רישיון נהיגה

לילי 2

New member
רישיון נהיגה

מה צריך לעשות כדי לקבל רישיון במרילנד,האם אפשר להפנות אותי לאתר על זה, והאם יש באינטרנט ספר תאוריה באנגלית

לילי 2

New member
היי טל

רציתי להודות על המידע ועל קבלתו כל כך מהר. באמת תודה

טל ר

New member
אני שמח שיכולתי לעזור

בהצלחה בטסט! (לא לדאוג - אם זה דומה למסצ'וסטס, זה הטסט הכי קל שעברת בחיים) טל.

לילי 2

New member
אני שמחה לשמוע

אבל תכה,אני עוד לא שם. רציתי עוד משהו קטן:מתי החלטת על הכל,טלויזיה,סלולרי,טלפון,כשכבר היית שם או מהארץ?כמה שנים אתה כבר שם?

טל ר

New member
אנחנו פה שנה וחצי

חלק מהדברים הבאנו מהארץ, ועל מה שלא הבאנו, החלטנו מכאן.

לילי 2

New member
אה,הבנתי

אם מותר לי עוד משהו קטן:האם לפני זה נסעתם לסדורים או שבאתם לריק ואז רצתם ועשיתם הכל(רשיון,שכירת דירה למשל) אני מאחלת לכם הצלחה בהמשך

טל ר

New member
הייתי פה ממילא מדי חודש לפני כן

לפני שהגענו "רשמית" הבאתי כמה מזוודות איתי והישארתי אותן כאן. פתחתי חשבון בנק חודשיים לפני שהגענו. גם הלכנו עם כמה מתווכים לראות דירות, לא מתוך כוונה לשכור, אלא על מנת לראות מי נגד מי, איך נראים אזורים שונים, מה טווח המחירים וכו'. לפני שהגענו דאגנו לשכור דירה בשכירות קצרת טווח למשך חודש, (דירות מרוהטות, תשלום שבועי, מחירים *מאוד* יקרים ביחס לשכירות רגילה), ושכרנו רכב לשבועיים (מהארץ). זה נתן לנו את אורך הנשימה שהיינו צריכים על מנת לארגן את השאר מכאן. טל.

לילי 2

New member
או.קיי

הבנתי.ממש תודה וסליחה על ה"חיטוט".בן-זוגי גם מגיע לשם לא מעט ולכן אספר לו מה כתבת לי(כשיחזור לארץ).

טל ר

New member
שום חיטוט

מה שלא מתאים לי לחלוק - אני לא אחלוק (לא לדאוג). אם יש לכם שאלות נוספות, לא להסס. ושוב, בהצלחה. טל.

למעלה