רישומי פחם

רישומי פחם

לאחרונה שמתי לב שהאלבום לא נמצא בחנויות, באופן גורף. חיפשתי עותק למתנה, ובכלל, זה מאוד חשוב שיהיה נגיש לציבור. מי יודע מה קרה? והיכן, אם ניתן, להשיג?

משמרותי

New member
גם זו לטובה

זה מראה שיש ביקוש רק שהמקומות בהם חיפשת עוד לא קלטו זאת. המלצתי אם אפשר: תבקש מבעלי החנות ששם אתה רוכש קבוע(אם),שישגו לך עותק ממפיצי החברה או לפנות לבית אריאל

לא לא.

זה בסה"כ דיסק שהיה ברוב חנויות המוזיקה, עד לפני כמה חודשים. דיברתי גם עם המוכרים והם אמרו שכרגע אי אפשר להשיג אותו. תאמין לי שזה לא עניין חוסר "קליטה" זה עניין של חוסר הפצה. במובהק אני אומר לך שהיה ואיננו, בגלל זה זה מדאיג אותי.

משמרותי

New member
אם כך

התשובה לדאגתך הכנה אמורה להינתן ע"י המשפחה כלומר "אריאל הוצאות",כי הדיסק בעקרון הינו ייצור והפצה עצמית. אגב לפני כ3 שבועות ראיתיו בטאואר רקורדס במרכז המסחרי בגן שמואל...אם אתה בסביבה,או אם אתה רוצה את עזרתי... בכל מקרה ניתן להשיגו בבית אריאל.כמו כן הוא נמכר בהופעות של האחים...

רישומי פחם

הדיסק רישומי פחם נמצא למכירה בבית אריאל בפרדס חנה וכן בעמדת המכירה הנודדת עם האחים אריאל בהופעותיהם, אשריך שאתה בוחר בדיסק הזה כמתנה, אין ראוי ממנו. חודש טוב

דקל נור

New member
גם לדעתי מתנה מיוחדת.

אך אולי צריך הקדמה לפני. כי מנסיוני האישי זה שקבל ממני את רישומי פחם כמתנה לא כל כך הבין את כוונתי . שהרי אמר המשורר "זה לא דיסק של אפטר נון, כתבתי ולא רציתי לכתוב אותו ,הוצאתי ולא רציתי להוציא אותו,"ואם זכרוני אינו מטעטה בי הדיסק נדרש מהחנויות עלידי ההוצאה זמן מועט לאחר צאתו. נכון להיום האיש( מהמתנה) מחובר למאיר ע"ה ולא שוכח להודות לי.

זה ייעודי לאדם שזה יעודו

אגב, אני דווקא חושב שזו יכולה להיות התחלה טובה להכרות עם מאיר (מנסיוני האישי), זה פשוט תלוי באופיו של המאזין. יש משוה בדיסק הזה, בבוטות שלו, בעומק הרוחני הגלוי שלו, שיכול להוות שער כניסה לעולמו של מאיר לאנשים שאלה התחומים שמעניינים אותם. זה מאיר למתעמקים, אבל לאו דווקא מתעמקים בהכרות עם יצירותיו, אלא מתעמקים באופן כללי. לאנשים שמחפשים תוכן רוחני, דווקא הפגישה עם חיית הברזל, יכולה לפתוח את השער להבנה עמוקה של "אצל ציון".

אחד הדיסקים האחרונים של מאיר אריאל

בכרונולגיית הכרותי עם יצירתו. דיסק מדהים, משמעותו צפונה ליודעי חן, אחרי ששמעתי אותו בפעם הראשונה לא ידעתי להגדיר את התחושה שהרגשתי. "שיר התעסוקה" הפך לפתיחה קבוע של לימוד פרשת תרומה. "דמוקרסי" הוא תאור מצב בלי להתחבא מאחורי פוליטקלי קורקט (פוליטקלי אינקורקט). "שיר המקצוע" מצייר מציאות, הזנב שלו הוא חובה. "פה גדול" בו מאיר הופך מדרש לנבואת זעם עדינה וכיפית. יש לי עוד הרבה להוסיף אלא שהזמן דוחק. נתנאל (בעליה הבאה צפונה מקווה לבקר בבית אריאל).

למעלה