רישמי

bobani

New member
רישמי

זהו סופי, נירשמתי להמשך לימודים בחולון !!! היו לי חששות וספקות אבל עשיתי את זה - בזכות דודי שדיבר איתי והרגיע אותי בנושא. וכמובן אילן סביר שקיבל אותי היום בבוקר עם חיוך ועם המון הכוונה והסבר ועזר לי לבחור קורסים . אני מתרגשת מאוד להתחיל את הלימודים שם. יצאתי משם עם אנרגיות מטורפות של אושר ונסעתי ישר לקייטנה של בני לקחת אותו ונכנסתי עם חיוך מרוח על פניי לקבל אותו ...ומיד באותה נשימה גם הורידולי אותו
כי התברר לי שהיה לו יום קשה והוא כעס וקילל את חבריו ... אספתי מיד את עצמי והכלתי אותו באהבה ובהבנה חיבקתי אותו ונתתי לו להוציא הכל - לא כעסתי עליו פשוט הרגשתי אותו והייתי איתו ואז הוא בכה בתוך החולצה שלי והרטיב הכל בדמעות וזה הצחיק אותו מיד . אין לי איך לתאר ולכתוב את האהבה הרגש והעוצמתיות שיש לי לבן שלי עילי חבל שאין מילה שיכולה להגיד וכתוצאה מכך שכל מי שסביבי ירגיש גם כך
. בכל אופן הוא נירגע ואמרתי לו שבסוף שבוע שישי ושבת אנחנו הולכים שנינו ליום כיף - לפסטיבל בובות בחולון!! אז ניתראה שם

בהצלחה וכל הכבוד

על היכולות הרגשיות/אימהיות/מכילות שלך! בנך עוד צעיר והוא יצטרך עוד ועוד מכל אלו במהלך השנים. בעצם, גם אני! אפשר גם?!?!?!?

bobani

New member
לקחתי 3 קורסים

של זולה , הדס ואופיר אני לא יודעת אם זה אומר לך משהו אבל בעיקרון זה קורס פיסול והפעלה של בובת ספוג, השני זה יסודות המריונטה מנגנונים והפעלה, והשלישי וואי לא זוכרת את השם איזה פאדיחות .... אברר ואחזור להגיד . ...פ א ד י ח ו ת

הראלה, כל הכבוד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gifתהני מאוד

בלימודים.

bobani

New member
תודה על הפירגון מכולם

זה מחמם את הלב שחברי הפורום תומכים ומעודדים ובמיוחד אחרי שפגשתי את המןן קינמון - חגית את מתוקה את פשוט לבבית שמחה שהכרנו

מה שנקרא: ברוכה הבאה למשפוחה!../images/Emo140.gif

שתהיה לך שנה יצירתית ומוצלחת !

בשעה טובה ומוצלחת!

בובני, אני מקווה מאד להכיר אותך גם כן פנים אל פנים! שיהיה בהצלחה בלימודים ובמשפחה!!!

אראלה תודה מקרב לב

לא שכחתי הסיפור מיד שאתפנה אשלח לך.. שמחתי מאד לפגוש אותך..מקסימה את והיען שלך

למעלה