רישפי, מה עובר עליך?

רישפי, מה עובר עליך?

מתפרסמת כתבה עם הנ'ל בעל השרון. היא מיללת שנוצרה לה תדמית מפחידה ואיך היא מצטלמת? ליד כלב שנראה כמו הכלאה של דוב גריזלי עם כריש כחול. את נורמלית? אגב, נזכר בכתבה שבאחד העיתונים כינו את הגברת "מועמדת סקסית". אין ספק שהיא סקסית. זאת אומרת לעומת הכלב. תמשיכי ככה חביבה, לא היינו יכולים לעשות זאת טוב יותר. שלך לנצח עם נשיקה במצח (של הכלב). תומכי גרמן.

drarie

New member
הרי יודעים מי אתה

חבל לזבל לנו את המוח , כך אותה כינמאסתם מושחתים!

תגיד לא נמאס לך דוקטור?

דיי כבר עשית את הבדיחה שלך שלא הצחיקה אף אחד.... דיי להתנגח פה בפורום. אתה רופא מצויין, תשקיע במשהו שאתה טוב בו....

Jas Per

New member
היא אכן אישה נאה!

אני לא בטוחה שהיא סקסית. גם גרמן אישה נאה. ושמעתי אנשים טוענים שאפילו אוריאלי היה בוודאי נראה טוב בצעירותו. (מעולם לא פגשתי אותו, אלא רק בתמונות). ובכל מקרה, מדוע זה בכלל משנה למישהו איך נראים המועמדים. נכון, הם צריכים לייצג אותנו באירועים רשמיים מסויימים. אז מספיק שייראו מכובדים, ואני משערת שמרבית המועמדים, אם תלבישו אותם בחליפה יפה, יענו על ההגדרה. מה יצא מפיהם - זה מה שחשוב. אני לא מבינה מדוע העניין הזה בכלל משחק תפקיד כלשהו. אני גם לא מבינה מדוע יש פה כותבים אשר לועגים לבללי בשל משקלה או ממדי גופה. אם אתם צוחקים בין עצמכם ביום שישי בערב, זה עניינכם, אבל בפורום כזה פומבי, זה לא מכובד, זה קטנוני ואף שוביניסטי.

eopeace

New member
מסכים לחלוטין

אני מצטרף אלייך וחושב שהגיע הזמן בשנת 2003 כבר, שבלי קשר לדעה פוליטית או אידיאולוגית (לצערי יש הבדל ביניהן לעיתים), צריך להתייחס לגופם של דברים ולא למראה חיצוני של מי שאומר אותם. בתוך כך, כמובן להתייחס בצורה דומה לגברים ונשים בין אם אלו אטרקטיביים ובין אם לאו. ואני מקווה שישכילו לקבל עמדה זו כל הכותבים כאן בלי קשר לדעתם לגבי מועמדים אלו או אחרים (זאת אומרת, אני מקווה שיקשיבו לדבריי לא רק תומכי רשפי ואוריאלי כאן אלא גם לומכי יעל גרמן עליהם אני נמנה).

אולי פספסתי משהו...

סליחה, אבל אני דיי עוקב אחר הפורום ולא זכור לי שנתקלתי בהודעות שדנו במשקלם וביופיים של המתמודדים. אשמח אם מישהו יפנה את תשומת ליבי להודעות אלה.... בתודה מראש,

שמישהו שאל איפה בללי

ולאן היא נעלמה, הוזכר בהודעתו את מבנה גופה המלא ואחר הוסיף שהיא הולכת, מרגישים זאת ומישהו נוסף הוסיף גם שגופה מטיל צל אימים על פלטי. אני הוספתי שאומנם היא לא אישה נאה, אך מה שעשתה זה מה שחשוב (תרומתה ופעילותה בקדנציה החולפת)

להוציא מההקשר אתם יודעים יופי

כשדיברתי על בללי בתיאורים אלה התכוונתי להתנהגותה. כן. עליי היא בהחלט מטילה אימה. הגברת הנכבדה הזו. עם כל הטוב שעשתה, התנפלה עליי מספר פעמים ברחוב ללא כל סיבה. מבלי שהיא מכירה אותי היא הטיחה בי האשמות רבות רק מכיוון שהייתי עם חולצה של מתמודדת שלה. היא אכן מטילה עלי צל וצעדיה מפחידים אותי. אבל לא בגלל משקלה. אלא בגלל אותן התקלויות שהיו לי עמה. לפי דעתי היא אשה מאוד לא נעימה. אני מבקש שתקרא את הודעתי שוב ותראה שלא הזכרתי את המילים "משקל", "שמנה" וכדומה. כשכתבתי שהיא "מטילה צל על חצי יקום" התכוונתי במובן המטאפורי (אם אתה יודע מה זה). אני בעצמי אדם לא רזה ולא קטן. אני חושב שלמראה החיצוני יש חשיבות אבל מעטה. אנא ממך אל תמהר להסיק מסקנות ולבוא בטענות. קודם תקרא את מה שכתבתי בראש פתוח ולא במחשבה שטחית. לילה טוב.

אני דוקא חושב שזה חשוב מאוד

שלכל מועמד תהיה איזה כתבה בעיתון, עדיף עם תמונה, שהוא יוכל לשמור לאחרי הבחירות, להראות לנכדים. אחרת מי יזכור בכלל שהם אי-פעם הופיעו לרגע קט על המפה הפוליטית? תנו לרישפי 15 דקות של תהילה. מגיע לה, אחרי כל המאמץ, כל הכסף...

למעלה