רכבים מומלצים - אזור בוסטון

ezrach

New member
רכבים מומלצים - אזור בוסטון

שלום לכולם יש לי מספר שאלות לגבי רכבים: 1. איזה רכב עדיף לקנות (יפנית, אירופאית או אמריקאית)? 2. איזה דגמים מומלצים? 3. האם משפיע מזג האויר על סוג הרכב אותו אני רוצה לרכוש? אני מוכן להשקיע על רכב בסביבות 5K$ האם זה סכום סביר לקנות רכב אמין ויחסית חדש? שיהיה לכולם אחלה שבוע

Boston Guy

New member
מה אתה מחפש? מה המפרט שלך?

מספר שאלות לגבי רכבים: 1. איזה רכב עדיף לקנות (יפנית, אירופאית או אמריקאית)? לדעתי בתנאים שציינת כדאי לך לרכוש רכב יפני בתקציב שציינת אני לא חושב שאפשר לרכוש ארופאי (פרט לפולקסוואגן). 2. איזה דגמים מומלצים? תלוי איזה רכב אתה מחפש – קטן, גדול, SUV, סטיישן... 3. האם משפיע מזג האויר על סוג הרכב אותו אני רוצה לרכוש? תלוי בהעדפה שלך ובאזור המגורים. אם אתה חי בתוך העיר ועובד בתוך העיר, זה לא ממש משנה. אם אתה חי בפרברים או נוסע מרחקים ארוכים בכבישים צדדיים, אני ממליץ על רכב עם ALL WHELL DRIVE או 4X4 – ועם מרווח גחון (גובה שס"י) גדול יחסית, לשיפור העבירות בשלג. ABS זה תמיד טוב, ללא תלות באזור המגורים וסוג הרכב. אני מוכן להשקיע על רכב בסביבות 5K$ האם זה סכום סביר לקנות רכב אמין ויחסית חדש? אמין – אולי. חדש יחסית – לא ממש. שוב – תלוי בגודל וסוג הרכב שאתה מחפש. רכב יפני קטן חדש (לא מדגמי היוקרה) עולה כ 13-15 אלף דולר. למשל :הונדה סיוויק אותו רכב, בן 3, יעלה 8-10 אלף דולר אותו רכב, בן 6, יעלה 5-8 אלף דולר. רכב יפני בינוני חדש (לא מדגמי היוקרה) עולה כ 16-22 אלף דולר. למשל: טויוטה קאמרי אותו רכב, בן 3, יעלה 11-17 אלף דולר אותו רכב, בן 6, יעלה 7 – 12 אלף דולר. רכב יפני גדול חדש (לא מדגמי היוקרה) עולה כ 20-35 אלף דולר. למשל: מיניוואן של הונדה או טויוטה אותו רכב, בן 3, יעלה 14-28 אלף דולר אותו רכב, בן 6, יעלה 12-25 אלף דולר.

ezrach

New member
המשך לדגמים מומלצים ....

רכב שמתאים לזוג עם תינוקת (בינוני או גדול) אני מנסה לחפש באתרים דגמים אבל אין לי מושג מה כדאי לחפש

Boston Guy

New member
אז נעבור לשלב שני - היכן תגורו וכמה תסעו

פרברים? עיר? יותר מ 20 מייל ליום? כבישים צדדיים או רק עיר ואוטוסטרדות ביום יום?

ezrach

New member
המשך שלב שני

מניח שנגור באזור בבוסטון (ברוקליין וסביבתה) נסיעה לעבודה בערך 20 מייל אולי פחות אני מניח שזה אומר אוטוסטרדות

G a l i 11

New member
אנחנו בעניין של עממיות בכל הקשור

לרכבים...לא מאמינה בלהוציא הון תועפות על חפץ שאין לי שליטה על איך ומתי הוא ינזק...כמובן שכל זה בלי לפגוע בבטיחות הילדים. בכל מקרה, לנו, כמו ללא מעט ישראלים כאן (וזה נורא מצחיק שכשיוצאים לפיקניק או משהו כזה כולם מגיעים באותם רכבים בדיוק!) יש מיניואן דודג' ופורד טאורוס. כמובן שצחקו עלינו שמיניואן יש רק למהגרים או למשפחות מרובות ילדים, אבל זה מאד נוח כשבאים לבקר מהארץ ובכלל, שכולם יכולים לנסוע ברכב אחד (7 מושבים). מה שכן, עם אמריקאיות, כפי שכבר ציינו בשרשור קודם, כדאי לקנות דגמים חדשים יותר (משש שנים והלאה אומרים שהן מתחילות לעשות צרות).

Boston Guy

New member
אז ניתן להניח שאין הכרח ברכב שטח

מה שנקרא כאן SUV. עכשיו נשאלת השאלה כמה גדול אתה רוצה שהאוטו יהיה: הונדה סיוויק מספיק גדול לדעתך?

ezrach

New member
הונדה סיביק

אני מניח שבמחיר שאני מחפש אני לא אמצא הונדה סיביק יחסית טובה נראה לי שהמחירון שלה גבוה

למעלה