רכבת ומשקפיים

roi251

New member
רכבת ומשקפיים

הי מה שלום כולם? אני משתמש במשקפים טלסקופיות מישהו ידוע היכן ניתן לקנות נרתקים למשקפים במחיר מוזל? לדעתי צרכים לפנות לרכבת בעצומה על כך שיש לנו תעדות עיוור וכל יום אנו מחכים בתור לכרטיס מי מוכן לעזור בנושא זה? להתראות

יותר מזה, אני חושב שגם באוטובוסים

מגיע לנו לנסוע חינם בכל הקווים ולא משנה אם הנסיעה היא בתוך העיר או מחיפה לנהריה וכו' היום ברכבת המצב גרוע לעיוורים, במזל אם עולים לרכבת בנהריה אז יש מקום ישיבה אבל כשחוזרים אין בכלל מקום ואף אחד לא מועיל בטובו לקום עבור עיוור או אישה עם תינוקה... אתמול נסענו באוטובוס מחיפה לנהריה, אז הנהג דרש תשלום עבורי (50%) אבל נהג אחר היה מוותר, ובתוך חיפה עלינו על אוטובוס שלא היו מקומות ישיבה ומי שבסוף קם היה נכה
זה המצב בארץ ונראה לי שרק אמצעי תחבורה מיוחדים לעיוורים ונכים יתנו לנו את הזכויות המגיעות לנו.

roi251

New member
המשך

הי מה נשמע? כדאי שנפנה בעצומה לרכבת לא? אני ברכבת מסתדר חוץ שחשוך וצריכם איפה המסילות לשים מחסום מכירים מקום לקנית צייוד למשקפים טלסקופיות?

מה בדיוק יעזור עצומה?

הבעיה היא בתרבות המגעילה שיש בארץ של אנשים לא איכפתים שרואים מישהו מוגבל ולא מפנים מקום לשבת וזה גם לכל אחד מוגבל לא רק לעיוורים... העצומה שצריך לעשות או אם כבר לדבר עם החברי כנסת שיטילו על החברות האוטובוסים גם פטור מלא בנסיעה בכל הארץ לכל מקום בארץ.

roi251

New member
המשך נושא

איזה עוד נושאים חשוב שכדאי לטפל בהם? אני חושב גם עניין שיהיה יותר עזרה ויחס נורמלי במקמות להשכלה גבוהה אני לומד הנדסאי תוכנה יחס על הפנים

כן אבל סטינו מהנושא

מה עם השאלות ששאלתי? יש תשובות? יש לך קשר עם יוצרי העצומה?

roi251

New member
לא מצטער

לא מצטער היי מה שלומך? מה אתה לומד איך הולך?

למעלה