רכביה במירב

ares9

New member
רכביה במירב

מעוניין בשותף/ה לרכיבת שבילים (במגבלות HARO X2) במירב נ.ב. הקפצה לנתניתים

Great Blue

New member
שמתי ../images/Emo23.gif כי גם בפורום החופף הקפדת

לציין "במגבלות Haro X2..." דע לך כי האופניים אומנם אופני פרי-רייד או דאונהיל, אך בכל זאת מדובר על אופניים הרחוקות מרחק שנות אור מלהיות אופני מדבקה שיש להזהיר בכל טיול כי הן עומדות להגיע ושצריך "לצנזר" במכשולים... אם אתה רוכב חדש- יקח לך זמן מה להגיע לקצה היכולת שלהם... רכיבה טובה\איכותית ואומץ למכשול זה או אחר מתחיל\ה בביטחון הנרכש מאמונה באופניים שלך ובציוד המיגון שלך... ככה זה לפחות אצלי (כמובן רוכב גם על אופני X2) אם אתה מדבר על דגמי 2004...חביבי - האופניים שלך מסוגלות להרבה יותר ממך בשלב זה (בהנחה שאתה רוכב מתחיל כמוני). שנה טובה.

Great Blue

New member
לא יודע מה קורה איתי ביום שישי...

בכל מקרה במרכז מיר"ב עוד לא הייתי אבל הייתי ממליץ לך להתלוות ל"מבין יותר" למרות הסברה שמינוס כפול מינוס זה פלוס - סיכוי טוב יותר להנות עם משיהו שמכיר את האזור וגם רוכב רמה אחת טוב יותר ויוכל לקדם אותך... אני אישית מחפש רכיבות עם טובים ממני (לא אלופי עולם אלא כאילו שיש להם להסביר לי דבר או שניים...) יום טוב. ברגע שאבקר במרכז מיר"ב ויסבירו לי מה קורה ואבין את מבנה השבילים והסינגלים - מבטיח להראות לך כל מה שאני יודע, כולל איך להתרסק ולחזור לספר לחבר'ה...

mtbRider

New member
אתה יודע עם מי אתה מדבר???

איזה מתחיל......תותח ! קנה את ה X2 אחרי שלמד על האופניים הישנות שלי.... הוא ציין X2 כי זה הסגנון רכיבה, רכיבת שבילים, סיהגלים מהירים וכן, כשצריך גם עליות. וה X2 הם ממש ! ממש !! ממש !!! לא מדבקה, יותר יצירת פאר ! אחי הכל בצחוק ובהומור ! יאללה אני מתחרפן כבר שבועיים בלי אופניים....ויש לי עוד זמן
צ'או בינתיים. וד"א ל X2 יש מגבלות ביחס ל BHE ודומיו ב DH....

mtbRider

New member
ברור שהכל בצחוקים, נכון?!?!?!

תבין זה קורה אחרי שלא רוכבים הרבה זמן, מתחילים לדמיין את התחושה של לשים את הרגליים על הפלטים ואת התחת על הכסא של הש"מ..... טוב זה כבר לא לפורום...חחחח

למעלה