רכבת דאבל דק- פרוספקט+שאלה....

מצב
הנושא נעול.

קיבלתי פרוספקט וסרקתי אותו, (בנושא דאבל-דק) צירפתי את הסריקה... ובנוסף יש לי שאלה הנה הדפים: שער עמוד פנימי 1 עמוד פנימי 2 העמוד השלישי מצורף למטה שאלתי היא, בעמוד השלישי כתוב על חלון המידע החיצוני של הרכבת "נסיעת מבחן" מישהו נכח בנסיעה הזאת?

Sפיידי

New member
מצטער להגיד לך

קיבלתי פרוספקט וסרקתי אותו, (בנושא דאבל-דק) צירפתי את הסריקה... ובנוסף יש לי שאלה הנה הדפים: שער עמוד פנימי 1 עמוד פנימי 2 העמוד השלישי מצורף למטה שאלתי היא, בעמוד השלישי כתוב על חלון המידע החיצוני של הרכבת "נסיעת מבחן" מישהו נכח בנסיעה הזאת?
מצטער להגיד לך
אבל הלינקים לא עובדים ממש..... זה מביא אותי לדף שכתוב שם "The picture משה משהו Tripod"

Sפיידי

New member
עוד לא למדתי אל הטריק

תעשה קליק ימני על הלינק
ותבחר "שמור קובץ בשם..."
עוד לא למדתי אל הטריק
עכשיו אני יידע שכל קובץ שמעלים לפה אני ייעשה ככה

oren*

New member
למיטב זכרוני נסיעת המבחן הזו נערכה

למיטב זכרוני נסיעת המבחן הזו נערכה
בגרמניה. קראתי את הדברים בכתבה שפורסמה בעיתון הרכבת באותה תקופה.

נסיעות מבחן בקומותיים

נסיעות מבחן בקומותיים
לפני כניסתם לשירות ברכבת ישראל, כמעט בכל נסיעות הנסיון שנערכו במערכי הקומותיים הראשונים היה בתצוגה ´נסיעת מבחן´ - גם בארץ וגם בגרמניה (למרות שאני לא מבין מה בדיוק עוזרת ההודעה הזו בעברית שם...). הפרוספקט הזה נחמד (נראה לי שיש לא מעט עותקים שלו לחלוקה במוזיאון הרכבת) אבל יש בו פה ושם שטויות - כמו בכל פרסום שהרכבת מוציאה בעשור האחרון...

מצב
הנושא נעול.
למעלה