רכבת הרים בסלסה

• פותח הנושא g141
  • פורסם בתאריך

g141

New member
רכבת הרים בסלסה

היי שוב. פעם שעברה הלך טוב אז נראה מה יש לכם לומר הפעם

הסיפור הוא כזה, כדי לנסות להתמודד טיפה עם חששות וחרדות לקחתי קורס סלסה (כל קשר ביני לבין ריקוד הוא מקרי בהחלט), ומאוד התלהבתי בהתחלה כי חייבים לרקוד בזוגות וגם כולם מעין נבוכים בהלך השיעור ככה שרגשות המבוכה והלחץ לא היו קשים מאוד בהתחלה.

אבל איך שהתקדמו השבועות אני מוצא את עצמי ברכבת הרים רגשית כל שיעור. מה שקורה זה שבזמן השיעור צריך להחליף זוגות כל כמה זמן ויש יותר גברים מבחורות, ומה שצריך לעשות זה את המהלכים אבל לבד אם יצא שהפעם אתה לא עם מישהיא.
בפועל זה מעין תחושת דחייה קטנה כל ~15/30 דקות, וגם נוצרים הרבה חששות לפני כל שיעור.

אני משתדל לא לייחס איזה קשר מיוחד לכל מישהיא שאני רוקד איתה כמה דקות ומנסה לא להיעלב מכל פעם שאני נשאר בלי מישהיא לרקוד איתה.
אבל לפעמים אני גם מרגיש שחלק ממש לא רוצות לרקוד איתי, למשל יצרתי קשר עין עם מישהיא, וזזתי לכיוונה כשהיו אמורים להחליף זוג והיא ישר הסתובבה לכיוון השני..

אני מניח שאני פונה יותר לבחורות כאן, מה התחושות והציפיות שלכן במצב כזה? או כל מחשבה שיכולה לעזור

dori78

New member
זה הולך להיות קשה...

מקריאה של הדברים שלך אתה עושה רושם נואש.
רוב הסיכויים שהבחורות בסלסה מרגישות בזה וזה מרתיע,
בלי קשר לעובדה שיכול מאוד להיות שאתה אחלה בן אדם ואחלה אופציה לזוגיות.
אתה כותב שהתחלת עם הסלסה לא כי אתה ממש נהנה מהריקוד,
אלא כי אתה מתייחס לזה כטיפול בחרדות שלך מאינטראקציה עם נשים.
לדעתי אם לא תתייחס לכל בחורה כאופציה לזוגיות ופשוט תהנה מהריקוד - המצב ישתנה.

בהצלחה!
(ותחזור לדווח, אני ממש סקרנית לשמוע אם זה יעבוד...)

g141

New member
תודה על הסקרנות

באמת זה נשמע כזה נואש? או שזה רק משתמע מהפורום והפרטים? אני בעיקר חשבתי שזה בטח נראה מבחוץ כמעין ביישנות מפוחדת כזו

בכל מקרה.. הנה הדו"ח מצב השבוע.
אז לא עשיתי מה שאמרת בדיוק, אבל כן שיניתי גישה.
הפעם באתי בשביל ללמוד סלסה והייתי הרבה יותר טכני בכל ההתנהלות שלי. הרגיש שגם הכל עבר בהרבה יותר קלילות ונינוחות. מצד שני אני מרגיש כאילו אני מתחמק מהתמודדות כשאני בגישה הזו
אבל נראה שלפחות כרגע זה האופציה הכי טובה..

מה את (או כל אחד אחר כאן) חושבת?

אגב, תודה

למעלה