רכבים

hillelg

New member
רכבים

אמרתי לחבר שלי, ש'רכבים' זה המצאה צה"לית, ושיש לאמור "כלי רכב". הוא לא האמין לי, אז איימתי עליו בהתקשרות לאקדמיה. הוא הסכים. וכך, בפעם הראשונה בהיסטורייתי, 'תקשרתי לאקדמיה. אני: שלום, אקדמיה, נכון שלא אומרים 'רכבים'? [נו, יאללה, תגידי ת'אמת...] אקדמאית: לא מדוייק. אני: מה??? [אתם האקדמיה, לא?] אקדמאית: העניין הוא שזה לא ממש לא נכון מבחינה דקדוקית, אלא מבחינה סמנטית. כלומר, זה לא ממש שם עצם קיבוצי. או שכן. אני: מה?? [ישר נזכר בקושיה שהקשיתי פעם] אה, וואללה, זה בגלל 'שש מאות רכב בחור'? אקדמאית: [עכשיו תורהּ] מה?? אני: 'שש מאות רכב בחור'. הפסוק. מה שמוכיח שאפשר לספור רכב. אקדמאית: אה, כן. לזה התכוונתי, רק לא זכרתי את הפסוק. אני: [נו, נצחון פירוס. אבל אני לא יכול ככה להפסיד לחבר שלי בלשון.] אבל נכון שלא אומרים 'רכבים'? אקדמאית: אמרתי, שזה לא בדיוק. אני: [לוחץ אותה לקיר] אבל זה לא מקובל, נכון? אקדמאית: [אכן נלחצת] בוא נאמר שמי שמקפיד על הדקדוק לא כותב ככה. אני: [יש, ניצחתי!] תודה רבה לך. חבר שלי: הא, ניצחתי אותך! אני: [מיואש] בוא נסכם ששנינו ניצחנו? פירוס או לא פירוס?

עִידן

New member
זה רעיונפלא להתחיל

להעלות את פרוטוקולי השיחות עם האקדמיה.

shellyland

New member
העלי בבקשה את הפרוטוקול

בעניין הממלאת או ממלאה כדי שלא אאלץ להתקשר אליהם בעצמי.

עִידן

New member
נו, אני לא שואלת אותם כ-ל דבר.

אני אתן לך תזכורת היום ב11, שתתקשרי. (למרות שאת כבר יודעת את התשובה)

shellyland

New member
אני לא יכולה להתקשר אליהם בעצמי

התשובה שלי לא תהיה מספיק מהימנה והרבה מאוד מוטל כאן על הכף. אני לא יכולה להרשות לעצמי להפסיד גם בשש-בש וגם בזה. אז התקשרי אליהם את, בבקשה. מהר, לפני שהמילאים יכלו. אני אתן לך תזכורת היום ב11, שתתקשרי. (למרות שאת כבר יודעת את התשובה).

אטיוד5

Active member
בלבל לה את המח מחר שוב

(הן אוהבות את זה) בקש ממנה לומר רכבים בקול רם. עלַי, עלַי - לא על אחריותך אם היא תשתנק ותיחנק.

למעלה