעבד התברר לנו שהאח של סבי הי"ד עזב את אירופה עם אישתו וילדיו כבר ב 1927 עקב משבר כלכלי כבד ויצא לחפש את מזלו בארגנטינה.שם מצאתי את צאצאיו ואת הקישור לכפר סבא.

skito

New member
../images/Emo207.gifהמסע שלנו יוצא

יוצא ביום א' הקרוב כל תלמידי י"א בעירי יוצאים לפולין. עלות המסע 100$ בלבד! למעשה יוצאים ביום א' וחוזרים בבוקר של יום ג', השהיה על אדמת פולין למשך 24 שעות, ביקשתי להשתתף כמלווה ממתין לתשובה. תזכורת

כל הכבוד על היוזמה והביצוע

נשמח לשמוע מידע נוסף, מענין איך מרגישים התלמידים ביחס למסע כזה. ישר כוח, שאו ברכה על פועלכם המבורך, מבחינה חינוכית - בצד למידה של הנושא!

schlomitsmile

Member
מנהל
איזה יופי! כמה נפלא שיש גם חיוך אחרי כל הבכי../images/Emo140.gif

שוב הביעה שלי -אנגלית

טוב ויפה שוב זה באנגלית כידעה לכם עבורי זה בערך סינית . כול טוב לכם זסא אריה

למעלה